Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela
Kôrka z chleba je vraj zdravá a chráni pred nádormi. Mýtus alebo pravda?

07.05.2024 16:45 Aj vo vašej rodine sa kedysi hovorilo, že chlebová kôrka je zdravá, pretože pomáha rásť? Že nám prospieva, potláča nádory a podobne? Naozaj má kôrka z chleba také benefity? Naši dávni predkovia vraj kôrku odrezávali a vyhadzovali. Potom sme ju zasa začali jesť a dávali sme jej rôzne „zdravé“ prívlastky. Ako je to naozaj? Mimochodom, niektorí ľudia tvrdia, že Príspevok Kôrka z chleba je vraj zdravá a chráni pred nádormi. Mýtus alebo pravda? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk. Čítané: (1)

Budapešť. Pamiatky, zaujímavé miesta, doprava a jedlo

07.05.2024 16:45 Plánujete výlet do Budapešti a chceli by ste sa inšpirovať, čo všetko podniknúť?  Alebo ste to ani neplánovali, no teraz si vravíte – Budapešť? Prečo nie, vraj je to krásne mesto. Áno, je! Máme pre vás tipy na miesta, ktoré by ste určite mali vidieť, atrakcie, ktoré by ste mali zažiť. A v neposlednom rade Príspevok Budapešť. Pamiatky, zaujímavé miesta, doprava a jedlo zobrazený najskôr LepšíDeň.sk. Čítané: (1)

Láska na prvé ochutnanie. Kečup od Podravky si zamilujete

07.05.2024 16:45 Dnešná kuchyňa je miestom, kde sa stretávajú chuť a fantázia. A aj keď by sme občas chceli byť inovatívni televízni šéfkuchári, vždy máme po ruke svoje obľúbené pochúťky, na ktoré nedáme dopustiť. Medzi také patrí aj kečup, ktorý je asi najobľúbenejšou ingredienciou na svete. Nepredstavuje len skratku k skvelej chuti, ktorá zachráni rýchlu večeru. Kečup je láska. Príspevok Láska na prvé ochutnanie. Kečup od Podravky si zamilujete zobrazený najskôr LepšíDeň.sk. Čítané: (1)

Vyskúšané kombinácie rastlín. Čo s čím pestovať, aby sa podporovali a lepšie plodili?

07.05.2024 16:45 Určite ste už počuli, že niektoré rastliny je vhodné sadiť a pestovať blízko seba, lebo sa podporujú v raste, prospievajú si. Najznámejšia je asi kombinácia paradajka – bazalka. Samozrejme, existujú aj kombinácie, ktoré sa nemajú rady, odčerpávajú si navzájom živiny alebo si priamo škodia. My sa však zamerajme na vyskúšané kombinácie rastlín. Sú to naše vlastné skúsenosti, Príspevok Vyskúšané kombinácie rastlín. Čo s čím pestovať, aby sa podporovali a lepšie plodili? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk. Čítané: (1)

Cviky na ruky a zápästia. Jednoduchá masáž karpálneho tunela

07.05.2024 16:45 Pracujete často s rukami – či už pri počítači, alebo manuálne, a pobolieva vás zápästie? Niekedy len bolí, no môže opuchnúť, znecitlivieť, alebo máte obmedzený pohyb zápästia. To je tvorené mnohými kostičkami, väzmi a šľachami, čo zabezpečuje stabilitu a pohyb. Ak nejde o vážne zranenie alebo chronický problém, pomôže už správne premasírovanie. „Z vlastnej skúsenosti viem, že masáž vám zmierni bolesti Príspevok Cviky na ruky a zápästia. Jednoduchá masáž karpálneho tunela zobrazený najskôr LepšíDeň.sk. Čítané: (1)

Samozber jahôd 2024. TU nájdete super jahodoviská

07.05.2024 16:45  — termíny a ceny platné pre sezónu 2024, aktualizované 7.5.2024 — Na Slovensku je mnoho jahodovísk, ktoré ponúkajú samozber jahôd. Už niekoľko rokov ich pre vás mapujeme a vždy aktualizujeme. Tu je vyše 40 tipov na samozber jahôd 2024 + mapa s jahodoviskami, aby ste sa lepšie zorientovali. Samozber jahôd 2024 – jahodoviská Majcichov Samozber Príspevok Samozber jahôd 2024. TU nájdete super jahodoviská zobrazený najskôr LepšíDeň.sk. Čítané: (1)