Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Neplaťte viac ako musíte. Využite poistenie auta s extra zľavou!

Datum: 30.09.2023

Ako si poistiť auto online s extra zľavou?

Poistenie auta stojí vodičov a vodičky ročne niekoľko stoviek eur. Aj to je daň za pohodlie, slobodu a luxus, ktoré spočívajú v našom neobmedzenom pohybe.

Neplaťte viac ako musíte. Využite poistenie auta s extra zľavou!

Možno viete, žemôžete uzavrieť poistenie auta aj online,ale vedeli ste, že  online poistenie môže byť zdrojom extra zliav a výhod?

Okrem pravidelných výdavok občas treba počítať aj s tými príležitostnými, ktorých výška je však neraz nepríjemne vysoká. Medzi takéto výdavky môžeme zaradiť aj PZP a havarijné poistenie auta. Jeho výška závisí od viacerých faktorov, podstatné však je, že s výslednou sumou sa dá ďalej pracovať. Mnohé poisťovne totiž poskytujú rôzne zľavy a zvýhodnenia a ani Union poisťovňa nie je výnimkou. Prečítajte si, ako si u nás poistiť auto online s extra zľavou.

1. Porovnávajte ponuky online

Prvým krokom k získaniu extra zľavy na poistenie auta, je online porovnávanie ponúk rôznych poisťovní. Niekedy sa totiž neoplatí staviť hneď na tú, ktorú poznáte najlepšie. Trh sa neustále mení a výsledkom je aj zmena postavenia poisťovacích spoločností, ktoré tak môžu na požiadavky trhu reagovať omnoho dynamickejšie a efektívnejšie akov minulosti. Na porovnávanie online poistenia existuje množstvo webových stránok a nástrojov, ktoré vám umožnia jednoducho porovnať ceny a pokrytie od rôznych poisťovní. Oprite sa preto o viacero možností a vyberte si tú, ktorá vám za danú cenu poistenia ponúka najlepšie krytie.

2. Využite online zľavy

Mnohé poisťovne ponúkajú špeciálne online zľavy tým klientom, ktorí si poistenie uzatvoria priamo cez ich webovú stránku. Takéto zľavy sú neraz pomerne vysoké a môžu vám tak pomôcť ušetriť značnú sumu peňazí. Ešte predtým, ako sa vyberiete na návštevu niektorej z pobočiek sa preto uistite, či vám vaša poisťovňa neponúka výhodnejšiu ponuku v prípade, ak si svoje poistenie uzatvoríte online.

3. Overte si zľavy pre vodičov a vodičky

Niektoré zľavy sú špecifické a sú určené len pre určité skupiny vodičov. Získať ju môžete napríklad vtedy, ak ste počas konkrétnej doby nespôsobili žiadnu dopravnú nehodu. V takomto prípade máte možnosť uplatniť si zľavu za tzv. bezškodový priebeh. Okrem toho treba sledovať aj zľavy pre ďalšie iné skupiny vodičov. Príkladom sú seniori či mladí vodiči, ktorí si za poistenie vozidla môžu v niektorých poisťovniach pekne priplatiť.

Uzatvorenie poistenia auta s extra zľavou je nielen výhodným, ale aj jednoduchým procesom. Stačí, ak budete dodržiavať odporúčané tipy a uvidíte, že si tak rýchlo urobíte prehľad o svojich možnostiach. Okrem toho tiež nezabudnite komunikovať so svojou poisťovňou a pýtajte sa jej na všetky dostupné zľavy a výhody. S dostatočnou snahou a informovanosťou môžete ušetriť peniaze a zabezpečiť tak svoje auto maximálne efektívnym spôsobom.

 

Čítané: 1753 x