Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Buď fit na pódiu aj mimo neho s novým fitnes náramkom od Niceboy

30.08.2019 22:08 Značka Niceboy predstavila nový inteligentný náramok, ktorý je vybavený inovatívnym sledovaním tepu a krvného tlaku. Náramok je plne vodotesný a ponúka funkcie ako monitoring dennej aktivity, monitoring spánku, prehľad aktuálneho počasia, upozornenie na telefónne hovory, SMS a správy z ďalších aplikácií či vyhľadanie telefónu. Prehľad všetkých základných životných funkcií Fitnes náramok je určený na sledovanie The post Buď fit na pódiu aj mimo neho s novým fitnes náramkom od Niceboy appeared first on music ZONE.

Tolstoys sa lúčia s debutom koncertným sláčikovým projektom

30.08.2019 22:08 Skôr ako sa Tolstoys naplno ponoria do príprav nového albumu, uzavrú obdobie úspešného debutu sériou špeciálnych koncertov. Botanika Klasika je projekt, v ktorom skladby z albumu Botanika odznejú v úpravách so sláčikovým kvintetom. Po úspešnej premiére na Grape festivale sa Botanika Klasika predstaví aj v ďalších mestách. Ochutnávku sláčikovej úpravy piesne Dieťa Slnka predviedli Tolstoys The post Tolstoys sa lúčia s debutom koncertným sláčikovým projektom appeared first on music ZONE.

Kapela PRIE100R predstavuje klip k poslednému singlu z debutového albumu!

30.08.2019 20:34 Kapela PRIE100R už pri vydaní svojho debutu avizovala zámer natočiť klip k skladbe Utkaní z hmly. V týchto dňoch dochádza k realizácii videoklipu. Skladba samotná bola prednedávnom zverejnená a už je nasadená v rotácii niekoľkých rádií, napríklad Rádio_FM a Rádio 1. Prečo práve Utkaní z hmly? Je to prvá skladba na albume, v ktorej je The post Kapela PRIE100R predstavuje klip k poslednému singlu z debutového albumu! appeared first on music ZONE.

Organizátori jazzákov aj tento rok hľadajú hudobné talenty

30.08.2019 20:34 Šancu zahrať si na 45. ročníku Bratislavských jazzových dní dostanú mladí slovenskí hudobníci aj tento rok. Kapely a hudobné projekty sa môžu organizátorom hlásiť do 26. septembra.  Organizátori žánrové hranice nekladú, dôležité je, aby bola to muzikanti s hudbou mysleli vážne. „Každoročne na jazzákoch koncertuje viacero výborných slovenských kapiel či projektov. Aj tento rok hľadáme kapely, ktoré The post Organizátori jazzákov aj tento rok hľadajú hudobné talenty appeared first on music ZONE.

Vizuály Jedného sveta nastavujú zrkadlo Slovákom a migrácii

30.08.2019 20:34 Pred migráciou, klimatickou krízou či vojnami sa na Slovensku pomerne ľahko zatvárajú oči. Medzinárodný festival dokumentárnych filmov Jeden svet preto už 20 rokov prináša slovenskému publiku filmy, ktoré ich otvárajú. Napomáha tomu aj každoročný originálny vizuál. Ten najnovší vytvorila slovenská výtvarníčka Ivana Šáteková. Festival Jeden svet každý rok reflektuje témy, ktoré sa nás bytostne dotýkajú. The post Vizuály Jedného sveta nastavujú zrkadlo Slovákom a migrácii appeared first on music ZONE.

Megahit Walking on Sunshine zaznie aj na Slovensku, zaspievať ho príde britská legenda Katrina!

30.08.2019 20:34 Bratislavu čaká na jeseň exkluzívny trojkoncert! 13. novembra 2019 sa v Bratislavskej Eurovia Aréne po prvý krát predstaví anglická pop-rocková legenda Katrina zo skupiny Katrina the Waves. Publikum poteší pozitívnym hitom „Walking on Sunshine“. Ďalším účinkujúcim bude obľúbený český skladateľ populárnej a filmovej hudby, herec, spevák, komik, klavirista Jaroslav Uhlíř. A nakoniec všetkých roztancuje slovenská rocková The post Megahit Walking on Sunshine zaznie aj na Slovensku, zaspievať ho príde britská legenda Katrina! appeared first on music ZONE.

Spevák Alan Murin predstavuje nový singel!

30.08.2019 20:34 Mladý hudobník Alan Murin študuje na hudobnej škole v Londýne. Vďaka láske k domovu sa však rozhodol skúsiť šťastie na Slovensku. Zaujal už svojim debutovým videoklipom ku skladbe „Sám sebou“ a jeho druhý singel „Vypínam“ je azda ešte lepší. Je to veľmi osobná skladba, v ktorej sa vyznáva aj z toho, čo preňho znamená rodina The post Spevák Alan Murin predstavuje nový singel! appeared first on music ZONE.

Na Slovensku koncertovala s Ankou Repkovou hviezda z Broadwaya Moya Angela

30.08.2019 20:34 Druhá augustová nedeľa patrila na Hlavnom námestí v Bratislave vystúpeniu v podaní Anky Repkovej a americkej divy menom Moya Angela. Koncert otvorila slovenská speváčka, autorka piesní, hlasová koučka a herečka Anka Repková. Predstavila piesne zo svojho albumu „Som pravdivá“, ale aj svoju úplne novú tvorbu v angličtine. Okrem kapely a vokalistiek ju sprevádzal aj jej The post Na Slovensku koncertovala s Ankou Repkovou hviezda z Broadwaya Moya Angela appeared first on music ZONE.

Talentovaná speváčka Agi Hlavenková vydáva svoj prvý singel!

30.08.2019 20:34 Mladá speváčka Agi Hlavenková predstavila svoj premiérový singel s názvom Vesmír. Prvýkrát zaujala v súťaži Česko Slovensko má talent, v ktorej skončila tesne pred semifinále. Táto skúsenosť a pozitívne ohlasy poroty či divákov ju však povzbudili a naviedli na hudobnú kariéru. Dnes už má svoju kapelu, s ktorou aktívne koncertuje. Agi skladbu Vesmír vydáva ako The post Talentovaná speváčka Agi Hlavenková vydáva svoj prvý singel! appeared first on music ZONE.

David Koller, Richard Müller a Viki Olejárová prespievali Krylovu Pasážovú revoltu!

28.08.2019 13:35 Od pádu komunistickej diktatúry u nás uplynie v novembri 30 rokov. Skupina renomovaných umelcov pri tejto príležitosti pripravuje film „Amnestie“, ktorý bude mať premiéru tri dni pred výročím. Titulnú skladbu k tejto snímke si však môžete vypočuť už teraz. Krylovu Pasážovú revoltu naspievali Richard Müller, David Koller a Viki Olejárová. Skladba má aj zaujímavý videoklip, ktorý vznikol dokonca skôr The post David Koller, Richard Müller a Viki Olejárová prespievali Krylovu Pasážovú revoltu! appeared first on music ZONE.

Komorná scéna na festivale Lodenica bude tento rok o objavovaní nových mien!

28.08.2019 13:35 21. ročník festivalu Lodenica sa nezadržateľne blíži! 29. až 31. augusta sa v Autocampingu Lodenica v Piešťanoch na troch pódiach predstaví rocková legenda T – Rex, Čechomor, Banjo Band Ivana Mládka, Arzén, František Nedvěd, Vlasta Redl, Gladiator, Žalman, Fleret, Kamelot, Plavci, Allan Mikušek, Bukasový masív a mnohé ďalšie. Okrem hlavnej scény sa môžu fanúšikovia tešiť na Komornú The post Komorná scéna na festivale Lodenica bude tento rok o objavovaní nových mien! appeared first on music ZONE.

Slížovica štartuje už zajtra, Skindred strávia v meste pod Zoborom dva dni!

27.08.2019 13:02 V Agrokomplexe Nitra štartuje zajtra ôsmy ročník festivalu Slížovica. Okrem hosťujúcej kapely Horkýže Slíže zahrajú Inekafe, Davová psychóza, Zoči Voči, Le Payaco, Heľenine oči, Ranná nevoľnosť, česká Vypsaná fixa a John Wolfhooker Nebude chýbať ani fantastický zahraničný hosť – britská rocková skupina Skindred. Kapela strávi v Nitre dva dni, takže ju priaznivci môžu aj stretnúť. Organizátori si The post Slížovica štartuje už zajtra, Skindred strávia v meste pod Zoborom dva dni! appeared first on music ZONE.

Rey na temnej strane? Nový trailer pre Star Wars The Rise of Skywalker je tu!

26.08.2019 16:32 Dočkali sme sa! Po napínavom víkende plnom informácií o nových záberoch je tu oficiálny trailer a vyzerá to tak, že Rey prešla na temnú stranu! Disney pred pár minútami konečne zverejnilo oficiálnu ukážku z D23 aj na YouTube a tak si ju môžete vychutnať v plnej kráse. Nostalgické zábery zo starších filmov sa efektne prelínajú The post Rey na temnej strane? Nový trailer pre Star Wars The Rise of Skywalker je tu! appeared first on music ZONE.

Dodávka českej kapely Mirai mala haváriu, zranilo sa 7 ľudí!

26.08.2019 14:31 Mirai je česká popová kapela, ktorá vznikla v roku 2014, pochádza z Frýdku-Místku. Frontmanom, spevákom a gitaristom je Mirai Navrátil. V kapele ďalej hrajú bubeník Šimon Bílý, basgitarista Michal Stulík a gitarista Tomáš Javůrek. Kapela Mirai má v zbierke má ocenenie z ankety Český slávik aj Cenu Anděl. Na dialnici D4 v smere na Prahu The post Dodávka českej kapely Mirai mala haváriu, zranilo sa 7 ľudí! appeared first on music ZONE.

Showcase koncerty – hudobná šanca alebo len výkladná skriňa?

25.08.2019 22:30 World Music Festival Bratislava sa od svojho vzniku usiluje o lepšiu propagáciu slovenskej hudby. V roku 2016 prišiel s nie veľmi známou formou prezentácie, tzv. showcase koncertami. Showcase, alebo „výkladná skriňa“ po anglicky je špeciálny pojem používaný v hudobnej hantírke pre podujatie, kde dostávajú šancu interpreti a kapely, ktoré majú záujem presadiť sa v zahraničí. World Music Festival už od vzniku The post Showcase koncerty – hudobná šanca alebo len výkladná skriňa? appeared first on music ZONE.