Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela
Láska prekvitá tam, kde ju najmenej čakáte… Novinka Záhrada tajomstiev

16.05.2024 16:00 Pred pár dňami bola taká šťastná, že sa chystá vydať za muža, ktorého považovala za lásku svojho života, a teraz ju odpudzuje. Všetko na ňom znenávidela. Najmä to, aká ponížená a bezmocná sa cítila pre jeho zradu… Začítajte sa do nového príbehu o dramatických rodinných vzťahoch, o prepletených osudoch troch sympatických hrdiniek, o láske k záhradke… „Nesmierne presvedčivá Príspevok Láska prekvitá tam, kde ju najmenej čakáte… Novinka Záhrada tajomstiev zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Aksamietnica. Smraďoška alebo farebná kráska s mnohými benefitmi?

16.05.2024 16:00 Aksamietnica, ktorá sa tiež nazýva afrikánka alebo smraďoška, je jednoročná bylina s žiarivými žlto-oranžovými hlávkami. Je to aromatická rastlina, ktorá odpudzuje škodcov a otravný hmyz v záhrade. Dá sa ľahko pestovať zo semien alebo kúpiť ako mladá rastlina. Rozhodne ju odporúčame aj do vašej záhradky, prospeje iným rastlinám – povieme vám ako ju pestovať a aké Príspevok Aksamietnica. Smraďoška alebo farebná kráska s mnohými benefitmi? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Ako vytvoriť v obývačke priestor vhodný na relaxáciu?

16.05.2024 16:00 Umenie vytvoriť príjemný priestor nie je ťažké, ak sa budete držať určitých pravidiel. Prečítajte si štyri pravidlá dizajnu obývačky, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalý priestor na relaxáciu v obývačke. Pohodlná pohovka – najdôležitejší kus nábytku pre relaxáciu v obývacej izbe Zariadenie obývacej izby môže byť bez ohľadu na jej veľkosť výzvou z hľadiska plánovania priestoru, Príspevok Ako vytvoriť v obývačke priestor vhodný na relaxáciu? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Masážna pištoľ. Ako funguje, ako s ňou masírovať a aké má výhody?

16.05.2024 16:00 Už ste ju niekedy využili? Masážna pištoľ znižuje bolesť, stuhnutie a svalové napätie, dokáže účinne zahriať svaly a stimuluje krvný obeh. V poslednej dobe sa masážne pištole tešia veľkej obľube. Dôvodov je veľa a viete ju využiť na masáž takmer všetkých častí tela, pričom nepotrebujete k tomu pomoc druhého človeka. Veľmi jednoducho ju taktiež zbalíte do kufra či tašky. Príspevok Masážna pištoľ. Ako funguje, ako s ňou masírovať a aké má výhody? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Na pracovnom pohovore sa budú pýtať na vaše soft skills. Čo to znamená a ako odpovedať?

16.05.2024 16:00 Chystáte sa na pracovný pohovor a chcete sa čo najlepšie pripraviť? Určite si zisťujete o danej firme, jej fungovaní, snažíte sa predvídať otázky, na ktoré by sa vás mohli spýtať. Čoraz častejšie sa však na pracovnom pohovore pýtajú na vaše hard a soft skills, čiže tvrdé a mäkké zručnosti. Čo to presne znamená, aké sú to zručnosti a ako sa Príspevok Na pracovnom pohovore sa budú pýtať na vaše soft skills. Čo to znamená a ako odpovedať? zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Plavba výletnou loďou na vysnívaný ostrov. Dlhá cesta na Madeiru

16.05.2024 16:00 Keď prichádza láska, nikdy netušíme, kam nás zavedie. Kde sa bude uberať a ako to celé dopadne. Ale treba jej uveriť, dať jej šancu, priestor a správnu opateru. Pretože len tak nás nikdy nezradí, a to ani vtedy, ak by nebol vzťah práve najdokonalejší… Niekedy sú vzťahy poznačené smútkom, bolesťou, inokedy našimi nespracovanými vášňami alebo Príspevok Plavba výletnou loďou na vysnívaný ostrov. Dlhá cesta na Madeiru zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Farba jazyka môže signalizovať zdravotné problémy, vrátane cukrovky, či rakoviny

16.05.2024 16:00 Naše telo je dokonalý mechanizmus a často nám dáva signály, že niečo nie je v poriadku. Jednou z častí, ktorú by ste si mali sledovať je farba jazyka. Tá totiž dokáže veľa prezradiť, dokonca aj náchylnosť na cukrovku, či rakovinu. Pritom farbu jazyka rieši málokto, zvykneme si ju uvedomiť, keď sa nám na ňom objavia afty, pľuzgieriky, ale Príspevok Farba jazyka môže signalizovať zdravotné problémy, vrátane cukrovky, či rakoviny zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Ako využiť pivo v domácnosti, či na záhrade. Už nevylievajte zvyšky, využite ho!

16.05.2024 16:00 Zvetrané pivo, zvyšky po párty, či nedopitá fľaša po sledovaní hokeja v telke – väčšinou končí vo výlevke alebo v záchode, ale už to tak nerobte. Poradíme vám, ako využiť pivo, ktoré vám zostalo. Nielen v domácnosti na čistenie, ale aj v záhrade…budete prekvapení, na čo všetko sa dá pivo použiť. Nielenže chutí, zahasí smäd, ale dokáže zázraky. Dokonca Príspevok Ako využiť pivo v domácnosti, či na záhrade. Už nevylievajte zvyšky, využite ho! zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Sprané a zájdené ponožky môžu opäť žiariť čistotou a bielobou. 5 trikov ako na to

16.05.2024 16:00 Možno to poznáte – máte svoje obľúbené biele ponožky, ale po dlhšom nosení a praní sú spraté, zájdené, už nie sú také biele ako kedysi. Hoci sú čisté a voňavé, sú na nich vidieť jemné škvrny a špinavé mapy. Zájdené ponožky však vedia opäť zažiariť bielou, len treba poznať pár jednoduchých trikov. Ako vybieliť zájdené ponožky? Niektoré Príspevok Sprané a zájdené ponožky môžu opäť žiariť čistotou a bielobou. 5 trikov ako na to zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Ceny za inovácie v politike 2024: Slovenské a české projekty sa opäť zaradili medzi najlepšie v Európe

07.05.2024 16:45 V Barcelone, európskom hlavnom meste demokracie, sa konal siedmy ročník medzinárodnej Ceny za inovácie v politike, ktorú každoročne udeľuje viedenský Inštitút pre inovácie v politike významným politickým osobnostiam a ich tímom. Tento rok porotu zaujal bezprecendentný počet slovenských a českých projektov, ktoré si vybojovali nominácie až v štyroch zo siedmych kategórií. Okrem inovatívnych riešení v Príspevok Ceny za inovácie v politike 2024: Slovenské a české projekty sa opäť zaradili medzi najlepšie v Európe zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Nápadité darčeky na oslavu ukončenia neuveriteľnej kariéry pri odchode do dôchodku. Trickovy.sk

07.05.2024 16:45 Odchod do dôchodku si zaslúži nielen poriadku oslavu, ale tiež poriadny darček. Darček, ktorý poteší, vyvolá emócie a privolá po čase spomienky na tento prelomový okamih v živote. Ukončenie neuveriteľnej kariéry si vyžaduje nápadité darčeky s posolstvom. Lámete si už nejaký čas hlavu nad tým, čo darovať babke, dedkovi, kolegovi alebo kamarátovi k tejto príležitosti? Príspevok Nápadité darčeky na oslavu ukončenia neuveriteľnej kariéry pri odchode do dôchodku. Trickovy.sk zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Šťava zo žihľavy proti jarnej únave aj na doplnenie živín. Recepty

07.05.2024 16:45 Možno sa po zime cítite unavení, bez energie a potrebujete naštartovať. Áno, v tomto jarnom období máme menej vitamínov a enzýmov, preto je dobré siahnuť po šťavách z liečivých rastlín. V nich sa koncentrujú účinné látky a ideálna je šťava zo žihľavy. Tá vám už rastie na mnohých miestach, možno aj v záhradke, tak ju odtrhnite a spracujte na šťavu. Máme pre vás Príspevok Šťava zo žihľavy proti jarnej únave aj na doplnenie živín. Recepty zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Szatmary, Fragile a Janáčková na jednom pódiu? Už v júni na zážitkovej konferencii Ženy so štýlom!

07.05.2024 16:45 14.júna sa v bratislavskom Radisson Blu Carlton Hoteli zídu dámy, ktoré sa chcú dozvedieť viac o vzťahoch, zabaviť sa a odniesť si nové kontakty a priateľstvá. Súčasťou zážitkovej konferencie Ženy so štýlom bude aj stand-up vystúpenie Michaela Szatmaryho, prednáška známej českej sexuologičky Laury Janáčkovej, digitálne portréty slovenskej ilustrátorky Danyely art či koncert skupiny Fragile. Podujatie Príspevok Szatmary, Fragile a Janáčková na jednom pódiu? Už v júni na zážitkovej konferencii Ženy so štýlom! zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Samozber jahôd 2024. TU nájdete super jahodoviská

07.05.2024 16:45  — termíny a ceny platné pre sezónu 2024, aktualizované 7.5.2024 — Na Slovensku je mnoho jahodovísk, ktoré ponúkajú samozber jahôd. Už niekoľko rokov ich pre vás mapujeme a vždy aktualizujeme. Tu je vyše 40 tipov na samozber jahôd 2024 + mapa s jahodoviskami, aby ste sa lepšie zorientovali. Samozber jahôd 2024 – jahodoviská Majcichov Samozber Príspevok Samozber jahôd 2024. TU nájdete super jahodoviská zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Láska na prvé ochutnanie. Kečup od Podravky si zamilujete

07.05.2024 16:45 Dnešná kuchyňa je miestom, kde sa stretávajú chuť a fantázia. A aj keď by sme občas chceli byť inovatívni televízni šéfkuchári, vždy máme po ruke svoje obľúbené pochúťky, na ktoré nedáme dopustiť. Medzi také patrí aj kečup, ktorý je asi najobľúbenejšou ingredienciou na svete. Nepredstavuje len skratku k skvelej chuti, ktorá zachráni rýchlu večeru. Kečup je láska. Príspevok Láska na prvé ochutnanie. Kečup od Podravky si zamilujete zobrazený najskôr LepšíDeň.sk.

Následujúci mesiac