Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Aloha Havaj!

29.03.2017 23:43 Vzduch je tu jemný a mierne vlhký, príjemne hladí pokožku. Slnko nie je príliš kruté, a aj keď prší, dážď je teplý. Tropická prietrž mračien nie je hnev bohov, ale skôr očista vodou. Po Havaji môžete behať celý deň bosí a cítiť sa ako doma. V noci tu je ticho a príjemne: ani príliš chladno, ani príliš teplo. Havaj je Príspevok Aloha Havaj! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Matrioška — aká pekná bábika

29.03.2017 23:43 HNEĎ ako ma turisti, ktorí prídu na návštevu, zbadajú, zdá sa, že väčšina z nich je rozhodnutá vziať si ma so sebou domov a sú ochotní vynaložiť na to veľkú sumu peňazí. Naozaj neviem, čo ich na mne priťahuje. Napokon, vedia o mne tak málo. Možno je to len móda. Dovoľte však, aby som sa predstavila. Volám sa Príspevok Matrioška — aká pekná bábika zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vyberáme lyže pre tých najmenších!

29.03.2017 11:41 Aj napriek tomu, že zima sa už skončila, mnoho rodičov sa rozhodlo, že práve teraz, kedy sú na lyžiarsku výbavu a doplnky mimoriadne zľavy a akcie, vyberie pre svoje ratolesti poriadne lyže! Zvlášť u tých najmenších je nutné, aby sa lyže menili každý druhý až tretí rok, keďže detičky rastú veľmi rýchlo a lyže by mali byť adekvátne k ich Príspevok Vyberáme lyže pre tých najmenších! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Potrebuje môj web SEO optimalizáciu?

29.03.2017 11:41 SEO optimalizácia, skrátené „SEO“ je výraz, ktorý je predovšetkým v oblasti online marketingu často používaný. Viete, čo vôbec táto skratka znamená? Čo je SEO? SEO optimalizácia v preklade znamená optimalizáciu pre webové vyhľadávače. Zahŕňa niekoľko postupov a techník, ktoré pomáhajú dostať webovú stránku na popredné miesta vo vyhľadávačoch ako je Google, Bing, Yahoo, Seznam… Je Príspevok Potrebuje môj web SEO optimalizáciu? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Viete si vybrať kvalitné lyžiarky za rozumnú cenu?

25.03.2017 16:41 Dobrá lyžiarska obuv je základom jednak plnohodnotnej športovej jazdy, ale i komfortného pôžitku pri lyžovaní. Práve lyžiarky sú to, čo ovplyvňuje celkovú jazdu a pohodlie lyžiara, čiže pri ich výbere by ste mali zbystriť pozornosť! Pohodlie a výkonnosť na prvom mieste! Lyžiarky v podstate nie sú skutočnými topánkami – ide o špeciálny typ obuvi, ktorej hlavnej výhody spočívajú v zabezpečení stability Príspevok Viete si vybrať kvalitné lyžiarky za rozumnú cenu? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

The Isle of Wight – ostrov, ktorého pláže vás donútia vrátiť sa

23.03.2017 12:09 Nech už je váš dôvod na cestovanie akýkoľvek, vaše cesty by nemali minúť ostrov nadprirodzených bytostí – Isle of Wight. Je to najväčší a druhý najviac obývaný ostrov v Anglicku. Od Anglickej pevniny ho oddeľuje úžina Solent, ktorú sa vám podarí prekonať pomocou pravidelnej linky s príznačným názvom Wightlink, ktorá je hlavným trajektovým dopravcom na ostrov. Cez Príspevok The Isle of Wight – ostrov, ktorého pláže vás donútia vrátiť sa zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zdravá strava, ktorú si zamilujete!

23.03.2017 11:11 Rozhodli ste sa zmeniť jedálniček? Ak túžite po krajšej postave a chcete sa cítiť jednoducho zdravšie, mali by ste v prvom rade zohľadniť potreby vášho tela. V zimnom, ale i jarnom období, ktoré je pomaly, ale isto „v plnom prúde“, potrebuje náš organizmus zvýšené množstvo vitamínov, minerálov a živín, z ktorých telo čerpá potrebnú energiu, teda aj sacharidy a tuky. Ak konzumujete Príspevok Zdravá strava, ktorú si zamilujete! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Niekoľko šikovných rád ako šetriť v Londýne

22.03.2017 11:46 Kto raz žil vo veľkom meste vie, že spoločenský život, alebo vlastne akýkoľvek život vás vie vyjsť draho. Často je to chyba našej vlastnej lenivosti, niekedy je to nevedomosť. Ak ste sa teda neraz ocitli v situácii, kedy ste nad výpisom z účtu plakali viac ako keď zastrelili Bambiho matku, máme pre vás niekoľko rád ako Príspevok Niekoľko šikovných rád ako šetriť v Londýne zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

10 vecí ktoré musíte vyskúšať pri najbližšej návšteve Londýna

22.03.2017 10:43 Sú takí, čo sa radi vracajú na miesta kde im bolo dobre a úprimne, jeden výlet len málokedy poskytne dostatok času na to, aby ste vážne vyskúšali a zažili pravú a jedinečnú atmosféru mesta. Navštívili ste Londýn, videli ste Big Ben a Buckingham palace, no letenky sú zase lacné a vám to nedá a chcete Príspevok 10 vecí ktoré musíte vyskúšať pri najbližšej návšteve Londýna zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Príbeh za vznikom firmy Hewlett-Packard

18.03.2017 20:30 Hewlett-Packard, väčšine známa pod skráteným názvom HP, je spoločnosť, ktorá sa venuje tvorbe softwarových a hardwarových komponentov do počítačov, ktoré sú známe po celom svete. Najznámejšie sú pravdepodobne ich notebooky, ktoré si ľudia obľúbili vďaka ich kvalite a prijateľnej cene. V dnešnej dobe svoje produkty distribuujú do celého sveta, ale ako to bolo keď firma ešte len začínala? Príspevok Príbeh za vznikom firmy Hewlett-Packard zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Z garáže na vrchol! Toto je história spoločnosti Apple

18.03.2017 20:30 Apple je v dnešnej dobe veľmi populárnou firmou. Preslávili sa svojimi počítačmi, tabletmi, ale najčastejšie sa asi stretnete s ich mobilmi – kto by dnes nepoznal iPhone? Ich elektronika ale nie je práve lacná v porovnaní s konkurenciou, preto sa ľudia rozdelili na dve skupiny. Jedna hovorí, že kúpiť si iPhone je zbytočne drahé, druhá skupina si Príspevok Z garáže na vrchol! Toto je história spoločnosti Apple zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

10 najlepších hračkárstiev sveta, ktoré si zamilujú aj dospelí

17.03.2017 15:31 Hračkárstva sú miesta koncentrovaného šťastia a úžasu. Toto je 10 hračkárstiev po celom svete, z ktorých človek vyjde spokojný, zmierený so svetom a s úsmevom na tvári. A je jedno koľko má rokov. Hamleys, Londýn. Je to najstaršie hračkárstvo na svete, založené v roku 1760. Vlajkovou loďou je obchod v Londýne na Regent Street, ktorý má 7 poschodí naprataných hračkami. Je tu viac Príspevok 10 najlepších hračkárstiev sveta, ktoré si zamilujú aj dospelí zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

12 typov ľudí, ktorých stretnete v každom hosteli

17.03.2017 15:31 Niektorým turistom pri slove ubytovanie okamžite naskakujú asociácie ako šampanské, mramor, priestranstvo, plyš, hýčkanie alebo kúpele. A potom sú ľudia, ktorí počas cestovania prespávajú v hosteloch. Svoje konanie obhajujú cenou, s moznostou stretnúť sa so zaujímavými ľuďmi, alebo vyhlasujú, že stará vŕzgajúca posteľ na prespanie bohato stačí. Prečo nie. Každý hostel je jedinečný, ale v každom môžete stretnúť Príspevok 12 typov ľudí, ktorých stretnete v každom hosteli zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Mexico City inak

14.03.2017 21:07 S 25 miliónmi ľudí je toto mesto skutočne pulzujúce, živé, plné energie, ale aj pekne dobrodružné, adrenalínové a po zotmení môže byť aj nebezpečné. Je to mesto so super ľuďmi, s úžasnou kuchyňou, je tu asi milión múzeí a fakt lacno. Mesto je neopakovateľnou zmesou zvyškov indiánskych pyramíd, veľkolepých koloniálnych budov a moderných výškových stavieb. Mexicko City vás vsaje, požuje a vypľuje Príspevok Mexico City inak zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Starbucks už poznajú skoro všetci. Viete ako vznikol?

14.03.2017 21:07 V Amerike sa nachádza v každom nákupnom centre, ale na Slovensku je zatiaľ iba novinkou. Kaviarne Starbucks naberajú na popularite po celom svete – na Slovensku v minulom roku pribudli prvé dve predajne. Viete však, ako táto značka vznikla a ako sa stala úspešnou? Howard Schultz prišiel na svet v Brooklyne 19.7.1953. Síce rodina, do ktorej sa narodil, nemala veľa Príspevok Starbucks už poznajú skoro všetci. Viete ako vznikol? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.