Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Ako zvýšiť zisky a zefektívniť chod podniku

Datum: 17.05.2023

Efektivita práce sa v každom podniku prejaví na zvýšení ziskov. Jednou z možností, ako minimalizovať náklady na chod podniku a zároveň zmaximalizovať zisky, je využívanie informačných systémov.

Ako zvýšiť zisky a zefektívniť chod podniku

Prepojenie spoločnosti informačným systémom QI je dôležitým krokom k sprehľadneniu fungovania všetkých oddelení podniku. Aké možnosti ponúka informačný systém QI?

Informačný systém QI pre malé i veľké podniky

Prepojenie oddelení malých a veľkých spoločností je alfou i omegou pre zefektívnenie chodu spoločnosti. Hľadáte softvérové riešenie pre vašu firmu? Informačný systém QI je intuitívny a vysoko funkčný softvér, ktorý pomáha šetriť čas a zvyšovať zisky. Reálne výsledky informačného systému QI hovoria za všetko. V priemere sa podarilo spoločnostiam využívajúcim softvér QI usporiť 50 % času. Uvedená úspora je výsledkom odbremenenia pracovníkov od papierovej práce a zároveň zlepšenia komunikácie všetkých oddelení.

Čo všetko za vás spraví informačný systém? Softvér QI sa dá využiť pri riadení spoločnosti, v reklame a komunikácii so zákazníkmi, vo výrobe, distribúcii, pri predaji alebo v oblasti personalistiky a miezd.

Informačný systém QI pre elimináciu chybovosti

Okrem úspory času sú informačné systémy cestou k eliminácii chybovosti. Nikto nie je neomylný, ale inteligentný systém neomylný je. Zníženie chybovosti je zárukou obmedzenia finančných strát. Dôležitý je tiež faktor spokojnosti zákazníka.

Ako ukážka môžu slúžiť logistické firmy, ktoré musia denne spracovať tisíce objednávok a zaviesť ich ku konečnému spotrebiteľovi. Chyba vo vystavení dodacieho listu znamená, že sa zákazník nedostane včas k objednanému tovaru. Pre firmu ide o stratu zákazníka a finančnú stratu. Informačné systémy zabránia podobným chybám a urýchlia vystavenie objednávky, dodacieho listu, faktúry, zabezpečujú v reálnom čase kontrolu skladového hospodárstva a sprehľadnia distribúciu tovaru.

Informačný systém QI pre podniky s rôznym zameraním

Myslíte si, že vaša firma informačný systém nepotrebuje? Dokonca aj malé podniky vďaka QI softvéru navýšili zisky o niekoľko tisíc eur ročne. Je jedno či vlastníte malý e-shop, veľké logistické centrum, začínajúcu marketingovú agentúru alebo výrobnú spoločnosť, QI pozitívne zmení kompletný chod vašej firmy. Variabilita modulov a možnosti ich kombinácií podľa potrieb podniku sú zárukou, že QI pomôže vašej spoločnosti rásť.  

 

 

Čítané: 3263 x