Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Holandské prídavky na dieťa - Kinderbijslag

Datum: 15.12.2021

Vedeli ste o tom, že rodinné prídavky na dieťa môžete dostať aj v prípade, že žijete určitú dobu v Holandsku? Postup je veľmi jednoduchý a ak sa nachádzate v takejto situácii, rozhodne by ste mali využiť možnosť vrátenia prídavkov na dieťa.

Holandské prídavky na dieťa - Kinderbijslag

Spoločnosť s názvom TJ - legal sa zaoberá vrátením prídavkov na dieťa aj z krajiny ako je Holandsko. Kedy však máte nárok na vrátenie prídavkov na dieťa? Prídavky na dieťa v Holandsku máte vtedy, ak pracujete v Holandsku, poprípade vtedy, keď platíte holandské sociálne poistenie.

Akú sumu vám môžu vrátiť?

Rodinné prídavky Holandsko je téma, ktorá zaujíma najmä ľudí pracujúcich v tejto krajine. Vedeli ste však o tom, že vám môžu vrátiť peniaze rok spätne? To je veľkým benefitom. Okrem iného, pravdepodobne vás zaujíma, akú veľkú čiastku vám môžu vrátiť. Vo všeobecnosti sa táto suma pohybuje v rozmedzí od 200 do 300 eur. Všetko sa odvíja od veku dieťaťa a čiastka je vyplácaná až štyrikrát za rok.

Potrebné formuláre

Samozrejme, ak chcete požiadať o vrátenie prídavkov na dieťa, budete potrebovať isté dokumenty. Ide o potvrdenie o preberaní prídavkov, ktoré môže byť v rodnom jazyku. V prípade, že nie ste zosobášení, budete taktiež potrebovať potvrdenie o preberaní prídavkov.

Všetky potrebné dokumenty vám pomôže získať aj spoločnosť TJ – legal, ktorá sa zaoberá vrátením prídavkov na deti v Holandsku, ale aj iných krajinách. Preto neváhajte a využite tieto služby, ktoré sa rozhodne oplatia. Určite by ste nemali byť o nič ukrátení a táto spoločnosť sa o to jednoznačne postará.

V prípade, že chcete požiadať o rodinné prídavky v Holandsku - Kinderbijslag, neváhajte tak urobiť čím skôr. Odporúča sa už hneď od začiatku, ako začnete pracovať v tejto krajine. Komunikácia s úradmi je totiž častokrát zdĺhavá a vrátenie peňazí sa môže natiahnuť.

Čítané: 2932 x