Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Informácie, ktoré sa vám budú hodiť pred kúpou štvorkolky

30.04.2024 03:00 Rozhodli ste sa, že váš vozový park obohatíte o štvorkolku? Rozhodli ste sa správne. So štvorkolkou si užijete zábavu, adrenalín, a ak si kúpite pracovný model, tak vám práca v záhrade pôjde od ruky. Ešte pred tým, ako vstúpite do obchodu so štvorkolkami alebo na jednu kliknete na internete, mali by ste sa oboznámiť so základnými informáciami, ktoré The post Informácie, ktoré sa vám budú hodiť pred kúpou štvorkolky appeared first on Infostránka.sk.

Štvorkolky – tipy pre jazdcov začiatočníkov

23.04.2024 02:15 Ak ste si z ponuky štvorkoliek práve vybrali svoj vysnívaný model, iste už máte malý prehľad o ich jazdných vlastnostiach alebo technických parametroch. Možno však netušíte, čo všetko vás so štvorkolkou ešte čaká. Nehovoríme tu o jedinečnej zábave, ale o tom, že budete musieť nájsť miesta, kde svojho nového tátoša smiete prevetrať. Po kúpe štvorkolky Je jedno, či ste The post Štvorkolky – tipy pre jazdcov začiatočníkov appeared first on Infostránka.sk.

Stierače fungujú? Ako sa starať o stierače nielen v zime

20.04.2024 01:00 Nevšímame si ich a nevenujeme im pozornosť. Väčšinou si na ne spomenieme až pri silnom lejaku. Reč je o stieračoch, ktoré sú pre bezpečnosť jazdy veľmi dôležité. Neslúžia na odpratávanie nečistôt z predného skla. Ich funkcia je zabezpečiť šoférovi dobrú viditeľnosť. Nestačí byť videný, musíte aj dobre vidieť. V zimnom období by ste sa o stierače mali starať o niečo viac The post Stierače fungujú? Ako sa starať o stierače nielen v zime appeared first on Infostránka.sk.