Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Aké rozmery by mal mať koterec pre psa?

24.04.2024 09:45 Koterec pre psa poskytuje vášmu psovi bezpečnosť v exteriéri a zároveň chráni vášho domáceho miláčika pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Aby vášmu psovi poskytol pohodlné miesto na pobyt alebo odpočinok, musí mať rozmery zodpovedajúce veľkosti vášho domáceho zvieraťa. Aký veľký koterec pre psa by ste si mali objednať? Zistite odporúčané rozmery. Aké rozmery by mal mať koterec pre malého psa? Najmenšie plemená psov nepotrebujú veľa priestoru, a preto koterec nemusí byť príliš veľký. Koterce pre takýchto psov môžu mať rozmery 3x2 m. Na uľahčenie starostlivosti o zviera by mal byť vybraný model vybavený otočnými miskami. Do koterca so strieškou sa oplati The post Aké rozmery by mal mať koterec pre psa? first appeared on Časopis Home.sk.

Prechod bez hraníc: Takto sa dá prepojiť spálňa s obývačkou v open space byte

19.04.2024 14:00 Moderné bývanie často kladie dôraz na otvorené priestory a spojenie jednotlivých miestností. Kuchyňa spojená s obývačkou nie je v dnešnej dobe ničím nevídaným, no viac fascinujúcim spôsobom, ako tento efekt dosiahnuť, je spojenie obývačky a spálne.   Znie to síce ako výzva, no nie je to nič, čo by sa nedalo zvládnuť. V tomto článku preskúmame možnosti, ako prepojiť tieto dva priestory tak, aby ste neprišli o svoje súkromie. Definujte jednotlivé zóny Prvým krokom je definovanie zón spálne a obývačky. Aj keď ide len o jeden priestor, je podstatné vytvoriť optické rozdelenie, ktoré naznačí funkciu jednotlivých častí. Tieto zóny môžu The post Prechod bez hraníc: Takto sa dá prepojiť spálňa s obývačkou v open space byte first appeared on Časopis Home.sk.

Kolekcia Gorenje Simplicity pre jednoduchší život

18.04.2024 17:00 Životný štýl a kuchárske návyky sa vyvíjajú, rovnako ako spôsob, akým vybavujeme naše kuchyne. Odpoveďou na dnešné každodenné výzvy je kolekcia kuchynských spotrebičov Gorenje Simplicity. Spája v sebe premyslený dizajn, moderné technológie a užívateľsky prívetivé funkcie, ktoré zjednodušujú každodennú rutinu a prinášajú pohodlie do života. Od varenia cez chladenie až po umývanie riadu. Dizajnová kolekcia Gorenje Simplicity v tajomnej čiernej alebo čisto bielej farbe si vás získa svojím moderným vzhľadom a čistými líniami. Tým to však rozhodne nekončí - za elegantným kabátom sa skrývajú adaptívne technológie, ktoré sa prispôsobia vašim zvykom, a automatické funkcie, ktoré „SA“ jednoducho postarajú o všetko The post Kolekcia Gorenje Simplicity pre jednoduchší život first appeared on Časopis Home.sk.

Škandinávsky minimalizmus s prestížnymi oceneniami za dizajn

14.04.2024 05:30 Február 2024 – Už viac ako 70 rokov sú domáce spotrebiče škandinávskej značky ASKO synonymom toho najlepšieho, čo si môžete kúpiť. Okrem luxusu ponúkajú dokonalé remeselné spracovanie a špičkové technológie profesionálnych prevádzok. A tiež nadčasovú krásu a radosť z každej činnosti, s ktorou vám budú pomáhať. Inteligentné a odolné spotrebiče sú stelesnením dokonalého súladu formy a funkcie a sú navrhnuté tak, aby inšpirovali a obohacovali život. Niet preto divu, že získavajú jedno prestížne ocenenie za druhým. Môžete ich vidieť v dizajnových showroomoch v Bratislave a Prahe. Už od 50. rokov, keď sa značka ASKO zrodila vo švédskom meste Vara ako výrobca malých The post Škandinávsky minimalizmus s prestížnymi oceneniami za dizajn first appeared on Časopis Home.sk.

Aku vŕtačka a Aku skrutkovač, aký je medzi nimi rozdiel?

01.04.2024 07:45 Ak ste priaznivcom akumulátorového náradia, pravdepodobne oceníte jeho praktickosť a pohodlnosť pri práci. Aku náradie už dnes dosahuje rovnakú kvalitu ako klasické elektrické náradie, pričom vám umožňuje pracovať bez obmedzujúceho kábla. Ak vám chýba v arzenáli aku vŕtačka alebo aku skrutkovač a neviete, ktorý z týchto nástrojov by bol pre vás ten správny, spoznajte ich základné funkcie a využitie. Aku skrutkovač - rýchle a efektívne skrutkovanie Aku skrutkovač ponúka rotačný pohyb s nízkymi otáčkami a vysokým krútiacim momentom. Je ľahký, dobre padne do ruky a ideálny pre skrutkovanie v ťažko dostupných miestach. Jeho výhody vyniknú najmä pri častom skrutkovaní väčšieho The post Aku vŕtačka a Aku skrutkovač, aký je medzi nimi rozdiel? first appeared on Časopis Home.sk.