Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Dokonalý konferenčný stolík počas homeoffice

31.03.2021 15:40 Výber konferenčného stolíka pre vašu obývačku sa môže zdať ľahkou úlohou. Každý si to predstavuje… Príspevok Dokonalý konferenčný stolík počas homeoffice zobrazený najskôr internetový magazín Bývať.

Impregnácia textilu a kože môže byť účinnejšia. Používajte nanotechnológie

31.03.2021 14:03 Technológie menia svet a nanotechnológie to robia radikálne. Nejde o žiadne vízie do vedecko-fantastickej literatúry. Nanotechnológie využívané napríklad v oblasti ochrany povrchov sa uplatňujú v reálnom živote dnes a denne. Začať s tým môžete i vy. Stačí si napríklad ako impregnáciu zvoliť tú modernú, postavenú na využívaní nanotechnológií. Nano impregnácia textilu a kože je jednou z oblastí, kde Príspevok Impregnácia textilu a kože môže byť účinnejšia. Používajte nanotechnológie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Láskyplný Valentín s pralinkami Ferrero

31.03.2021 12:22 Láska je povznášajúca, sladká a radostná, rovnako ako lahodné pralinky Ferrero. Potešte svojich najmilších… Príspevok Láskyplný Valentín s pralinkami Ferrero zobrazený najskôr Cocktail.sk.

Vymáhanie pohľadávok v 21. storočí

31.03.2021 11:10 Pri termíne „vymáhanie pohľadávok“, sa mnohým určite vybavia viaceré nepríjemné asociácie, pričom pri nich dominuje skôr negatívny postoj. Násilný a nútený prístup vymáhacích spoločností sú záležitosťou výlučne minulých období, no zažité názory sa v obyvateľstve menia postupne a pomerne neľahko. V tomto článku by sme Vám práve preto chceli priblížiť skutočnú aktuálnu situáciu spojenú s vymáhaním pohľadávok na Slovensku a priblížiť, The post Vymáhanie pohľadávok v 21. storočí appeared first on people.sk.

Jazdenie na motorke bez prilby je čistý hazard so životom

31.03.2021 10:00 Sadnúť na motorku bez ochrannej prilby je naozaj hazard s vašim životom. To isté platí pre spolujazdca. Pri páde z motorky vo vysokej rýchlosti si koledujete o úrazy mozgu, ktoré sú často fatálne. Okrem prilby myslite aj na ostatné ochranné prvky. Prilba by však mal byť základom každej bezpečnej jazdy na motorke. Úrazy mozgu sú životu nebezpečné Jazda na motorke je koníčkom, ktorému prepadnete na celý život. Oslobodzujúci pocit a vietor vo vlasoch sú na nezaplatenie. Ak jazdíte bezpečne a navyše používate ochranné prvky, môžete si jazdu vychutnať naozaj naplno. Ostatným jazdcom by sme radi odkázali, že pri nosení prilby na motorku znížite riziko úrazu The post Jazdenie na motorke bez prilby je čistý hazard so životom appeared first on Magazín SEN.

Kinder Cards – nová oblátka plná kúziel

31.03.2021 08:07 Čo sa stane, keď sa spojí chuť čokolády Kinder s chrumkavou oblátkou? Vzniknú Kinder Cards – kúzelné oblátky od obľúbenej značky. Kombináciu… The post Kinder Cards – nová oblátka plná kúziel appeared first on Magazines.sk.

Dočasná ochrana podnikateľov a jej náležitosti

31.03.2021 06:45 Stav ekonomiky na Slovensku po roku 2020 je preukázateľne na veľmi nestabilnej úrovni. Vzhľadom na reštrikcie, ktoré vyvolala pandémia COVID – 19, vzniklo globálne oslabenie ekonomiky a jej produkcia bola značne znížená. S týmto neočakávaným zásahom bol tak narušený ekonomický cyklus a jeho produkčné súčasti. Podnikateľské subjekty jednotlivých sfér boli nútené svoju činnosť buď dočasne pozastaviť, prípadne ukončiť. The post Dočasná ochrana podnikateľov a jej náležitosti appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných.

Tieto fitness stroje sú naozaj pre každého

31.03.2021 05:30 Fitness stroje už dávno nepatria len do fitness centier a už vôbec nie sú určené len pre mužov s veľkými svalmi. Pokojne ich môžete mať aj doma, pretože sú určené pre každého.… The post Tieto fitness stroje sú naozaj pre každého appeared first on Karpaty.

Ako často tepujete kanceláriu? A robíte to vôbec?

31.03.2021 04:02 Väčšina firiem na Slovensku má buď vlastnú upratovačku, firemné priestory upratuje dáky zamestnanec na dobré slovo alebo člen rodiny. Čoraz... The post Ako často tepujete kanceláriu? A robíte to vôbec? first appeared on Internetový magazín dt.sk.

Vedeli ste o týchto výhodách tepovania?

31.03.2021 02:31 Pre mnohých ľudí znamená tepovanie len odstránenie škvrny, ktorá sa spravila z kávy alebo džúsu. Tepovanie nie je len o estetike ale prináša so sebou benefity, o ktorých mnohí ľudia ani netušia. Postupne si ich predstavíme. Zneškodnenie špiny Toto je najčastejší dôvod, prečo si ľudia dávajú pretepovať svoje koberce, sedačky, čalúnenie, matrace alebo interiér automobilu. Je to najviac The post Vedeli ste o týchto výhodách tepovania? appeared first on Dialnice.

Investujte peniaze do svojej postavy a zdravia

31.03.2021 00:33 Nabrať kilogramy je veľmi jednoduché, ťažšie je sa ich zbaviť. Hlavne veľmi obézni ľudia majú problém chodiť cvičiť medzi ľudí. V zimných mesiacoch je navyše len málo možností pre pohybové aktivity vonku. Trénovať telo a zhadzovať kilogramy môžete aj doma. Nemusíte investovať ihneď tisícky eur. Zo začiatku vám bude stačiť zopár pomôcok alebo jeden šikovný kardio stroj. Príspevok Investujte peniaze do svojej postavy a zdravia zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE

30.03.2021 20:33 Čaj chutí výborne nielen s citrónom, ale aj s pomarančom alebo šťavnatým grepom! Objavte citrusové varianty čajov od TEEKANNE obohatené o príjemný ovocný nádych. Stojí zato ochutnať čierny pomarančový čaj Earl Grey Orange či zelený Green Tea Orange, a ak vás lákajú neobyčajné spojenia, potom musíte vyskúšať zelený čaj s výraznou chuťou grepu Green Tea The post Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE appeared first on inmagazin.sk.

Oblátka plná kúziel Kinder Cards

30.03.2021 18:38 Čo sa stane, keď sa spojí chuť čokolády Kinder s chrumkavou oblátkou? Vzniknú Kinder Cards – kúzelné oblátky od obľúbenej značky. Kombináciu najtenšej oblátky s jemnou a prekvapivo krémovou náplňou si môžete dopriať pri aktivitách s rodinou. Určite to poznáte – ste vonku a dostanete neutíchajúcu chuť na niečo jednoduché a zároveň špeciálne. Pôžitok bez The post Oblátka plná kúziel Kinder Cards appeared first on inmagazin.sk.

Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE

30.03.2021 17:00 Čaj chutí výborne nielen s citrónom, ale aj s pomarančom alebo šťavnatým grepom! Objavte… Príspevok Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE zobrazený najskôr Cocktail.sk.

Pripravte svoju záhradu na jar

30.03.2021 15:20 Jar je už bez pochýb tu. Začala sa prvým jarným dňom, ktorý bol 20.3. Krásna záhrada je korunou celého vášho domu, chalupy alebo chaty. Preto je viac ako nutné sa o záhradu patrične starať a istým spôsobom ju priam rozmaznávať. Záhrada si vyžaduje naozaj nepretržitú starostlivosť v každom ročnom období. Či už to je cez leto, keď treba The post Pripravte svoju záhradu na jar appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.