Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Top 5 trendov snubných prsteňov roku 2023

29.02.2024 17:45 Svadobný štýl sa zmenil: masívne rodinné dekorácie sú v rozpore s minimalistickým vzhľadom digitálnej generácie. Nezačínajte rodinný príbeh zo sklamania. Vytvorte si svoju legendu, vyberte si svadobné obrúčky v rytme tretieho tisícročia – odvážne, brilantné, nekompromisné. O svadobných trendoch roku 2023 hovorili odborníci z klenotníctva EGNE. Svadobné obrúčky s moissanitom Toto nenájdete v starovekých škatuliach Príspevok Top 5 trendov snubných prsteňov roku 2023 zobrazený najskôr Mesto Bratislava.

Stavte na vysokú kvalitu kurzov, prinášame vám Palo Alto Networks Firewall 10.0  

29.02.2024 17:45 Kurz Palo Alto Networks Firewall 10.0 Essentials: Configuration and Management je päťdňové školenie pod vedením inštruktora. Ak ste bezpečnostný inžinier, správca bezpečnosti, špecialista na bezpečnostné operácie, bezpečnostný analytik či podporný personál, tento kurz je určený práve pre vás. Investujte do svojej budúcnosti a vzdelávajte sa s tými najlepšími.  Vďaka školeniu Palo Alto budete vedieť: Konfigurovať a spravovať ... Príspevok Stavte na vysokú kvalitu kurzov, prinášame vám Palo Alto Networks Firewall 10.0   zobrazený najskôr Popchips.sk.

Ako vybrať kozmetiku na akné?

29.02.2024 17:45 Pri akomkoľvek kožnom probléme je dôležité vybrať si správnu kozmetiku. V opačnom prípade môžete ochorenie ešte zhoršiť. Najlepšie je vybrať si vhodnú kozmetiku… The post Ako vybrať kozmetiku na akné? appeared first on Prenocuj.sk.

Kuny sú postrachom na povale i v stodole

29.02.2024 17:45 Prítomnosť kún si väčšina ľudí všimne hlavne v prípade, že sa usídlia na povale. Ich prítomnosť odhalia nočné výjazdy kuny alebo zápach z výkalov a mršín. Kunu na povale nikto nechce, ale jej návštevy iste neoceníte ani v sklade či v stodole. Po pár dňoch jej návštev prídete o úrodu alebo o poľnohospodárske vybavenie. Vždy platí, že prevencia je základ, a preto sa The post Kuny sú postrachom na povale i v stodole first appeared on Fanpage.sk.

Informácie, ktoré sa vám budú hodiť pred kúpou štvorkolky

29.02.2024 08:00 Rozhodli ste sa, že váš vozový park obohatíte o štvorkolku? Rozhodli ste sa správne. So štvorkolkou si užijete zábavu, adrenalín, a ak si kúpite pracovný model, tak vám práca v záhrade pôjde od ruky. Ešte pred tým, ako vstúpite do obchodu so štvorkolkami alebo na jednu kliknete na internete, mali by ste sa oboznámiť so základnými informáciami, ktoré The post Informácie, ktoré sa vám budú hodiť pred kúpou štvorkolky appeared first on Infostránka.sk.

Z nebezpečného odpadu nové suroviny. Aj to je výsledkom výkupu motorových olejov.

29.02.2024 08:00 Spoločenská zodpovednosť a výkup motorových olejov Motorové oleje sú nevyhnutnou súčasťou prevádzky… The post Z nebezpečného odpadu nové suroviny. Aj to je výsledkom výkupu motorových olejov. first appeared on EB.sk.

Spánok i milostný život. Farby v spálni ovplyvnia veľa

29.02.2024 08:00 Všetko, čo nás obklopuje, vplýva na naše psychické zdravie. Vplyvu farieb na psychiku sa zaoberajú mnohí odborníci, ktorí odhalili záhady pôsobenia farieb na ľudí.

Prečo je kolagén pre telo dôležitý? Toto sú najčastejšie dôvody!

28.02.2024 22:00 Kolagén patrí medzi základné zložky pokožky, vlasov, nechtov, ale aj kĺbov v tele. Je dôležitou zložkou, ktorá je jednoducho v organizme nenahraditeľná. Vedeli ste… The post Prečo je kolagén pre telo dôležitý? Toto sú najčastejšie dôvody! appeared first on Kankán online magazín.

Výhody kolagénu pre organizmus: prečo sa ho oplatí užívať?

28.02.2024 12:00 Kolagén patrí medzi najdôležitejšie štrukturálne bielkoviny, pretože sa podieľa na viacerých dôležitých úlohách v tele. Čo patrí medzi hlavné benefity kolagénu pre organizmus? Z akých zdrojov je možné kolagén telu dodať? Na to všetko sme sa pozreli bližšie. Bolia vás častejšie kĺby, cítite sa unavení a vaša pleť či vlasy sú v horšom stave? Dôvodom Príspevok Výhody kolagénu pre organizmus: prečo sa ho oplatí užívať? zobrazený najskôr Wellness magazín.

...

28.02.2024 12:00 Kuny sú žltohrdlé stredne veľké mäsožravce a zároveň nebojácne zvieratá, ktoré majú málo prirodzených predátorov kvôli ich mohutnej stavbe tela, obratnej povahe a… The post appeared first on Bratislavské výlety.sk.

Chudnutie môže byť aj príjemné: choďte na to s rozumom

28.02.2024 12:00 Nový rok je skvelou príležitosťou, ako zmeniť svoj život k lepšiemu. Ak ste si stanovili novoročné predsavzatie, že chcete žiť zdravšie a zhodiť nejaké to kilečko, pustite sa do toho s rozumom. Najlepšími pomocníkmi na ceste za vytúženou postavou sú ovocné šťavy, ktoré sú veľmi chutné a výživné. Ovocné šťavy, ako napríklad rakytníková šťava, brusnicová The post Chudnutie môže byť aj príjemné: choďte na to s rozumom appeared first on salkakavy.sk.

Chýba vám doma rebrík? Takto ho ľahko vyberiete

28.02.2024 12:00 Pri výbere rebríka pre hobby využitie je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov, ktoré zabezpečia vašu bezpečnosť a pohodlie pri práci s rebríkom.

Vyberáme drevený nábytok – Ktorý druh dreva je najlepší?

28.02.2024 12:00 Ak si odmyslíme moderné druhy nábytku vyrábané z kovu, plastu či skla, drevo stále vyhráva na prvom mieste.

Cesta k pohode a harmónii: Vychutnajte si luxusný wellness pobyt v Piešťanoch s Hotelom Park

28.02.2024 12:00 Vitajte v kúpeľnom raji Slovenska – v Piešťanoch! Toto malebné mesto sa týči nad hladinou… Príspevok Cesta k pohode a harmónii: Vychutnajte si luxusný wellness pobyt v Piešťanoch s Hotelom Park zobrazený najskôr Destinácia.sk.

Starý nábytok ako nový: postup farbenia nábytku krok za krokom

28.02.2024 12:00 Renovácia nábytku je vynikajúci spôsob, ako oživiť starý, opotrebovaný nábytok a dať mu nový život. Jednou z najpopulárnejších metód je použitie kriedovej farby na drevo. Táto technika nielen obnovuje, ale aj pridáva módny nádych vášmu nábytku, vytvára nádherný vzhľad a dodáva mu osobitý štýl. Ako postupovať pri farbení nábytku kriedovou farbou? Príprava nábytku Pred začiatkom renovácie je dôležité dôkladne pripraviť nábytok. Očistite ho od prachu, špiny a iných nečistôt. Ak má nábytok starý náter, odstráňte ho brúsnym papierom alebo chemickým odstraňovačom. Dôkladná príprava zabezpečí, že interiérové farby na drevo lepšie držia a dosiahnete tak optimálny výsledok. V prípade nábytku bez starého náteru The post Starý nábytok ako nový: postup farbenia nábytku krok za krokom appeared first on Magazín SEN.