Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Premiérový titul na novom turnaji pre Gotterupa.

13.05.2024 12:45 Súbežne s turnajom Wells Fargo Championship sa v kalendári PGA Tour objavil aj nový turnaj Myrtle Beach Classic, ktorý hostilo ihrisko The Dunes Golf and Beach Club. Druhý sled PGA Tour si tak mohol zahrať o miestenku na nadchádzajúci major turnaj a samozrejme body do rebríčka FedEx Cupu, hoci nie také, ako dostal víťaz na Wells Fargo Championship. Šancu Príspevok Premiérový titul na novom turnaji pre Gotterupa. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

McIlroy dostal víťaznú trofej rovno z vrtuľníka.

13.05.2024 12:45 PGA Tour mala na programe poslednú previerku pred druhým major turnajom sezóny. Súbežne sa hrali turnaja Wells Fargo Championship a Myrtle Beach Classic. Sledovanejším bol samozrejme turnaj Wells Fargo Championship v Južnej Karolíne, kde si víťaz mohol odniesť domov šek na 3,6 milióna USD a do rebríčka FedEx Cupu si pripísal 700 bodov. Pre víťaza súbežne hraného turnaja Príspevok McIlroy dostal víťaznú trofej rovno z vrtuľníka. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Rose Zhang sa dočkala ďalšieho titulu.

13.05.2024 12:45 Turnaj Cognizant Founders Cup v New Jersey pútal veľkú pozornosť všetkých fanúšikov ženského golfu. Po menšej pauze v ňom nastúpila aj Nelly Korda a všetci s napätím čakali, či sa jej podarí zvíťaziť aj na ďalšom turnaji. Korda má za sebou z posledných piatich štartov v tejto sezóne päť turnajových titulov a bola veľkým favoritom na zisk ďalšie víťazstva. Hneď od úvodu Príspevok Rose Zhang sa dočkala ďalšieho titulu. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Na Aramco Series zostal titul doma v Soule.

13.05.2024 12:45 Po menšej prestávke sa Ladies European Tour presťahovala do Ázie. Kórea hostila ďalší zo série turnajov Aramco Team Series, ktorý sa hrá v dvoch formátoch, v individuálnej súťaži a v súťaži družstiev. Diváci v New Korea Country Club v Soule boli svedkami domáceho víťazstva Hyo-Joo Kim. Tá sa do čela výsledkovej listiny dostala hneď po prvom kole, keď zapísala skóre 68 Príspevok Na Aramco Series zostal titul doma v Soule. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Kanaďan Taylor Pendrith vyhral v Texase.

06.05.2024 12:30 Prestížny turnaj Byrona Nelson, ktorý mal posledných deväť rokov názov AT&T Byron Nelson, sa na nasledujúcich minimálne desať rokov premenoval na The CJ CUP Byron Nelson. Prvý ročník tohto turnaja sa odohral v roku 1944 pod názvom Texas Victory Open a jeho prvým šampiónom bol práve Byron Nelson. Meno tohto slávneho hráča nesie turnaj od roku 1968. Príspevok Kanaďan Taylor Pendrith vyhral v Texase. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Skrátený turnaj v Číne vyhral Španiel Otaegui vďaka skvelému finišu.

06.05.2024 02:30 Turnajom Volvo China Open uzatvorila DP World Tour svoju ázijskú časť kalendára. Asian Swing pozostával zo štyroch turnajov, ktoré sú „prerušené“ len dvomi major turnajmi v Amerike, The Masters a PGA Championship. Po úvodných dvoch kolách bol vo vedení Švéd Sebastian Söderberg, ktorý sa do čela turnaja dostal hneď po prvom kole, ktoré zahral s výborným skóre   63 Príspevok Skrátený turnaj v Číne vyhral Španiel Otaegui vďaka skvelému finišu. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

V Singapúre opäť víťazne Ripper GC, v jednotlivcoch prvý Koepka.

06.05.2024 02:30 LIV Golf sa z Austrálie presunula do Ázie. V Singapúre sa odohralo už siedme pokračovanie tohtoročnej sezóny. Sentosa Golf Club bol opäť svedkom vyrovnaného turnaja, na ktorého konci sa po prvýkrát v tejto sezóne tešil v súťaži jednotlivcov Brooks Koepka. Ten odohral výborný turnaj a darilo sa mu hlavne v druhom kole. Po úvodnom skóre 66 rán si Koepka poradil Príspevok V Singapúre opäť víťazne Ripper GC, v jednotlivcoch prvý Koepka. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

V Kapskom meste víťazkou Belgičanka Manon De Roey.

29.04.2024 22:00 Po turnaji Joburg Ladies Open hostila Juhoafrická republika ďalší turnaj zo série LET s názvom Investec South Africa Women´s Open. Turnaj najlepšie zvládla Belgičanka Manon De Roey. Po úvodných troch kolách turnaja si vypracovala dostatočný náskok, keď mala na svojom konte skóre -14 a náskok troch pred Maročankou Ines Laklalech. V záverečnom kole si Belgičanka strážila svoje skóre. Príspevok V Kapskom meste víťazkou Belgičanka Manon De Roey. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

LIV Golf v Adelaide s prvým tímovým play-off a domácou radosťou.

29.04.2024 22:00 LIV Golf si za ďalšie miesto tohtoročného programu vybrala Adelaide. Turnaj sa už v minulom roku prezentoval veľmi búrlivou atmosférou a rovnako tomu bolo aj v tomto roku. Hlavne na tojparovej jamke číslo 12. Tu boli hráči odmenení po úspešných ranách a patoch veľkým potleskom a pokrikmi, alebo bučaním v prípade nevydarenej rany. V treťom kole si oslavy premeneného birdie patu domáceho Príspevok LIV Golf v Adelaide s prvým tímovým play-off a domácou radosťou. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Premiéru v New Orleans premenil McIlroy na titul spolu s Lowrym.

29.04.2024 22:00 Turnaj Zurich Classic of New Orleans sa hrá vo formáte turnaja dvojíc od roku 2017. Je to jeden z najstarších turnajov na okruhu PGA Tour, keď sa jeho prvý ročník odohral už v roku 1938. Zmena formátu však prispela k jeho väčšej atraktivite. V tomto ročníku sa na turnaji po prvýkrát predstavil aj Rory McIlroy, ktorý si turnaj zahral Príspevok Premiéru v New Orleans premenil McIlroy na titul spolu s Lowrym. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

V LA konečne svietilo na vrchole iné meno.

29.04.2024 22:00 LPGA pokračovala turnajom v Los Angeles, kde ihrisko Wilshire CC hostilo turnaj JM Eagle LA Championship. Už v pondelok bolo jasné, že na vrchole výsledkovej listiny sa konečne po štyroch týždňoch objaví iné meno ako Nelly Korda. Dôvodom bol fakt, že svetová jednotka sa z turnaja odhlásila. Táto skutočnosť dala možnosť vyniknúť iným hráčkam a najlepšie sa jej zhostila Príspevok V LA konečne svietilo na vrchole iné meno. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Skvelý finiš pre domáceho Yuto Katsuragawu.

29.04.2024 00:15 V minulom roku si našiel svoje miesto v kalendári DP World Tour turnaj ISPS Handa – Championship, ktorý priniesol európsku túru do Japonska. Prvým víťazom sa stal Austrálčan Lucas Herbert a z domácich hráčov sa najlepšie umiestnil Hiroshi Iwata na delenom štvrtom mieste. V druhom vydaní turnaja sa už diváci mohli tešiť z titulu pre domáceho hráča. Skvelýf finiš v turnaji predviedol Príspevok Skvelý finiš pre domáceho Yuto Katsuragawu. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Ďalšie sako do Schefflerovho šatníka.

23.04.2024 07:01 Turnaj RBC Heritage bol ďalším programom PGA Tour po prvom major turnaji sezóny. Pozvaných 69 hráčov hralo o 700 bodov do rebríčka FedEx Cupu a cenu pre víťaza v hodnote 3,6 milióna USD. V porovnaní s turnajom v Dominikánskej republike dosť veľký rozdiel. Turnaj sužovala nepriazeň počasia a to sa napokon podpísalo pod fakt, že sa jeho finálové kolo muselo dohrávať až Príspevok Ďalšie sako do Schefflerovho šatníka. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

Nelly Korda má vlastnú súťaž, vyhrala piaty titul za sebou.

22.04.2024 10:45 V ženskom golfovom kalendári bol na programe prvý major turnaj sezóny The Chenvron Championship, ktorý hostilo ihrisko The Club at Carlton Woods v Texase. Pred turnajom si dávala väčšina golfových odborníkov iba jednu otázku: „Získa Nelly Korda vo svojom piatom štarte v tejto sezóne svoj piaty titul za sebou?“ A Američanka s českým pôvodom im na to tradičným skokom víťazky Príspevok Nelly Korda má vlastnú súťaž, vyhrala piaty titul za sebou. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)

V Punta Cana sa tešil Billy Horschel.

22.04.2024 10:45 Po súboji o zelené sako mala PGA Tour na programe hneď dva turnaje. Hráči, ktorým sa neušlo miesto na turnaji RBC Heritage v Californii si zmerali sily v Dominikánskej republike na turnaji Corales Puntacana Champiosnhip. Na víťaza turnaja síce čakalo 300 bodov do rebríčka FedEx Cupu a výherný šek na 720.000 USD, takže bolo o čo hrať. Ako víchor vstúpil Príspevok V Punta Cana sa tešil Billy Horschel. zobrazený najskôr Golf Zóna. Čítané: (1)