Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
Mesto Hipsterov

28.02.2017 17:36 Mekka umelcov, bohémov a európskych špičkových kreatívcov. Berlín je staré historické mesto postavené odznova. Či už ide o prvotriedny nočný život, nové technologické startupy, jedinečnú módu, špičkové umenie alebo medzinárodnú kuchyňu, návštevníci sa okamžite zamilujú do berlínskej unikátnej atmosféry. Prinášame vám pár cool tipov, čo v meste robiť a kam ísť, aj keď nie ste hipsterom. Kde piť? Zdá Príspevok Mesto Hipsterov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

5 typov na zvýšenie sexuálneho apetítu

27.02.2017 14:13 Sexuálny apetít Stáva sa vám čoraz častejšie, že odmietate partnerkine pokusy o sexuálne zblíženie? Alebo ste si jednoducho uvedomili, že kedysi ste mali chuť na sex oveľa častejšie ako je to v súčasnosti? Môže to značiť stratu sexuálneho apetítu a libida. Ale ako si byť istý? Strata sexuálneho apetítu sa prejavuje nasledovne: Strata radosti Príspevok 5 typov na zvýšenie sexuálneho apetítu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Toto sú pravidelné prešľapy voči etikete. Nájdete sa v nich aj vy?

26.02.2017 23:09 Ženy ešte stále hľadajú gentlemana na bielom koni, ktorý vie, čo sa patrí, ako sa správať a ovláda minimálne základy etiky. Muži chcú zase partnerku, ktorá ich dokáže reprezentovať v spoločnosti a sú ozdobou každej miestnosti. Občas sa však, chtiac či nechtiac, ľudia v spoločnosti dopustia prešľapov, o ktorých ani nevedia. A práve tie často kazia celkový dojem z vašej osobnosti. Robíte Príspevok Toto sú pravidelné prešľapy voči etikete. Nájdete sa v nich aj vy? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pripravte sa na jar s tým správnym šmrncom

26.02.2017 22:15 Už o necelý mesiac tu máme jar a mnohí z nás sa nevedia dočkať teplejších dní. Pripravme sa teda na to, čo najlepšie, aby nás neskôr neprekvapila jarná únava a lenivosť. Začnite už teraz dodržiavať zdravé stravovacie pravidlá. Cez zimu nám chutia viacej ťažšie a vysoko kalorické jedlá. Ale na to, aby sme si doplnili zásoby vitamínov a minerálov, Príspevok Pripravte sa na jar s tým správnym šmrncom zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nemôžete spávať? Možno Vás „napadla“ epidémia nespavosti.

25.02.2017 22:08 Podľa nedávneho prieskumu trpí šesť ľudí z desiatich nedostatkom spánku. Vedci z Oxfordskej univerzity zase zistili, že ľudia dnes spia v priemere o jednu až dve hodiny menej než ľudia pred šesťdesiatimi rokmi! Výsledok? Táto spánková deprivácia má neblahý vplyv na ľudské zdravie a je spájaná s obezitou, s chorobami srdca, cukrovkou a podobne. Koľko Príspevok Nemôžete spávať? Možno Vás „napadla“ epidémia nespavosti. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Cesnak ako liek?

25.02.2017 22:08 Už naše staré mamy poznali blahodarné účinky cesnaku. V minulosti bol cesnak bežne používaným liekom na liečbu rôznych infekcií, zápalov, ale aj iných ochorení. Ako je to dnes? V dnešnej dobe čoraz viac ľudí vyhľadáva prírodné metódy liečby. Keďže vieme, že farmaceutický priemysel podstatne zarába na našom zdraví a my možno ani nevieme, že to čo nám rastie Príspevok Cesnak ako liek? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako si vybrať parfém?

24.02.2017 22:09 „Parfém by mal byť okamžitou a dokonalou prezentáciou osobnosti  bez vyrieknutia jediného slova – mal by o človeku vypovedať viac než účes, oblečenie či makeup. Vône v nás totiž prebúdzajú emócie, nie racionalitu.“ – Anonym Vône zohrávali už odpradávna, t.j. v starovekej či stredovekej spoločnosti veľkú úlohu. Slúžili nielen na prekrytie nepríjemných telesných či zvieracích pachov zachytených na Príspevok Ako si vybrať parfém? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Derma roller – rejuvenizačná pomôcka do každej domácnosti

24.02.2017 22:09 Cesta za elixírom krásy a mladosti býva často kľukatá. Nemusí však tomu tak byť. Stačí ak si vstúpime do svedomia a venujeme každý druhý deň 10 minút nášho času nasledovnej beauty procedúre. Prvé výsledky sa dostavia po 3 až 6 mesiacoch. Čo je to derma roller a načo sa používa? Derma roller je dermatologická pomôcka zhotovená pre účely Príspevok Derma roller – rejuvenizačná pomôcka do každej domácnosti zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Tieto kúsky vám v šatníku na jar nesmú chýbať!

23.02.2017 10:47 Nepríjemné chladné a sychravé počasie nás pomaly opúšťa a prichádza jar. Okrem dobrej nálady prinesie aj slnko a teplé dni, kedy sa vám budú určite hodiť omnoho ľahšie bundičky či kabátiky, ako na zimu. Vybehnite do obchodov a nakúpte si nové kúsky, s ktorými si oživíte váš outfit. Tešíte sa na jar? Ak áno, určite by ste mali svoj šatník Príspevok Tieto kúsky vám v šatníku na jar nesmú chýbať! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Londýn ako ho ne-poznáte

19.02.2017 20:00 Vďaka Ryanairu všetci chodíme po svete za babku, do Londýna aj dva krát za rok, však letenky nájdete už po 15 eur, to je lacnejšie ako ísť večer na pivo. Big Ben, London Eye a iné turistické lákadlá poznáme všetci z filmov a seriálov. Pri červenej telefónnej búdke ste sa už odfotili aj štyrikrát. Avšak Príspevok Londýn ako ho ne-poznáte zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Londýn a doprava

19.02.2017 20:00 Najväčšia položka výdavkov v Londýne je práve verejná doprava. Denne viete minúť len na metro niečo okolo 10 libier ak si nedáte pozor. Autobusy sú lacnejšie, ale ušetrené peniaze zožerú váš čas. Oyster karty alebo travel passy vám pomáhajú peniaze šetriť no, keď už tu raz žijete musíte sa zmieriť s tým, že doprava bude vo vašich Príspevok Londýn a doprava zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Prečo milovať Londýn?

13.02.2017 17:43 Existuje milión a jeden dôvodov, prečo milovať Londýn, ale tu je top 10, prečo by ste mali skočiť hneď na ďalší let do tohoto úžasného veľkomesta. Vážne, na čo ešte čakáte? Svet sa zišiel na čaj o 5 práve tu. Londýn je kozmopolitný a žijú v ňom ľudia zo všetkých kútov planéty. Londýn je mesto Príspevok Prečo milovať Londýn? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Mesto pána Antónia Gaudího

08.02.2017 11:13 Barcelona je kráľovná Katalánska, jeho perla. Je to dynamické a štýlové mesto, mesto  tolerantných a otvorených ľudí. Mesto excentrického génia Gaudího, ktorý navždy vtlačil pečať svojho rukopisu do nesmrteľných stavieb Barcelony. Pri návšteve mesta  nemôžete jeho majstrovské architektonické kúsky vynechať. Budú vás sprevádzať na každom kroku a vy znova a znova žasnete nad jednotlivými detailami Príspevok Mesto pána Antónia Gaudího zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

6 chýb ktorým sa vyhnúť pri pestovaní byliniek

08.02.2017 11:13 V poslednej dobe pestovanie byliniek zažilo veľký  boom! Už to nieje len klasické pestovanie byliniek v záhradkách pri vidieckych domčekoch, ale záujem sa prebudil aj v časti obyvateľstva žijúcej v mestách. Pestovanie byliniek je určite jedným s najvďačnejších spôsobov ako si skrášliť balkón, prevoňať kuchyňu a nielen ochutiť jedlo, ale i vyliečiť dušu a telo. Bylinky majú úžasnú schopnosť liečiť. Liečia svojou vôňou Príspevok 6 chýb ktorým sa vyhnúť pri pestovaní byliniek zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Čo je zvláštne na Los Angeles? Všetko!

05.02.2017 09:30 Ak ste rodák z Mesta Anjelov, tento článok vám asi neprinesie nič nové. Ostatním však ponúka iný pohľad a tipy na toto bláznivé, farebné a otvorené mesto. Veci, ktoré vám neponúknu obyčajní sprievodcovia, a ktoré sa nenachádzajú na bežnom zozname must-to see. Pripravte sa, čaká vás vzrušujúca, zábavná a originálna jazda! Lucha Vavoom. To nie Príspevok Čo je zvláštne na Los Angeles? Všetko! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.