Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Jumping- nový fenomén vo svete športu

19.06.2017 00:35 Trampolíny nie sú len pre deti. Ak ste si do doposiaľ mysleli, vedzte, že Jumping je šport pre všetkých, ktorí si chcú vytvarovať telo, schudnúť, či získať kondičku. Hoci ide o dosť náročné cvičenie, zvládne ho takmer každý. V podstate skáčete celú hodinu a obmieňate skoky. Na čo je takéto cvičenie dobré? V čom vám pomôže? Pokúsili sme sa Príspevok Jumping- nový fenomén vo svete športu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Štyri najjednoduchšie účesy na bežný deň!

19.06.2017 00:35 Najťažšou časťou pre väčšinu ľudí je ráno. Každý vstáva skoro do práce, má málo času a je rád, že sa vôbec oblečie, do toho správneho oblečenia. Ženy si robia mejkap a na vlasy mnohokrát zabúdajú. Tie si dajú do vrkoču alebo drdolu, ktorý je však už nudný. Vyskúšajte tieto štyri jednoduché účesy, ktoré vytvoríte za pár minút Príspevok Štyri najjednoduchšie účesy na bežný deň! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Povinná výbava pri každej stanovačke alebo na čo nezabudnúť pri balení batohu

06.06.2017 15:30 Dni sa pomaly predlžujú, vonku je stále teplejšie a už vôbec nikomu sa nechce sedieť doma na zadku. Teplé slnečné lúče nás veselo volajú do prírody a na tom našom Slovensku jej veru máme na výber. A keby ste sa tohto roku namiesto exotického mora rozhodli pre starú dobrú klasickú stanovačku? Veľký batoh na plecia a ste slobodní Príspevok Povinná výbava pri každej stanovačke alebo na čo nezabudnúť pri balení batohu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.