Rozšírené hľadanie
Streda 15. Máj 2024 |
meniny má Žofia
6 najhorších zariadení Google v histórii

31.01.2024 15:15 Vedeli ste, že Albert Einstein nevedel plynule rozprávať až do veku 9 rokov? Alebo, že Vincent Van Gogh počas svojho života predal len jeden obraz? Neúspech by mal byť len krátkodobou epizódou a nie dôvodom na to, aby sa končilo. Prečítajte si celý článok »

Aj tí najväčší velikáni v odbore idú do elektriny

31.01.2024 15:15 Čoraz častejšie sme svedkami toho, že spoločnosti skúšajú, resp. rovno prechádzajú zo svojich spaľovacích motorov na tie poháňané batériou. Najnovšie sa do tohto púšťa aj nemecko-švajčiarska spoločnosť Liebherr. Tá prevádzkuje stavebné stroje a prvýkrát vo svojej v 40-ročnej histórii sa odhodlala vymeniť dieselový motor za elektromotor. Prečítajte si celý článok »

Prvý človek s mozgovým implantátom Neuralink. Budúcnosť je dnes

31.01.2024 15:15 Trvalo to osem rokov, ale sen Elona Muska sa začína plniť. Jeho spoločnosť Neuralink, vyvíjajúca rozhranie človek-stroj ovládané pomocou myšlienok, prvýkrát implantovala svoj čip priamo do mozgu človeka. Elon Musk udalosť oznámil na sociálnej sieti X slovami: „Prvý človek včera dostal implantát Neuralinku a darí sa mu dobre. Prečítajte si celý článok »

Čo je Titan OS v nových televízoroch od Philips? Končí s Google TV?

31.01.2024 15:15 Diverzifikovať, diverzifikovať, diverzifikovať. Je síce málo podobné, že práve o toto sa usiluje známy výrobca televízorov, ale ak by sa tak rozhodol, nevyzeralo by to inak. Philips totiž len minulý rok prešiel z Android TV na Google TV, modernejší operačný systém pre televízory, a v týchto dňoch sa pochválil, že sa stáva prvým výrobcom, ktorý ponúkne zariadenia s Titan OS. Prečítajte si celý článok »

Arc Search ukazuje, ako má vyzerať web budúcnosti. Vyskúšať si ho môžete už dnes

31.01.2024 15:15 Microsoft nám už minulý rok ukázal, ako môže vyzerať vyhľadávanie obsahu na internete v budúcnosti. Do svojho vyhľadávača Bing integroval umelú inteligenciu, ktorá vám ušetrí niekoľko kliknutí a odpoveď na vašu otázku vám ponuke priamo v čete, ľudskou rečou. Prečítajte si celý článok »

Samsung Galaxy S24 Ultra nie je pre každého, no lepší Android aktuálne nie je!

31.01.2024 15:15 Samsung predstavil svoje novinky série Galaxy S24 extrémne blízko svojho najväčšieho rivala – Apple. Mal som tú možnosť byť priamo v San José, aby som si prevzal testovací Samsung Galaxy S24 Ultra medzi prvými na svete. Prečítajte si celý článok »

Top 10 slovenských filmov na streamovacích službách

30.01.2024 18:45 Na streamoch dnes nájdeme aj množstvo dobrých filmov z domácej produkcie. Vybrali sme pre vás desať filmov, ktoré podľa nás stoja za to. Tipy prinášame zo streamovacích služieb Apple TV+, Amazon Prime Video, Max, Netflix, Disney+ a SkyShowtime. Prečítajte si celý článok »

Ford má prvú hybridnú dodávku. Do Transit Connect nasadnete už tento rok

30.01.2024 18:45 Ford predstavil dnes novú kompaktnú dodávku Transit Connect, ktorou vypĺňa priestor medzi elektrickými a klasickým Transitmi so spaľovacím pohonom. Prvý plug-in hybridný Transit Connect ponúka slušný elektrický dojazd do 110 km, ako aj možnosť rýchleho nabíjania 50 kW jednosmerným prúdom. Prečítajte si celý článok »

Subaru Soltera 2024 dokáže sama jazdiť vo svojom jazdnom pruhu až do 40 km!

30.01.2024 18:45 Soltera je prvý elektromobil Subaru. Toto SUV má symetrický pohon všetkých kolies, vďaka čomu získalo vynikajúce trakčné schopnosti na všetkých druhoch ciest za každého počasia. Vylepšená Solterra bude k dispozícii v troch verziách: Premium, Limited a Touring. Prečítajte si celý článok »

Misia Ingenuity po troch rokoch na Marse končí, dokázala však nemožné

30.01.2024 18:45 Marsovský dron Ingenuity dolietal. Podľa NASA utrpel poškodenie listu rotora a nie je schopný ďalšieho letu. Napriek tomu ide o jeden z prelomových úspechov kozmonautiky. Malý vrtuľníček Ingenuity dorazil na Mars 18.2.2021 ukrytý v útrobách roveru Perseverance, ktorý ho krátko po pristátí vysadil na povrch červenej planéty. Prečítajte si celý článok »

Volkswagen ID.7 naživo prekvapuje. Čím nás zaujal?

30.01.2024 18:45 ID.7 je najnovší člen elektrickej rodiny Volkswagen a ukazuje, že elektromobilita dáva zmysel. Zaujme totiž dojazdom, prekvapuje cenou a treba uznať, že vyzerá veľmi dobre. Ak plánujete kúpu elektromobilu, novinka VW ID.7 Limited by mala rozhodne patriť do vášho finálneho výberu. Prečítajte si celý článok »

Leto je síce ďaleko, no nie všade na Zemi, preto prichádza FLITElab*

30.01.2024 18:45 Spoločnosť Fliteboard, výrobca surfovacích dosiek obohatených o elektromotor a batériu, založila novú podznačku FLITElab*, a to rovno s novým produktom, ktorý nie je rozhodne pre každého. Šport, na ktorý je táto elektrická doska určená, sa nazýva prone foiling. Prečítajte si celý článok »

Hej.sk končí na Slovensku, reklamácie bude riešiť iná značka

30.01.2024 18:45 „Internetový obchod Hej.sk dňa 29.2.2024 ukončí svoju prevádzku,“ píše sa na webe zanikajúceho e-shopu, ktorý dlhé roky patril medzi najväčšie on-line obchody na Slovensku. Dnes je všetko inak. Prečítajte si celý článok »

Slúchadlá FreeClip od Huawei majú inovatívny dizajn a vylepšený zvukový zážitok

30.01.2024 18:45 Huawei je dlhodobo uznávaným výrobcom technologických pomocníkov a pravidelne uvádza na trh špičkové modely za dostupné ceny. Inak tomu nie je ani teraz. Výrobca totiž predstavil naozaj špeciálnu novinku – slúchadlá Huawei FreeClip, ktoré sú úplne prvým modelom tohto typu v portfóliu výrobcu. Prečítajte si celý článok »

Máte hodinky Fossil? Možno budú jedny z posledných, módna značka opúšťa trh

30.01.2024 08:00 Známa americká módna značka Fossil oznámila, že sa sťahuje z trhu s inteligentnými hodinkami. Aj keď patrila medzi popredných zástupcov platformy Wear OS od Google, za celé obdobie svojho pôsobenia sa jej nepodarilo získať uspokojivý trhový podiel. Prečítajte si celý článok »