Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Vylepšite svoje záhradné sedenie vďaka výpredajovej ponuke záhradného nábytku

Datum: 01.12.2023

Práve po skončení záhradnej sezóny prišla chvíľka pre všetkých milovníkov interiérového a exteriérového dizajnu.

Vylepšite svoje záhradné sedenie

Sú tu výpredaje záhradného sedenia, ktoré vám ponúkajú možnosť zariadiť si nanovo celú terasu alebo ju doplniť o štýlové kúsky nábytku za tie najlepšie ceny.

Nakupujte záhradný nábytok, keď sa to oplatí

Sú to bežné životné situácie. Vianočné dekorácie nakupujeme na začiatku roka, letné oblečenie si doprajeme v akciových cenách na jeseň a v tomto období už myslíme aj na budúcoročnú letnú dovolenku.

Jeseň je zároveň ideálne obdobie na to, aby ste doladili svoju terasu do dokonalosti. Po ukončení všetkých dôležitých záhradných prác ste získali cenný čas, ktorý môžete využiť na plánovanie nového vzhľadu vašej terasy.

Nebudete sa vedieť dočkať ďalšej sezóny

V lete ste spozorovali, že aktuálny záhradný nábytok už nespĺňa vaše požiadavky na estetiku a funkčnosť, alebo vám na terase chýbajú nejaké štýlové kúsky. Potrebujete ďalšie miesto na sedenie? Vyplniť prázdne miesto pri stene?

Poteší vás rovnako dizajnové kreslo, odkladací/grilovací stolík, nový jedálenský stôl, ako aj záhradná sedačka. Kupovať nábytok na jeseň a potom mať do začiatku sezóny starosti s jeho uskladnením? Nenechajte sa odradiť. Zazimovať ho aj tak budete musieť každoročne, bez ohľadu na to, kedy sa k nábytku dostanete.

Keď ohlásia výpredaje

Výpredaj záhradného sedenia je príležitosť pre tých, ktorí by sa chceli dopracovať k moderne vybavenej terase, ale do nej v aktuálnej situácii ľutujú investovať. Práve teraz si viete v sympatických zľavách zaobstarať nábytok, ktorý máte už dlhšiu dobu v mobilných záložkách či medzi fotografiami v telefóne.

Cena nábytku klesla, ale jeho kvalita ostala nezmenená! Zľavy môžu byť naozaj veľké, a tak sa výčitky svedomia dostavia a aj rýchlo zmiznú. Záhradné sedenie vo výpredaji vás zvedie aj k ďalším činom – kúpiť si toho viac, ako ste pôvodne plánovali.

Veď to, čo ušetríte vďaka zľavám, môžete obetovať na ďalší záhradný nábytok. Áno, aj na to záhradné hojdacie kreslo, o ktorom roky snívate.

Príležitosť dokončiť svoju vysnívanú terasu

Ešte stále sa vám vaša terasa zdá neútulná a bez kúska štýlu? Inšpirujte sa obrázkami na internete a nápady sa dostavia. Chce to len do aktuálneho konceptu terasy zahrnúť praktické doplnky do záhrady, ktoré vdýchnu terase život a atmosféru.

Nechajte sa očariť širokou ponukou záhradných taburetiek s úložným priestorom, úložných boxov, ležadiel a iných doplnkov, vďaka ktorým sa z vašej terasy stane centrum domova. Vďaka myšlienke na nové záhradné sedenie na terase vám aj zima prejde rýchlo.

Kliknite na www.ratanea.sk a využite jesenný výpredaj so zľavami od 25 do 40 %.

 

zdroj: https://www.ratanea.sk

 

 

 

Čítané: 1118 x