Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Spoločnosť, ktorá zabezpečí vymáhanie všetkých druhov pohľadávok

Datum: 03.02.2020

Pre prosperitu svojho podnikania, musíte za služby, ktoré poskytujete alebo tovar, ktorý predávate, inkasovať zodpovedajúcu platbu. Žiaľ, nie všetci zákazníci sú spoľahliví. 

Ak ste vlastníkom firmy, pravdepodobne máte málo času na časté telefonovanie alebo písanie listov v snahe získať finančné prostriedky, ktoré vám právom patria a mali vám byť už dávno vyplatené. Čím je dlh starší, tým ťažšie je ho od dlžníka vymôcť. Ak boli vaše požiadavky na zaplatenie dlhu neúspešné, spolupráca s agentúrou na vymáhanie pohľadávok môže byť veľmi prospešná pre vaše podnikanie. Agentúra, resp. spoločnosť určená na vymáhanie pohľadávok je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na vymáhanie splatných dlhov.

Prečo využiť služby profesionálnej spoločnosti?

Správa pohľadávok nie je ľahká záležitosť a vyžaduje si profesionálnu spoločnosť zloženú z kvalitných právne vzdelaných ľudí, ktorá spolupracujúce s advokátskymi kanceláriami. Takou spoločnosťou je spoločnosť Claims Collection, s.r.o., ktorá sama hradí všetky ďalšie vzniknuté poplatky a trovy konania, čo je obrovskou výhodou aj v porovnaní s konkurenčnými spoločnosťami. Odkúpenie pohľadávok je najúčinnejším a zároveň najjednoduchším prostriedok na vymáhanie pohľadávok pre vaše podnikanie.

 

Čo je hlavným cieľom spoločnosti?

Spoločnosť Claims Collection, s.r.o. špecializujúca sa na vymáhanie pohľadávok, má bohaté skúsenosti s inkasovaním splatných faktúr a dlhov. Spolupráca s profesionálmi v obore vymáhania pohľadávok rozhodne zvyšuje vaše šance na vyplatenie splatných dlhov. Vyškolení odborníci vedia najúčinnejšie techniky, ako zákonne donútiť dlžníkov plniť svoje záväzky, pričom vy za tieto služby neplatíte nič, pokiaľ pohľadávky nebudú vymožené.

Kto je hlavným klientom?

Zameranie je primárne na podnikateľov a právnické osoby, ale rovnako si vieme poradiť s dlžníkmi fyzických osôb. Klientmi sú okrem veľkých spoločností vyžadujúcich najvyššiu kvalitu aj subjekty, ktoré nemajú záujem alebo finančnú možnosť platiť nákladné výdavky za služby advokátskych kancelárií. Pohľadávky sú odkupované s odloženou lehotou splatnosti kúpnej ceny naviazanou na reálne vymoženie pohľadávky spoločnosťou.

Čítané: 2736 x