Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Univerzálne rýpadlo-nakladače: Bohatá variabilita využitia.

31.07.2020 23:13 Rýpadlo-nakladače sa radia k najuniverzálnejším pracovným strojom, ktoré majú širokú variabilitu použitia. Aj použité stroje si časom držia svoju hodnotu a sú pomerne veľkou finančnou investíciou. Konštrukcia Rýpadlo-nakladače sú robustné stroje, ktoré možno z konštrukčného hľadiska zaradiť do skupiny traktorových nakladačov. Sú vybavené zadnou lyžicou na výkopy a predným nakladačom. Majú kolesový podvozok s pevným The post Univerzálne rýpadlo-nakladače: Bohatá variabilita využitia. appeared first on Dialnice.

Čechy tento rok zachvátila zlatá horúčka!

31.07.2020 22:12 Rok 2020 sa nesie v znamení mnohých nečakaných okolností, ku ktorým sa v aktuálnom čase pridáva aj veľká zlatá horúčka. Ľudia vo veľkom nakupujú zlato, keďže jeho cena prudko stúpa.… The post Čechy tento rok zachvátila zlatá horúčka! appeared first on 2020.sk.

Čo je dnes nad zlato? Asi nič! V Čechách to platí určite

31.07.2020 21:03 Česi vo veľkom investujú do zlata. Dôvodom je padajúca česká ekonomika, ale…

Čechy zachvátila zlatá horúčka! Získajte na nej aj vy

31.07.2020 19:02 Zlatá horúčka je výsledkom prudkého rastu ceny zlata v posledných týždňoch. Keďže cena zlata neustále rastie, stále je možné na jeho nákupe poriadne zarobiť! V nasledujúcich riadkoch vám poradíme, ako pri investovaní do zlata postupovať. Na rastúcej cene zlata sa dá zarobiť skutočne jednoducho. Stačí, ak zlato kúpite čo najskôr, kým jeho cena nebude na

Vyberáte si holiaci strojček? Skúste obľúbený Gillette Fusion

31.07.2020 17:41 Za život ako muži vyskúšame obvykle viac spôsobov holenia. Radi sa však nakoniec vždy vrátime k tradičnému holiacemu strojčeku. Podobne je to so značkami holenia. Možná ich vyskúšame v živote niekoľko, ale Gillette je viac než len legenda. Čo tak skúsiť obľúbený Gillette Fusion5 Proglide? Holenie patrí k našej základnej pánskej hygiene Dokonca aj s ... Príspevok Vyberáte si holiaci strojček? Skúste obľúbený Gillette Fusion zobrazený najskôr Pisem.sk.

Spríjemnite si leto na záhrade: Tieto kúsky vám nesmú chýbať

31.07.2020 16:36 Premýšľate nad tým, čo by spravilo radosť najmenším členom rodiny i jej zvyšku? Poradíme vám, čo zaujme malých i veľkých počas záhradných aktivít najviac. Na aké hračky do záhrady by ste sa mali zamerať? Stavte na rokmi overenú klasiku, ktorá odjakživa bavila a baví väčšinu ľudí. Rodinné trampolíny sú ideálnym riešením. Trampolíny celkovo patria medzi ... Príspevok Spríjemnite si leto na záhrade: Tieto kúsky vám nesmú chýbať zobrazený najskôr Pisem.sk.

PZP kalkulačka. Ako uzavrieť poistenie vozidla online?

31.07.2020 14:32 Potrebujete zmeniť alebo uzavrieť nové poistenie auta? Zákonné poistenie auta je možné získať aj z pohodlia domova, bez zbytočného čakania na pobočke… The post PZP kalkulačka. Ako uzavrieť poistenie vozidla online? appeared first on Rady-tipy.sk.

Zmena cien PZP. Výhodnejšie PZP pre vodičov, ktorí jazdia menej

31.07.2020 13:16 Poisťovňa Union na základe štatistík zaznamenala, že viac ako 300 tisíc vodičov najazdí ročne menej ako 5000 km. V priemere to je menej ako 13 najazdených kilometrov denne na vodiča. Títo vodiči majú aktuálne možnosť využiť zľavu z ceny poistenia PZP. Výhodné PZP so zľavami a bonusmi však môžu získať aj aktívnejší vodiči. 30% zľava The post Zmena cien PZP. Výhodnejšie PZP pre vodičov, ktorí jazdia menej appeared first on Dialnice.

Zle nastavené poistenie je zbytočné.

31.07.2020 12:06 Nevýhodné poistenia, ktoré sú nevhodne nastavené pre konkrétneho vodiča či staré poistenia sú často výsledkom zbytočných splátok. Nesprávny výber pripoistení pri PZP… The post Zle nastavené poistenie je zbytočné. appeared first on eMagazin.sk.

Ako vybrať správny rebrík na stavbu?

31.07.2020 09:32 Rebríky sú každodenným nástrojom, ktorý mnohí pracovníci považujú za samozrejmosť. Pri kúpe nového rebríku je dôležité položiť si niekoľko otázok,...

Ste tehotná? Chrbát vám môže dať zabrať

31.07.2020 07:33 Hoci sa nedá celkom s určitosťou stanoviť presný týždeň, od kedy je možné zaznamenať bolesti chrbtice spôsobené práve tehotenstvom, ženu môžu trápiť… The post Ste tehotná? Chrbát vám môže dať zabrať appeared first on Magazines.sk.

Je investovanie vašou šálkou kávy? Vyskúšajte zlato!

31.07.2020 06:14 Investovanie do zlata je už dlhodobo jednou z najbezpečnejších investícií a najvýhodnejších spôsobov, ako zhodnotiť svoje peniaze. V dnešnej dobe je situácia o to výhodnejšia, že hodnota zlata prudko stúpa, na jeho nákupe tak môžete aj slušne zarobiť! Zlatá horúčka v Čechách a na Slovensku začína! Na svedomí ju má práve prudký nárast ceny zlata. The post Je investovanie vašou šálkou kávy? Vyskúšajte zlato! appeared first on salkakavy.sk.

Luxusný záhradný nábytok

31.07.2020 05:01 Teakový záhradný nábytok je jedným z najlepších na trhu. Chcete vedieť prečo? Zhrnuli sme pre vás 4 výhody tvrdého dreva – teaku. Určite aj vy túžite po dokonalej záhrade. K nej patrí nielen upravený trávnik a záhony plné farebných kvetov, ale aj kvalitný záhradný nábytok. Do vonkajšieho sedenia a ďalších doplnkov sa oplatí investovať. A The post Luxusný záhradný nábytok appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Pravidelné tepovanie v kancelárii je už nevyhnutnosťou

31.07.2020 03:38 Na Slovensku je stále pomerne málo firiem, ktoré si nechávajú vykonávať pravidelné tepovania svojich kobercov, sedačiek, či pohoviek v zasadačkách alebo na recepcii. Je potrebné si ale uvedomiť, že nečistoty síce spočiatku nie je vidno, ale ak sa ich údržba podcení, je omnoho nákladnejšie dostať ich späť do oku lahodiaceho stavu. Hovoríme samozrejme o estetickej stránke. Skúsili

4 tipy pri kúpe kvalitnej sedacej súpravy

31.07.2020 02:08 Kúpa sedačky je rozhodnutie na mnohé roky dopredu, preto je veľmi dôležité spraviť premyslené rozhodnutia. Štýl je objektívna záležitosť ale pokiaľ ide o výber kvalitnej pohovky, existujú nemenné pravidlá, ktorých je dobré sa pridržiavať, aby ste boli spokojní po mnoho rokov. 1.TIP – POHODLIE Nemá zmysel uvažovať o gauči, ak vám jednoducho nepasuje a pociťujete nepohodlie pri