Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Pijete koňak z tradičných pohárov? Podľa experta z Hennessy to je zle

30.04.2019 19:07 Viete o tom, že najlepší spôsob ako si vychutnáte kvalitný koňak je nepiť ho z tradičných “balónových” pohárov? Podľa odborníka na koňak a sprievodcu v liehovare Hennessy vo Francúzsku je najlepšie piť lahodný mok z “tulipánového” skla. Pretože umožňuje, aby sa aróma dostala lepšie do vášho nosa. Tradičné poháre sa na pitie koňaku používali s ... Príspevok Pijete koňak z tradičných pohárov? Podľa experta z Hennessy to je zle zobrazený najskôr Pisem.sk.

Líder na trhu OZV: NATUR-PACK

30.04.2019 17:07 OZV alebo organizácia zodpovednosti výrobcov je právnická osoba založená, vlastnená a prevádzkovaná výlučne výrobcami vyhradených výrobkov a jej sídlo je v Slovenskej republike. A čo spadá pod vyhradené výrobky? Nájdu sa tu elektrozariadenia, batérie, pneumatiky, akumulátory, vozidlá, obalové a neobalové výrobky. V zákone o odpadoch sa hovorí síce len o tzv. výrobcovi, ale v skutočnosti sa pod týmto ... Príspevok Líder na trhu OZV: NATUR-PACK zobrazený najskôr Pisem.sk.

Chcete si kúpiť športové oblečenie? Obráťte sa na e-shop 4fstore

27.04.2019 00:40 V posledných niekoľkých rokoch sa upúšťa od nakupovania v kamenných predajniach. Veľa spotrebiteľov sa začína sústrediť hlavne na internetové obchody. Dôvodov je hneď niekoľko. Jednak v e-shopoch máte oveľa širšiu ponuku, jednak sa môžete tešiť z atraktívnejšej cenovej politiky. V nasledujúcich riadkoch sa zameriame konkrétne na športové oblečenie dámske. Ak sa povie dámske športové oblečenie, ... Príspevok Chcete si kúpiť športové oblečenie? Obráťte sa na e-shop 4fstore zobrazený najskôr Pisem.sk.

Zamestnanci môžu využívať poukazy na dovolenku. Ako na to?

26.04.2019 00:41 V slovenskej spoločnosti prichádza v roku 2019 k zmene, ktorá prináša výhodu pre ľudí, ktorí sa rozhodnú počas roka dovolenkovať na Slovensku. Národná rada Slovenskej republiky schválila príspevky na rekreáciu  nazývané rekreačné poukazy, ktoré sa spájajú nielen s podporou, ale najmä kritikou ľudí a odborníkov. Využívanie poukazov sa stalo realitou 1. januára 2019, kedy nadobudli zákonnú účinnosť. Nie každý občan ... Príspevok Zamestnanci môžu využívať poukazy na dovolenku. Ako na to? zobrazený najskôr Pisem.sk.

Na čom si dobre posedieť v záhrade?

11.04.2019 16:40 Záhradný nábytok je v súčasnosti už takmer nevyhnutnou výbavou záhrady, terasy, či aspoň balkóna. Pod pojem záhradný nábytok totiž nepatria len pivné sety, či neforemné kusy guľatiny, nazvané “rustikálne”. Vlastne, pod tento pojem nepatrí ani jedno z toho. Skutočný záhradný nábytok je plnohodnotný nábytok, prispôsobený na používanie vonku. Tomu je prispôsobené všetko. Samozrejme, že vo ... Príspevok Na čom si dobre posedieť v záhrade? zobrazený najskôr Pisem.sk.