Rozšírené hľadanie
Utorok 21. Máj 2024 |
meniny má Zina
Kapela King Shaolin žije Rock ‘n’ Roll’ na pódiu aj v novom videoklipe!

29.09.2019 21:31 Bratislavská kapela na sklonku septembra prichádza s videoklipom ku skladbe Rock ‘n’ Roll’s so Good, ktorý nadväzuje na atmosféru piesne. „Spontánnosť, intuícia a žitie v prítomnom okamihu bez obavy o budúcnosť. To pre mňa znamená žiť rock ´n´ roll,“ hovorí spevák Domi Stoff. „Veterány sú pre nás symbolom slobody, v ktorých môže človek cestovať, kam The post Kapela King Shaolin žije Rock ‘n’ Roll’ na pódiu aj v novom videoklipe! appeared first on music ZONE.

Hodový koncert vo Vrábľoch sa blíži, pozrite si kompletný program

29.09.2019 19:30 16. ročník tradičného Hodového koncertu v meste Vráble, ktorý prináša Mládežnícky parlament Vráble a Mesto Vráble sa bude konať už 11. 10. 2019 na Starom ihrisku vo Vrábľoch! Hodový koncert sa uskutoční na Starom ihrisku vo Vrábľoch už 11. 10. 2019 so začiatkom o 18:00. Vstupenky na Hodový koncert 2019 budú v cene 5 eur v predpredaji The post Hodový koncert vo Vrábľoch sa blíži, pozrite si kompletný program appeared first on music ZONE.

Speváčka Barbora Švidraňová sa vracia na koncertné pódiá!

29.09.2019 19:30 Speváčka a herečka Barbora Švidraňová sa vracia vo veľkom štýle! Po nových autorských skladbách sa opäť predstaví na koncertných pódiách. Červenovlasá diva spolu s bratom Šimonom “Swibidie” Švidraňom, ktorý je jej hlavným hudobným producentom a aranžérom, zahrajú 3. októbra v bratislavskom Rock Cafe. Fanúšikovia sa môžu tešiť na vlastnú tvorbu z debutového albumu Basie Frank Band, ale aj na The post Speváčka Barbora Švidraňová sa vracia na koncertné pódiá! appeared first on music ZONE.

Štefan Štec ide na turné, sprevádzať ho bude Peter Bič aj Ivan Tásler!

29.09.2019 19:30 Obľúbený propagátor rusínskych tradícií a ľudových piesní Štefan Štec ide na turné. Tentoraz to však bude čosi naozaj výnimočné. Nádherné rusínske ľudovky zaspieva v novom šate, ktorý im dali takí hudobníci ako Eddie Stevens z Veľkej Británie či Ľubica Čekovská. Štefan bude spievať v sprievode svojej skvelej kapely Fajta a ako hostia vystúpia Peter Bič Project, Ivan Tásler, kapela The post Štefan Štec ide na turné, sprevádzať ho bude Peter Bič aj Ivan Tásler! appeared first on music ZONE.

La Gioia vystúpia na Vianočnom koncerte v Bratislave spolu s Evou Urbanovou

29.09.2019 19:30 Pop operné trio La Gioia oslávilo v minulom roku už desiaty rok na hudobnej scéne. Aktuálny držiteľ Zlatej platne za predaj CD albumu Best of Československé pripravuje Vianočný koncert s populárnou českou opernou divou Evou Urbanovou v bratislavskom Istropolise 9, decembra 2019. Eva Urbanová sa predstaví v trochu netradičnej polohe – zaspieva totiž svoje obľúbené rockové pesničky. Matej Vaník, The post La Gioia vystúpia na Vianočnom koncerte v Bratislave spolu s Evou Urbanovou appeared first on music ZONE.

Metallica ruší koncerty, dôvod je vážny!

28.09.2019 21:03 Americká kapela Metallica odkladá svoje turné po Austrálii a na Novom Zélande po tom, čo spevák a gitarista James Hetfield nastúpil na protialkoholické liečenie! Kapela Metallica to oznámila ešte v piatok na svojom Twitteri. “Väčšina z Vás pravdepodobne vie, že náš brat James sa už mnoho rokov potýka so závislosťou na alkohole. Teraz nanešťastie musel The post Metallica ruší koncerty, dôvod je vážny! appeared first on music ZONE.

Sima Martausová prichádza s titulnou piesňou k filmu Malá ríša

26.09.2019 22:38 Romantická dobová dráma Malá ríša s medzinárodným obsadením sa dostane do našich kín 21. novembra 2019. Titulnú skladbu k filmu s názvom Zachovám si svoju tvár zložila a naspievala skvelá slovenská hudobníčka a skladateľka Sima Martausová, ktorú zaujala práve téma filmu. Vytvorila preto pôsobivý text, v ktorom zvádza boj s vnútornými obavami o zachovanie si The post Sima Martausová prichádza s titulnou piesňou k filmu Malá ríša appeared first on music ZONE.

Kapela Potmehút z Prešova má nový singel Čiara

26.09.2019 22:38 Prešovská skupina Potmehút prichádza s úplne novou skladbou Čiara, ktorou otvára ďalšiu kapitolu po ostatnom štúdiovom albume Silúzie. Pri tvorbe nového materiálu zachováva folkovú podstatu svojej tvorby, ale obohacuje ju artovým výrazom. Hudobníci Tomáš Telepák, Peter Kečkéš, Michal Priester a Tomáš Kubeník majú štyri nové piesne a Čiara je z nich prvou ochutnávkou. Základom pre vznik novinky bola basgitarová The post Kapela Potmehút z Prešova má nový singel Čiara appeared first on music ZONE.

Longital nahrali album o tichu, ktoré dnes všetci tak veľmi potrebujeme

26.09.2019 22:38 Osemnásť rokov na scéne a deväť štúdiových albumov. Pridajte k nim hudbu do filmov a divadiel či ďalšie živé, akustické, sláčikové aj sólové projekty a dostanete sa k približnej bilancii doterajšej bohatej kariéry kapely Longital. Oceňovaná hudobná trojica uplynulý týždeň na značke Slnko Records vydala svoju desiatu štúdiovú novinku s názvom Mauna. Ústrednou témou albumu The post Longital nahrali album o tichu, ktoré dnes všetci tak veľmi potrebujeme appeared first on music ZONE.

Kapela Scooter v rámci svojho turné po prvýkrát zahrá v Liberci!

26.09.2019 22:38 Scooter oslávil dvadsaťpätinu vo veľkom štýle a pokračuje v oslňujúcej jazde po Európe i Českej republike! Nabúšenú efektnú šou plnú svetiel, ohňa, projekcie, a hlavne nesmrteľných hitov teraz privezie charizmatický spevák H.p. Baxxter so svojimi spoluhráčmi do Liberca! Scooter to rozbalí v Home Credit Arene 16. novembra od 20 hodín a počas dychberúceho koncertu budú The post Kapela Scooter v rámci svojho turné po prvýkrát zahrá v Liberci! appeared first on music ZONE.

Ľadová šou Angry Birds on Ice má amerického choreografa a akrobatov!

26.09.2019 22:38 Pripravovaná ľadová revue Angry Birds on Ice sa bude odohrávať nielen na ľade, ale aj nad ním! V šou, akú sme ešte na Slovensku nevideli, budú účinkovať herci a korčuliari v kostýmoch „nahnevaných operencov“ a používať rôzne nadrozmerné rekvizity. Takmer 9-metrová „vtáčia hora“ vytvára priestor na najrôznejšie nadľudské kúsky tímu fantastických akrobatov. Aby bol potenciál skutočne The post Ľadová šou Angry Birds on Ice má amerického choreografa a akrobatov! appeared first on music ZONE.

Robo Opatovský a Cimbal Brothers idú na spoločné Vianočné turné!

26.09.2019 22:38 Tak toto bude skutočne výnimočné Vianočné turné! Robo Opatovský sa každý rok pred Vianocami vyberie za fanúšikmi so svojimi sviatočnými zimnými songami, no tento rok to bude naozaj bomba. Ide na turné s temperamentnými Cimbal Brothers. Robove vianočné balady nielenže dostanú nový šat, ale zaznejú aj rezké popové či rockové skladby slovenskej i svetovej proveniencie. Na The post Robo Opatovský a Cimbal Brothers idú na spoločné Vianočné turné! appeared first on music ZONE.

Emma Drobná zverejnila skladbu Demons z jej druhého štúdiového albumu

26.09.2019 22:38 Producentsky a hudobne sú pod skladbou podpísaní opäť Peter Graus a Tomáš Zubák z Creative Music House. Text si napísala Emma sama a ako speváčka vysvetľuje, je o ľuďoch, ktorí v nás dokážu vyvolávať zlé myšlienky alebo pocity: “Je tak trochu i o strachu z toho, že nám niekto blízky klame, a tak trošku o tom, že často klameme sami sebe. Pritom si The post Emma Drobná zverejnila skladbu Demons z jej druhého štúdiového albumu appeared first on music ZONE.

Producent Lost Frequencies vydáva remix megahitu od The Rasmus!

26.09.2019 22:38 Je to pätnásť rokov od vydania najúspešnejšieho albumu fínskej kapely The Rasmus s názvom Dead Letters. Na albume sa objavili megahity ako In the shadows, alebo First Day of My Life, ktoré kapele priniesli globálny úspech. Kapela sa teraz rozhodla toto jedinečné výročie osláviť vo veľkom. 30. 9. odštartujú v nemeckom Hamburgu veľkolepé európske turné, The post Producent Lost Frequencies vydáva remix megahitu od The Rasmus! appeared first on music ZONE.

Chinaski vydávajú v novej československej zostave svoj jedenásty album

24.09.2019 16:36 Jedna z najpopulárnejších českých kapiel Chinaski vydáva svoj jedenásty radový album. Očakávanú nahrávku, ktorá dostala symbolický názov 11, natočili hudobníci okolo speváka Michala Malátneho prvý raz v novej československej zostave. Na basgitaru v nej hrá niekdajší člen IMT Smile alebo spoluhráč Lukáša Adamca, Tomi Okres. Spoločne s novým albumom sa predstavia slovenskému publiku v Majestic The post Chinaski vydávajú v novej československej zostave svoj jedenásty album appeared first on music ZONE.