Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Boxerky pre mužov – ako si vybrať to najlepšie?

29.04.2020 23:02 Pravdou je, že len málokto si uvedomuje dôležitosť spodnej bielizne. Často nad ňou mnohí mávnu rukou len preto, že je to časť oblečenia pre ľudí v okolí neviditeľná. Na čo predsa investovať do niečoho čím... The post Boxerky pre mužov – ako si vybrať to najlepšie? appeared first on AlinkaBook.

Starostlivosť o pleť by mala byť vaším každodenným rituálom

25.04.2020 15:32 Ak si čistíte pleť len večer pred spaním, nie je to úplne postačujúce a podrobiť by ste ju mali očistnému rituálu aj každé ráno. Kľúčové je podnietiť pleť k očiste dvakrát denne, nič by... The post Starostlivosť o pleť by mala byť vaším každodenným rituálom appeared first on AlinkaBook.

Zariaďte vašu prevádzku kvalitnými produktmi

21.04.2020 03:30 Štýlovo zariadený interiér reštaurácie, svadobnej sály či inej spoločenskej miestnosti je nosným pilierom spokojnosti a budovaním dobrého mena daného zariadenia. Ak hľadáte kompletný hotelový a reštauračný textil pre vašu prevádzku, spoločnosť Horeca textil ponúka... The post Zariaďte vašu prevádzku kvalitnými produktmi appeared first on AlinkaBook.

Čím sa riadiť pri výbere dioptrických okuliarov?

20.04.2020 03:05 Vhodne zvolené okuliare musia nielen perfektne sedieť, ale mali by byť aj po dlhodobom nosení absolútnou zárukou komfortu a kvality. Ak sa v blízkej dobe plánujete podujať na voľbe dioptrických okuliarov, je potrebné sa... The post Čím sa riadiť pri výbere dioptrických okuliarov? appeared first on AlinkaBook.

Formičky na pečenie a vykrajovátka sú základ nielen pre vianočné dobroty

11.04.2020 01:33 Špecialitou našich susedov, Čechov, je tzv. vianočné „cukroví“. Táto smršť drobných koláčikov je doslova závislá na rôznych formičkách a vykrajovátkach, bez ktorých piecťnejde, alebo len veľmi ťažko. Aj keď u nás tradícia týchto suchých koláčikov nie je tak silná, na Vianoce, ale aj behom roku, pečieme množstvo veľmi podobných drobných cukroviniek. Tradičné sú perníčky, ale aj linecké koláčiky, medvedie tlapky , zázvorové sušienky a ďalšie dobroty, ku ktorým potrebujeme formičky na pečenie. Vykrajovátka menia materiál Tradičné vykrajovátka, také, aké máme doma po babičke, a aké sa aj... The post Formičky na pečenie a vykrajovátka sú základ nielen pre vianočné dobroty appeared first on AlinkaBook.

Čo kúpiť manželovi na Vianoce?

11.04.2020 01:33 Kúpiť originálny darček svojmu manželovi je niekedy náročnejšie ako sa môže zdať. Či ste svoji “iba” niekoľko mesiacov alebo už celé roky, byť originálna a každý rok prekvapiť je vždy náročné. Preto sme vám... The post Čo kúpiť manželovi na Vianoce? appeared first on AlinkaBook.

Darček podľa záľub

01.04.2020 03:03 Ako dobre poznáte svojich blízkych? Ukážte im to prostredníctvom darčeka šitého priamo na mieru ich záľubám. Zaujímavé a zábavné mikiny a tričká ich určite potešia a vyčaria im na tvári úsmev. Zabudnite na nudné... The post Darček podľa záľub appeared first on AlinkaBook.

Aké sú trendy v pánskom oblečení pre túto sezónu

01.04.2020 03:03 Tak ako každá jedna sezóna aj táto ďalšia sezóna, ktorá nám už pomaly klope na dvere prináša so sebou nové trendy čo sa týka oblečenia. Nejde iba výlučne o oblečenie, ale pravdaže by sme... The post Aké sú trendy v pánskom oblečení pre túto sezónu appeared first on AlinkaBook.