Rozšírené hľadanie
Streda 22. Máj 2024 |
meniny má Júlia, Juliana
Robert Fico je ako súrodenec, s ktorým preskáčete všetky prekážky

20.05.2024 19:01 Dnes, keď predseda vlády SR Robert Fico bojuje o svoj život, a my všetci, ktorí sme s ním prešli veľký kus cesty, sme s ním v myšlienkach a modlitbách, ma zaujíma jedno. Uvedomili si všetci tí, ktorí každý deň burcovali a vyzývali na nenávisť, že aj toto je výsledkom ich nenávistnej ,práce´? Alebo skôr nadpráce, ktorá vedie túto krajinu k rozpoltenosti  Čítané: (4)

Šimečkov manuál na štátny prevrat

10.05.2024 10:00 Správanie sa niektorých politikov v parlamente je vždy možné napraviť, ale iba ak to občania voliči, teda národ vezme správne do vlastných rúk! Slúži nám na to Ústava Slovenska , ale môžeme tento stav zmeniť aj úplným zrušením systému,ktorý je nefunkčný, a to podľa pripravených reforiem IOUP , a to bez maidanu alebo krvavej revolúcie !  Čítané: (4)

Reedukačné centrum Chalmová: centrum záujmu chlapci či historická budova?

17.05.2024 20:46 Mala by som pracovať. No ako každý, aj ja si počas pracovnej doby „uletím“ na sociálnej siete. Dnes jeden môj známy zdieľal príspevok z Facebookovej stránky Reedukačné Centrum Bystričany. Stránka zverejnila video svojej zamestnankyne, ktorá hovorí o tom, ako sa tam žije chlapcom a ako manipulatívne boli zostrihané reportáže. V hre je „svätá“ trojica: JOJ, Markíza  Čítané: (2)

Za hrsť drobných…

30.04.2024 13:45 + Vysoká a čierna zver sa nám v lesoch rozmnožuje. Vážne sme pytliakov nemali vyzabíjať! + Kameň nerozplačeš, preto sa o to nikdy nepokúsiš. + Vlastniť čln a veslo je iba začiatok. Nejaká voda sa vždy nájde. + Slzy sú neodmysliteľná rekvizita domáceho divadla. + Muž by mal mať psychologický výcvik. Napríklad, ktorú slečnu pozvať do cukrárne, a ktorú priamo do  Čítané: (2)

SaS má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor

22.05.2024 01:15 SaS a osobitne jej predseda Grohling má aj v tejto smutnej dobe zmysel pre humor-konkrétne pre čierny humor. Grohling v priebehu 24 hodín vo viacerých médiách utrúsil tieto celkom podarené žartíky: SaS bola vždy slušná strana, ktorá nikdy na nikoho neútočila, nebola vulgárna, slušne a vecne argumentovala. -Dobré, že ? Alebo tento žartík: v neútočnosti, v tolerancii voči  Čítané: (1)

Lebo 6. – Upokojovači. . .

22.05.2024 01:15 Čo by ste si mysleli o odborníkovi, ktorý by týranej obeti začal vykladať, aby s agresorom nastolila dobrý vzťah, aby s ním uzavrela zmier. Aby už nepripomínala, že jej ublížil a tvárila sa, že to je všetko preč. Asi by ste si poťukali po čele, a pouvažovali, že ktovie ako si ten fušer školu spravil. Situácia v našej spoločnosti je presne taká, ako v spomenutom  Čítané: (1)

Kulty antikulty a sociálne problémy

22.05.2024 01:15 Kniha “Kulty a sociálny problém” medzi iným uvádza aj takúto informáciu: „Presný druh problémov, o ktorých sa predpokladá, že kulty predstavujú, sa môže i veľmi líšiť, môžu však zahŕňať, prisudzovanie kacírskych presvedčení, politických intríg, zneužívania detí, trestnej činnosti, finančné nezrovnalostí, rozpadu rodín, sexuálne perverznosti,  Čítané: (1)

V Európe už viac ako 30 rokov podkopávajú demokraciu

22.05.2024 01:15 Je odborník a odborník. Za skupinou skutočných odborníkov stoja činy, objektivita a snaha spoznávať pravdu. Za druhou skupinou samozvaných odborníkov stoja pošliapané ľudské osudy. Práve antikultisti sa zaraďujú do druhej skupiny. To oni do spoločnosti zaviedli stigmatizujúci pojem „sekta, kult, totalitná sekta“. Rozdeľujú ľudí na občanov a tých, ktorí sú podľa  Čítané: (1)

Rezervačný Systém Calendiari

22.05.2024 01:15 Calendiari je jednoduchý, ale veľmi šikovný rezervačný systém, ktorý automatizuje správu rezervácií a šetrí váš čas. Po príprave rozvrhu môžete kalendár ľahko vložiť na svoj web alebo zdieľať odkaz s klientmi. Klienti si môžu rezervovať a zrušiť termíny pohodlne online z počítača či telefónu. Calendiari ponúka: Online rezervácie 24/7 Emailové a SMS  Čítané: (1)

Ako som prvý krát stretol Fica – nevšímaného nevšímavca…

22.05.2024 01:15 Pripomínam, že pána/súdruha Fica som iba pár krát stretol – nikdy som sa s ním nestretol osobne, hoci s jeho straníckymi šéfmi som sa dostal aj do užšieho kontaktu. Stretnúť nejakého politika nie je problém – stačí ísť na Deň otvorených dverí v NR SR konávaný 1.9. (Teda ani neviem, či sa ešte konáva, už tam nechodievam – a však bol ten kovid a  Čítané: (1)

Prečo je mi ľúto moderátora Bielika alebo Trpezlivo hľadajme pravdu

21.05.2024 14:32 Pred tuším 150 rokmi Mark Twain vyslovil múdrosť, že vraj čo je ťažšie, ľudí oklamať alebo ich presvedčiť, že boli oklamaní. Nedopátral som sa odpovede, aj keď svoj pohľad mám. Včera sa nedalo zaspať pri premýšľaní o Bielikovej relácii na TA3 a výsledkom je moja múdrosť. T. j. čo je ľahšie, implementovať ľuďom pravdu alebo ich presvedčiť o pravde. Dosť bolo  Čítané: (1)

Aby sa pozemok pred domom stal vašou vizitkou – tipy a odporúčania

21.05.2024 14:32 Pozemok pred domom je predĺžením vášho domova i miestom, ktoré odráža váš osobitý štýl, potreby a vkus. Ako postupovať pri plánovaní predzáhradky alebo vstupnej časti pred domom? Pokojne sa inšpirujte nasledujúcim postupom a prvkami, ktoré zvážte pri rozhodovaní. Skôr, ako sa pustíte do vytvorenia vašej ideálnej predzáhradky, zvážte nasledujúce veci: –  Čítané: (1)

Už s tým nič neurobíte!

21.05.2024 14:32 Tak ako sa niekedy umelcom stáva, že najvyššie ocenenie sa im dostane až po smrti, tak aj prítomnosť sa niekedy k veľkým osobnostiam dejín správa macošsky a ocení ich s odstupom rokov až historická veda. Je smutnou pravdou, že najväčší Slováci histórie skončili neslávne. O to väčší mýtus sa vytvoril okolo ich mena. M. R. Štefánik zahynul pri páde lietadla počas  Čítané: (1)

Prečo NEKRIČÍME-prečo tých Nemcov nepošleme do … ?

21.05.2024 14:32 Pred dvoma-troma dňami sa v našich médiách objavilo na ministra Blanára nezvyčajne tvrdé stanovisko proti výrokom nemeckého vplyvného politika J.Weingartena, poslanca Bundestagu za vládnu SPD. Nemecký politický darebák Weingarten navrhol, aby NATO pri ochrane územia Západnej Ukrajiny pred „ruskou agresiou“ využilo svoje základne, letectvo, raketové a PVO zariadenia  Čítané: (1)

Japonský lekár jasne o mRNA vakcínach

21.05.2024 14:32 Popredný japonský lekár zaoberajúci sa rakovinou sa nedávno dostal na titulky novín, keď otvorene priznal vec, čo sa mnohí západní lekári príliš boja povedať nahlas – že mRNA vakcíny proti Covid-19 sú „dielom diabla“ a „v podstate sa rovnajú vražde“. Toto vyhlásenie učinil Dr. Masanori Fukušima v nedávnom rozhovore pre médiá. Ide o vysoko oceňovaného  Čítané: (1)