Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Ochrana súkromia a bezpečnosť osobných dát sú stále dôležitejšie

31.05.2019 12:30 Trend potvrdzuje aj anketa, ktorú usporiadala v rámci regiónu strednej a východnej Európy komunikačná aplikácia Viber. Potvrdilo to aj 59 % respondentov zo Slovenska. Príspevok Ochrana súkromia a bezpečnosť osobných dát sú stále dôležitejšie zobrazený najskôr ZN.SK.

Replika Noemovej archy v americkom parku Ark Encounter ešte známejšia

31.05.2019 02:00 Náboženskí nadšenci, ktorí prevádzkujú park Ark Encounter v americkom meste Williamstown v štáte Kentucky, zviditeľnili svoju Noemovu archu ešte viac, Príspevok Replika Noemovej archy v americkom parku Ark Encounter ešte známejšia zobrazený najskôr ZN.SK.

Roy Lichtenstein, druhý muž amerického popartu, “based on comics”

31.05.2019 02:00 Meno Roy Lichtenstein je známe najmä v umeleckej sfére. Keď sa povie americký pop-art, každý si spomenie najmä na Andyho Warhola, ktorý sa stal ikonou. Príspevok Roy Lichtenstein, druhý muž amerického popartu, “based on comics” zobrazený najskôr ZN.SK.

Deň detí 2019 na hrade Červený Kameň s prímesou rozprávok

31.05.2019 02:00 Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí sme sa rozhodli spestriť návštevu hradu všetkým deťom a ich rodičom. Deň plný zábavy a dobrodružstva môžete prežiť na hrade Červený Kameň Príspevok Deň detí 2019 na hrade Červený Kameň s prímesou rozprávok zobrazený najskôr ZN.SK.

Adrenalínová lanovka sa na pár dní opäť vracia na Eiffelovku

30.05.2019 15:30 Nepochybne neopakovateľný adrenalinový zážitok si bude môcť opäť vyskúšať len niekoľko ľudí a celkom zadarmo na neobyčajnom mieste. Na Eiffelovu vežu sa... Príspevok Adrenalínová lanovka sa na pár dní opäť vracia na Eiffelovku zobrazený najskôr ZN.SK.

Fotopasca v čínskom národnom parku zachytila pandu albína

29.05.2019 18:00 V čínskej provincii Sečuan sa podarilo ešte v apríli zachytiť naozaj unikátnu snímku albínskej pandy. Albín, čiže živočíšny druh bez kožného farbiva prechádzajúceho do srsti... Príspevok Fotopasca v čínskom národnom parku zachytila pandu albína zobrazený najskôr ZN.SK.

Recenzia: multifunkčný tlakový hrniec Tefal All-in-one pot

29.05.2019 07:00 Pod značkou si mnohí predstavíme najmä ich známe panvice s červeným ukazovateľom rozpálenej plochy v strede. Čoraz viac si so značkou spájame aj špeciálne inovácie, akými boli napríklad polievkovar... Príspevok Recenzia: multifunkčný tlakový hrniec Tefal All-in-one pot zobrazený najskôr ZN.SK.

Slovákom nie je udržateľnosť v móde ľahostajná, chýbajú im informácie

28.05.2019 20:36 Fungovanie módneho priemyslu Slovákov zaujíma, chcú podporovať udržateľnú módu, dokonca sú ochotní si za ňu priplatiť. Chýbajú však prehľadné informácie, čo sa vo svete módy deje. Príspevok Slovákom nie je udržateľnosť v móde ľahostajná, chýbajú im informácie zobrazený najskôr ZN.SK.

5 tipov na jednoduché a efektívne domáce fotky a videá

27.05.2019 23:01 Doma sa stále niečo deje a v chcete na kameru zachytiť tie najlepšie momenty. Väčšina z nás k tomu použije mobilný telefón, ktorý má neustále pri sebe. Ako aj s kamerou na mobile spravíte neuveriteľné zábery? Príspevok 5 tipov na jednoduché a efektívne domáce fotky a videá zobrazený najskôr ZN.SK.

Šou The Voice Česko Slovensko vyhrala Annamária d’Almeida

27.05.2019 12:30 Hudobná šou The Voice, ktorá v marci odštartovala svoju ďalšiu sériu, posadila do drahých porotcovských kresiel tri nové tváre. Jana Kirschner, Kali a Vojtěch Dyk sa pridali k stálici Pepovi Vojtkovi zo skupiny Kabát. Niekoľko mesiacov až týždňov sa zužoval výber často unikátnych hlasov, ktoré sa v Čechách a na Slovensku objavili, až do podoby Príspevok Šou The Voice Česko Slovensko vyhrala Annamária d’Almeida zobrazený najskôr ZN.SK.

Vybaviť STK a prejsť je dnes horor a zázrak. Nastalo obdobie temna

23.05.2019 23:32 Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Centrá pre overenie a potvrdenie stavu technickej kontroly motorových vozidiel a získanie osvedčenia STK sa stáva čoraz viac hororom, než tomu bolo doteraz. Príspevok Vybaviť STK a prejsť je dnes horor a zázrak. Nastalo obdobie temna zobrazený najskôr ZN.SK.

Bleskový Manu, nový animovaný film v kinách od 30. Mája

22.05.2019 05:07 V oblakoch, vo vzduchu, nad morom, nad lesom, nad prímorským mestečkom i v jeho uliciach sa odohráva vtáčie animované dobrodružstvo Bleskového Manua. Príspevok Bleskový Manu, nový animovaný film v kinách od 30. Mája zobrazený najskôr ZN.SK.

MDD kedysi a dnes: ako vznikol Medzinárodný deň detí a jeho vývoj

21.05.2019 08:05 Medzinárodný deň deň, známy tiež pod skratkou MDD, je každoročnou oslavou detí 1. júna. Aspoň zvyčajne, keďže obdobu tohto dňa majú niektoré krajiny stanovenú na iné dni. Príspevok MDD kedysi a dnes: ako vznikol Medzinárodný deň detí a jeho vývoj zobrazený najskôr ZN.SK.

Na dne Mariánskej priekopy našiel nové druhy aj plastový odpad

20.05.2019 11:01 Najhlbšie miesto na celej našej planéte je Mariánska priekopa. Americký bádateľ Victor Vescovo je len štvrtý človek, ktorý dosiahol dno Mariánskej priekopy v špeciálne upravenej ponorke. Príspevok Na dne Mariánskej priekopy našiel nové druhy aj plastový odpad zobrazený najskôr ZN.SK.

Slipnot odhalil ozvláštnený hudobný videoklip Unsainted

20.05.2019 11:01 Americká hudobná skupina Slipknot len pred pár dňami vypustila do sveta videoklip ku skladbe Unsainted. Slipknot vo videoklipe opäť využíva to, čím je známy. Príspevok Slipnot odhalil ozvláštnený hudobný videoklip Unsainted zobrazený najskôr ZN.SK.