Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia
Inkontinencia spôsobená menopauzou: Bojovať s únikom moču sa dá

30.05.2019 15:30 Menopauza je strašiakom každej ženy. Len málo z nich však vie, že posledná menštruácia môže so sebou priniesť aj nepríjemné úniky moču. Ako inkontinenciu riešiť? Menopauza nepatrí k najpríjemnejším obdobiam v živote ženy, aj... The post Inkontinencia spôsobená menopauzou: Bojovať s únikom moču sa dá appeared first on AlinkaBook.

Interiér kuchyne, ktorá plní všetky funkcie

29.05.2019 12:36 Miesto, kde sa premieňajú obyčajné potraviny na majstrovské diela kulinárskeho umenia, ktoré potom celá rodina s radosťou konzumuje je v dome najdôležitejšie. Ale pozor, vytvorenie kuchyne len na varenie by však nebolo správne rozhodnutie,... The post Interiér kuchyne, ktorá plní všetky funkcie appeared first on AlinkaBook.

Túžite po zmene a nových oknách? Skúste na ne opäť zavesiť moderné závesy

28.05.2019 10:42 Závesy v interiéri odjakživa patrili k jeho súčasti, no v priebehu posledných rokov sa z domácností vytratili. Vo veľkej miere k tomu prispeli aj stále častejšie alergie a prach, ktorý sa v nich držal... The post Túžite po zmene a nových oknách? Skúste na ne opäť zavesiť moderné závesy appeared first on AlinkaBook.

5 tipov na najlepšie Disneyho animované filmy pre deti

27.05.2019 08:34 Keďže nás počasie často nečakane prekvapí veľkými teplotnými zvratmi, je dobré mať záložný program pre deti po ruke. No a nič deti nebaví nezabaví lepšie ako rozprávky. Aby však netrávili čas pri pozeraní kadečoho, je... The post 5 tipov na najlepšie Disneyho animované filmy pre deti appeared first on AlinkaBook.

Ako zvládnuť život s novým členom v domácnosti a jeho hygienické návyky?

26.05.2019 10:34 Ak ste sa z akéhokoľvek dôvodu rozhodli zaobstarať si domáce zvieratko, určite budete riešiť aj jeho výchovu a hygienické návyky. V byte alebo rodinnom dome, vždy to bude zo začiatku náročné a stáť vás... The post Ako zvládnuť život s novým členom v domácnosti a jeho hygienické návyky? appeared first on AlinkaBook.

4 spôsoby ako správne sedieť, aby nedošlo k zlému držaniu tela

25.05.2019 13:03 Bez ohľadu na vek a pohlavie, najviac zaťažený orgán u akejkoľvek osoby je bedrová chrbtica. Často je pod váhou a ťarchou celého tela, ktorá sa ale pri takomto dlhodobom pôsobení deformuje a ničí. Ak... The post 4 spôsoby ako správne sedieť, aby nedošlo k zlému držaniu tela appeared first on AlinkaBook.

Aj práca z domu musí byť efektívna

24.05.2019 12:01 Ak ste sa rozhodli, že sa nebudete podriaďovať dennému režimu bežného zamestnanca, alebo si jednoducho nemôžete dovoliť zotrvať 7,5 hodín v kancelárii, práca v pohodlí domova je riešenie. Flexibilné formy zamestnania alebo vlastné podnikanie... The post Aj práca z domu musí byť efektívna appeared first on AlinkaBook.

Je zlé, ak deťom v určitom veku nechutí ani ten najlepší pokrm?

23.05.2019 11:30 Výživa detí akéhokoľvek veku je jednou z hlavných zložiek ich zdravia, pretože to, čo, ako, kedy a koľko konzumujú priamo určuje ich rast a vývoj. V tejto súvislosti rodičia od malých detí vyžadujú často... The post Je zlé, ak deťom v určitom veku nechutí ani ten najlepší pokrm? appeared first on AlinkaBook.

Móda na celý týždeň: 7 originálnych spôsobov, ako nosiť tričko

22.05.2019 13:30 Nájsť si vo svojom šatníku dokonalý outfit na každý jeden deň je dnes vďaka širokej ponuke módneho priemyslu jednoduché. No práve obrovská ponuka to môže mnohým z nás komplikovať, pretože niektoré kombinácie a farebné... The post Móda na celý týždeň: 7 originálnych spôsobov, ako nosiť tričko appeared first on AlinkaBook.

Strach detí z doktorov: 8 tipov, ako ho prekonať

21.05.2019 19:11 Vedeli ste, že strach z doktorov vzniká už v útlom veku? Dokonca už dojčatá môžu začať pociťovať strach z návštev lekárov. Ako tomu zabrániť? Nielen lekári, ale aj my, rodičia, môžeme deťom pomôcť prekonať... The post Strach detí z doktorov: 8 tipov, ako ho prekonať appeared first on AlinkaBook.

Máte strach z lietania a nemusíte tropické horúčavy? Vyberte si last minute v Chorvátsku

21.05.2019 12:09 Aj keď vás možno exotika láka, dávate na dovolenke prednosť istote v podobe pohodlnej cesty autom a mierneho tropického podnebia, v ktorom sa strieda príjemné teplo vzduchu aj mora s občasným vánkom, ktorý vás... The post Máte strach z lietania a nemusíte tropické horúčavy? Vyberte si last minute v Chorvátsku appeared first on AlinkaBook.

Čím si k sebe prilákate ideálneho partnera?

20.05.2019 11:08 Dokonalý make-up, jemná vôňa, sexy šaty, čo niečo odhaľujú a zároveň taja. To všetko a ešte oveľa viac je predstava ideálnej ženy, ktorá si získa každého muža. Vzbudzuje vzrušenie a pozornosť, čo však ale... The post Čím si k sebe prilákate ideálneho partnera? appeared first on AlinkaBook.

Cesta k žiarivejšiemu úsmevu je otvorená

19.05.2019 00:09 Dnes chce takmer každý mať naozaj pekne biely úsmev. U žien preto, že sú veľmi módne výrazné odtiene rúžov, ktoré upozorňujú aj na nepeknú farbu zubov. U mužov preto, že ženy čoraz viac pozerajú... The post Cesta k žiarivejšiemu úsmevu je otvorená appeared first on AlinkaBook.

Zber liečivých byliniek pokračuje až do Decembra. Prinášame zoznam na Jún-December

17.05.2019 09:04 Ani sme sa nenazdali a prvé tri mesiace zberu liečivých darov našej planéty je za nami. Preto vám prinášame doplnený zoznam plný užitočných informácií o zbere liečivých byliniek v období od Júna až do... The post Zber liečivých byliniek pokračuje až do Decembra. Prinášame zoznam na Jún-December appeared first on AlinkaBook.

Loptové a kolektívne športy. Ako vybrať ten správny a kedy začať?

14.05.2019 16:06 V dnešnej dobe, zameranej skôr na individualizmus sa na vás a vaše deti valia najmä ponuky lákajúce na individuálne športy. Populárne MMA a bojové športy, beh, bicyklovanie, lyžovanie a množstvo ďalších športov, v ktorých... The post Loptové a kolektívne športy. Ako vybrať ten správny a kedy začať? appeared first on AlinkaBook.