Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
PODCAST: Ako na LinkedIne vyčarovať väčší dosah?

21.06.2019 18:03 LinkedIn už nie je sieťou len na hľadanie nových pracovných príležitostí. Je dôležitou platformou, na ktorej sa dá zvýšiť povedomie o značke, ako aj predstaviť produkty/služby. Na rozdiel od Facebooku a Instagramu je ešte reklamami nezahltená a dá sa na nej čarovať s organikou. Miki Plichta pozná mnoho zaklínadiel, vďaka ktorým sa na LinkedIne dejú Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako sa zo Slovenska stáva digitálna krajina?

21.06.2019 16:03 Inovácie v súkromnom sektore sú poháňané neustálym tlakom konkurencie. Digitalizáciu a modernizáciu si však vyžaduje aj naše hospodárstvo a štátna správa. V progresívnych krajinách už dnes nájdete centrá digitálnych inovácií, národné superpočítačové centrá či špecializované centrá pre výskum umelej inteligencie, kybernetickej bezpečnosti a technológií blockchain. Mnohé uvedené inovácie sú súčasťou Stratégie digitálnej transformácie Slovenska 2030. Článok sa najprv objavil na .

Nezabezpečené stránky Google trestá. Máte už svoj SSL certifikát?

20.06.2019 15:02 Dôveryhodné a bezpečné e-shopy a webstránky sú dnes základom každého úspešného podnikania na internete. Ak chcete aj naďalej profitovať zo SEO, prechod na HTTPS by ste nemali ďalej odkladať. Získajte svoj SSL certifikát a pridajte sa k takmer 90 % zabezpečeným webom na Google aj vy. Prečítajte si dôležitých dôvodoch, prečo by ste mali svoj Článok sa najprv objavil na .

Spustili sme nový provízny program. Spoznajte jeho možnosti.

19.06.2019 12:01 11. júna sme spustili kompletne prerobený provízny program. Priblížime vám ako funguje a ako ho môžete použiť. V tomto článku sa dozviete Čo je to Affiliate – provízny program a ako funguje Aké odmeny môžete získať za odporúčanie Ako sa zapojiť do Affiliate Affiliate program Provízne programy sú všeobecne označované ako Affiliate programy . V Článok sa najprv objavil na .

Ukáž svoj web. Získaj promo a hosting na 10 rokov zadarmo

13.06.2019 16:07 Podporujeme kreatívnych a šikovných ľudí, podnikavcov a online tvorcov. Dávame priestor ľudom, ktorí sa neboja ukázať svoje nápady a naplno ich rozbehnúť aj v online priestore. A chceme ich podporiť viac než tým, že im poskytneme domény a online priestor. Ak ste aj vy hrdým majiteľom peknej webky, ktorá je hostovaná u nás, zapojte sa Článok sa najprv objavil na .

Ako sa naučíte robiť lepšie rozhodnutia?

13.06.2019 11:05 Človek údajne spraví každý deň až 35 000 rozhodnutí. Väčšinu z nich si neuvedomujeme, veľká časť z nich ani nie je správna a ak nás počas dňa čaká niekoľko skutočne dôležitých rozhodnutí, môžeme dôjsť do stavu rozhodovacej paralýzy. Ako ale robiť menej nepodstatných rozhodnutí a sústrediť sa na tie dôležité? Rozhodovacia paralýza je veľkým problémom, Článok sa najprv objavil na .

Zlepšuje hudba skutočne pozornosť a výkon?

13.06.2019 11:05 Niekto potrebuje pracovať v absolútnom tichu, niekomu vyhovujú zvuky okolia a niekto iný zas podáva najlepší výkon so slúchadlami na ušiach. Zlepšuje hudba skutočne pozornosť a výkon? Zisťovali sme, čo na to hovorí výskum. Hudba je často súčasťou našich pracovísk, vďaka nej ľahšie zvládame nudné tasky, zlepšuje nám náladu a celkovú atmosféru. Podľa výskumov má Článok sa najprv objavil na .

5 YouTuberov, ktorí nakopnú váš biznis

10.06.2019 00:36 Mnohí úspešní podnikatelia sa o svoje know-how podelia aj cez svoje YouTube shows. Vybrali sme pre vás 5 biznis YouTuberov, ktorých sa určite oplatí sledovať. Marie Forleo Marie vo svojej show Marie TV prináša zaujímavé rozhovory a delí sa o rady v oblasti biznisu aj života. Na Marie je sympatické jej energické vystupovanie, trefné otázky Článok sa najprv objavil na .

Zvýšte svoju produktivitu s appkami na plánovanie stretnutí

02.06.2019 00:01 Aplikácie na plánovanie stretnutí vám dokážu ušetriť množstvo času a energie. Ak ich, pravdaže, využívate správne. Vybrali sme pre vás sedem appiek s množstvom funkcií, ktoré vám a vašim klientom uľahčia život. Calendly Čistý dizajn a jednoduché ovládanie – aj preto Calendly patrí medzi favoritov. Vďaka nemu si s vami klienti dokážu naplánovať stretnutia bez Článok sa najprv objavil na .