Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

15 tipov, s ktorými vyhráte každú zákazku

Datum: 21.09.2016

Spoločnosť B2M.CZ s.r.o. má za sebou už 11 rokov skúseností s prevádzkovaním dopytových systémov a je jednotkou z tejto oblasti v Českej i Slovenskej republike. Teraz predáva získané skúsenosti podnikateľom a radí im, ako postupovať, aby získali čo najviac zákaziek.

Dopytový server 123dopyt.sk, prevádzkovaný spoločnosťou B2M.CZ s.r.o. rozosiela registrovaným dodávateľom mesačne asi 2 500 dopytov od súkromných i firemných zákazníkov. Firmy a živnostníci, ktorí chcú na základe zaslaných dopytov získať zákazky, reagujú zasielaním ponúk dopytujúcim. „Pravdou je, že nie všetci dodávatelia pristupujú k spracovaniu ponúk zodpovedne a komplexne,“ hovorí Jiří Ondera, produktový manažér spoločnosti B2M.CZ s.r.o. a dodáva: „Vďaka spätným väzbám od dopytujúcich vieme, že dodávatelia si často zbytočne uľahčujú prácu, posielajú neúplné, stručné a nekonkrétne ponuky, netýkajúce sa obsahu dopytu, občas dokonca pošlú iba cenník či odkaz na ich webové stránky.“ Takí dodávatelia ale získajú zákazky veľmi ťažko a nie je to nič prekvapujúce.

Spoločnosť B2M.CZ s.r.o. preto nadviazala spoluprácu s profesionálnym obchodníkom, podnikateľom a školiteľom Janom Laiblom a spolu s ním pripravila pre dodávateľov systému 123dopyt.sk unikátny videokurz „15 tipov, s ktorými vyhráte každú zákazku“. V 15-tich lekciách videokurzu lektor predáva tie najlepšie rady a odporúčania, ako účinnejšie a efektívnejšie pracovať so získanými dopytmi a byť tak úspešnejší v získaní zákaziek. Všetko je prezentované na základe konkrétnych a praxou overených príkladov aktivít a postupov. Videokurz je k dispozícií nielen v online podobe, ale zároveň i na DVD spolu s tlačenou príručkou.

„Našim zámerom bolo, aby sa dodávatelia systému 123dopyt.sk zamysleli nad tým, akým spôsobom pracujú s informáciami, teda s dopytmi, ktoré im posielame a zároveň im dať k dispozícií jednoduchý a účinný nástroj, ktorý pomôže odstrániť nedostatky a povedie v konečnom dôsledku k získaniu väčšieho počtu zákaziek,“ dodáva ešte Jiří Ondera.

Ďalšie informácie o videokurze spolu s úvodným videom nájdu záujemci z rad firiem a živnostníkov v príslušnej sekcii portálu 123dopyt.sk.

 

Čítané: 5638 x