Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Webináre ako nástroj pre získavanie nových zákazníkov a budovanie autority

Datum: 22.01.2024

Ak chcete mať v podnikaní úspech, nezaobídete sa bez stanovenia cieľov a stratégií, ako ich dosiahnuť. Kľúčový v tomto smere je biznis plán a finančná stratégia podniku.

Webináre

Avšak nemenej podstatné je zamerať sa na marketingové ciele v online svete, napríklad na sociálnych sieťach. Sociálnou sieťou, ktorá združuje odborníkov z rôznych profesií, je LinkedIn. To znamená, že online content marketingové stratégie LinkedIn, zamerané na obsah, sú neraz efektívnejšie ako reklama.

Ak máte v tomto smere medzery, online kurzy a workshopy LinkedIn sú z dielne profesionálov. Zameriavajú sa na svet obchodu, technológií i kreatívy. Ak sa chcete profesionálne rozvíjať, vylepšiť si životopis alebo úspešne vytvoriť svoj prvý webinár, sú pre vás vynikajúcim riešením.

Online kurzy a workshopy LinkedIn vám pomôžu aj s vytvorením webinára

Webinár je jedným zo skvelých nástrojov na získavanie nových zákazníkov a budovanie si autority. Webinár možno definovať ako spôsob online komunikácie, v rámci ktorej sú účastníci webináru v spojení s organizátorom, najčastejšie lektorom. Je to nástroj umožňujúci vzdelávanie sa, zvyšovania osobného i profesionálneho rastu.

Webinár sa koná online, čiže umožňuje spojiť účastníkov z rôznych kútov sveta, kde sa do hĺbky venujú konkrétnej téme. Výhodou webinárov je možnosť spätnej väzby prostredníctvom chatu alebo mikrofónu.

Trvanie webinárov je individuálne, spravidla nepresiahnu časový úsek dvoch hodín. Jednou z hlavných výhod webinárov je to, že nemusíte nikam cestovať a máte možnosť spojiť sa s tými najlepšími lektormi v rámci celého sveta. Avšak vyžadujú si vysoké kvalitatívne nároky na lektora, ktorý musí byť v danej téme naozaj doma.

Prostredníctvom webinára môžete získať nových zákazníkov a budovať si autoritu ako profesionál v danej oblasti.

 

Čítané: 684 x