Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Znepokojuje vás neúnosné zvyšovanie cien elektriny? Máme dobré správy pre podniky!

Datum: 13.01.2022

Na prevádzku akéhokoľvek veľkého podniku, či už ide o hotel, továreň, výrobný závod atď., je potrebné investovať vysoké náklady na energiu.

zvyšovanie cien elektriny

Elektrická energia je v každom podniku nevyhnutnosťou, bez nej by prevádzka jednoducho nebola možná. V čase, keď cena energií rýchlo rastie, môžu vysoké náklady na elektrinu vystaviť firmu veľkému riziku, a preto spoločnosť PWS Slovakia s.r.o. prišla s dočasným riešením, ktoré by mohlo pomôcť mnohým firmám v ich činnosti. Prečítajte si, či sa vás táto výhoda týka. 

 

V dôsledku náhleho zvýšenia cien energií sa zákazníci obracajú na svojich dodávateľov so sťažnosťami na dodávky energií, a najmä na ich cenu. Vo väčšine prípadov majú tieto problémy rovnaký dopad, a to ukončenie zmluvy s distribučnou spoločnosťou a stanovenie nových podmienok. Do tohto zložitého problému vstupuje viacero faktorov a premenných. Jedným z hlavných faktorov je v súčasnosti veľmi vysoká cena elektriny na burze a nie je celkom možné povedať, ako sa bude situácia ďalej vyvíjať.

Koho sa toto riešenie týka?

Uvedené riešenie dodávky sa vzťahuje na zákazníkov, ktorí spĺňajú tieto podmienky:

  • minimálny inštalovaný výkon 100 kW alebo viac
  • minimálna mesačná spotreba 50 000 kWh

Ak sa aj vy snažíte nastaviť podmienky a ceny spojené s distribúciou a splniť vyššie uvedené požiadavky, potom vám spoločnosť PWS Slovakia s.r.o. dokáže dodať alebo prenajať svoje dočasné zariadenia ako kompletné riešenie na kľúč, čím zníži cenu práve pre vás.

Čo táto dodávka zahŕňa?

Súčasťou dodávky je vždy dieselový generátor s požadovaným výkonom, kompletná kabeláž na pripojenie, palivové hospodárstvo (profesionálna externá nádrž na jednoduchú prevádzku systému) a najmä palivo. Súčasťou tejto dodávky je samozrejme aj kompletná starostlivosť a servis.

Čo sa stane s týmito dodávkami energie v budúcnosti? 

V súčasnosti sa toto riešenie javí ako dočasné, pokiaľ sa ceny elektriny na trhu vrátia na úroveň, na ktorú sme všetci zvyknutí. Prinajmenšom existuje možnosť využívať toto riešenie, kým sa nepodarí uzavrieť prijateľnú zmluvu s distribučnou spoločnosťou. Vzhľadom na komplexnosť riešenia nie je jednoduché povedať, aká bude cena za kWh. Z tohto dôvodu je potrebné dôkladne sa oboznámiť so situáciou a najmä mať čo najpresnejšie údaje a prognózu vašej spotreby.

Špecialisti spoločnosti PWS Slovakia s.r.o. vám radi pomôžu a navrhnú možnosti šité na mieru pre vášho zákazníka. Ak sa vás táto téma týka, neváhajte ich kontaktovať. Prečo platiť viac, keď existuje iná možnosť? 

 

Čítané: 3043 x