Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Aktívny život na horách!

28.09.2018 09:39 Aj vy premýšľate nad tým, ako by ste strávili jesenné dni s vašimi blízkymi? Chceli by ste svojim deťom pripraviť nezabudnuteľný výlet na horách? V tom prípade vyrazte do našich nádherných slovenských hôr, kde môžete zažiť množstvo dobrodružstiev. Pýtate sa, akým spôsobom si môžete užiť oddych v prírode a zároveň sa „nabiť“ potrebnou energiou? Hurá na bicykle! Pre Príspevok Aktívny život na horách! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Policový systém dopomôže k organizovanej garáži. Ako na to?

25.09.2018 08:09 Okrem vašich áut existuje veľa ďalších vecí, ktoré môžete dať do garáže. Na to, aby ste mali dostatok miesta a priestoru pre všetko, čo potrebujete, musíte správne organizovať a usporiadať svoju garáž a veci v nej. Toto sa môže hodiť, alebo aj nie…Zamyslite sa nad tým, ktoré veci z garáže vyhodiť, a ktoré naopak ponechať. Choďte kus po kuse a zamyslite sa, Príspevok Policový systém dopomôže k organizovanej garáži. Ako na to? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Šafrán v kozmetike

21.09.2018 20:07 Šafrán je veľmi stará rastlina, ktorú poznali už faraóni. V tej dobe bol šafran všeliek na všetko. Dokonca sa ním zvyšoval aj sexuálny apetít. Gréckym bojovníkov rozprúdil krv v tele a vzpružil ich k lepším výkonom. Ženy verili, že sa užívaním šafranu ochránia pred neželaným tehotenstvom. Neskôr sa používal v kúpeľoch, pridával sa do vína, jedla, parfumov. V súčasnosti je to Príspevok Šafrán v kozmetike zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Daj svojim vlasom nový život s maskou na vlasy od firmy MARK face and body

21.09.2018 16:13 Leto sa nám pomaly ale isto končí a naše telo sa začína spamätávať z náročného obdobia. Hoci sú letné mesiace charakteristické skôr oddychom a relaxom, kedy mnohí z nás zabúdajú na celoročné povinnosti, o to viac sa musí namáhať naše telo. Slnko je síce veľkým zdrojom rôznych vitamínov a živín, no na druhej strane niektoré zložky z nášho tela vyťahuje. Napríklad taká Príspevok Daj svojim vlasom nový život s maskou na vlasy od firmy MARK face and body zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Naučiť sa vychádzať s ľuďmi je neporovnateľne ťažšie ako naučiť sa lietať na Mesiac.

20.09.2018 12:13 ,,Naučiť sa vychádzať s ľuďmi je neporovnateľne ťažšie ako naučiť sa lietať na Mesiac.“ Levi  Každý z nás túži dobre vychádzať s ľuďmi, a pritom ťažko zvládame aj tie najzákladnejšie vzťahy. Týka sa to každého človeka v jeho vzťahoch k blízkym – či už v rodine, ku kolegom, spolužiakom alebo susedom. Platí to aj v širších medziľudských vzťahoch medzi národmi, vierovyznaniami, štátmi, či Príspevok Naučiť sa vychádzať s ľuďmi je neporovnateľne ťažšie ako naučiť sa lietať na Mesiac. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Typy a rady ako sa pripraviť na fotenie

12.09.2018 10:03 Tie „trápne“ fotky pozná určite každý z nás. Blíži sa akcia, oslava či nejaká párty a vy chcete vyzerať jednoducho úžasne. Hodiny strávite prípravami pred zrkadlom, vyberáte vhodné oblečenie, no keď si pozriete fotky, chytáte sa za hlavu. Rozmazaný make-up, lesklá tvár či v horšom prípade, vaše oblečenie splýva zo stenou za vami, jednoducho hrôza. Scenárov na skazené Príspevok Typy a rady ako sa pripraviť na fotenie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Skrášlite si bývanie okrasnými tekvicami

10.09.2018 17:12 K jeseni neodmysliteľne patria nielen pestré farby a padajúce lístie, ale aj tekvice. Môže ísť nielen o tie na konzumáciu, ale aj o okrasné, ktorými si viete skrášliť a spestriť nielen interiér, ale aj dvor a záhradu. V súčasnosti poznáme takmer 30 druhov tekvíc, ktoré sú stále viac obľúbené. Odlišovať sa môžu nielen farbami a veľkosťou, ale dokonca aj tvarom a celkovým vzhľadom. Možno Príspevok Skrášlite si bývanie okrasnými tekvicami zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

8 tipov, ako sa správne starať o orchideu

10.09.2018 16:04 Orchidea patrí už niekoľko rokov k najobľúbenejším kvetom na svete. Jej krása zdobí takmer každú slovenskú domácnosť, pretože si ju ľudia nielen radi kupujú, ale aj darujú rodine a známym. Mnohí si myslia, že jej pestovanie je náročné a potrebuje odborníka, no to nie je až tak celkom pravda. Stačí ovládať pár tipov, ktoré vám pomôžu pri starostlivosti Príspevok 8 tipov, ako sa správne starať o orchideu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zimná dovolenka prežitá v teple. Kam vyraziť?

04.09.2018 13:33 Hoci sa leto ešte len končí, niektorí ľudia už rozmýšľajú nad tým, kam vyrazia za slnkom v zime. Pred snehom dáva prednosť piesočnatým plážam stále viac Slovákov, ktorí cestujú za exotikou najmä v zime a to už z rôznych dôvodov. Niektorí letnú dovolenku nestihli, iní chcú zažiť biele pláže s tyrkysovou vodou alebo si chcú len počas tuhej zimy užiť Príspevok Zimná dovolenka prežitá v teple. Kam vyraziť? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Škandinávsky štýl bývania u vás doma

04.09.2018 11:39 Severský štýl bývania je veľmi jednoduchý a preto je obľúbený aj v iných krajinách, medzi ktorými nie je výnimkou ani Slovensko. Jeho počiatky sú v Nórsku, no typický je pre všetky  škandinávske krajiny ako Fínsko, Švédsko, Dánsko či Island. Obľúbený je v interiérovom dizajne po celom svete a to najmä kvôli tomu, že sa vyznačuje čistotou, ľahkosťou a jednoduchosťou. Nie Príspevok Škandinávsky štýl bývania u vás doma zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Prokrastinácia trápi mnohých z nás, ako ju poraziť?

04.09.2018 11:39 Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, že odkladáte vaše úlohy a povinnosti a robíte veci, ktoré vôbec nie sú dôležité alebo ich nepotrebujete? Je to znak toho, že aj vy prokrastinujete. Netreba sa však obávať, nejde o žiadnu veľkú chorobu, no je to problém, ktorý vám bráni v lepšom živote a plnení vašich cieľov. Pravdepodobne ste doteraz nikdy tento Príspevok Prokrastinácia trápi mnohých z nás, ako ju poraziť? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vložky z nehrdzavejúcej ocele a komínové systémy. Aké sú ich výhody?

03.09.2018 10:31 Milujete svoj komín a celkovo komínový systém. Samo o sebe ako inak by sa predsa dostal Mikuláš do vášho domu a dal vám to, po čom túžite?  A kto by vás zohrial počas tuhých zím? Tak ako je komín úžasnou vecou, môže byť aj nočnou morou. A úplne stačí len, že nie je bezpečne udržiavaný. Príspevok Vložky z nehrdzavejúcej ocele a komínové systémy. Aké sú ich výhody? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.