Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Stavte na vysokú kvalitu kurzov, prinášame vám Palo Alto Networks Firewall 10.0  

30.04.2024 08:45 Kurz Palo Alto Networks Firewall 10.0 Essentials: Configuration and Management je päťdňové školenie pod vedením inštruktora. Ak ste bezpečnostný inžinier, správca bezpečnosti, špecialista na bezpečnostné operácie, bezpečnostný analytik či podporný personál, tento kurz je určený práve pre vás. Investujte do svojej budúcnosti a vzdelávajte sa s tými najlepšími.  Vďaka školeniu Palo Alto budete vedieť: Konfigurovať a spravovať ... Príspevok Stavte na vysokú kvalitu kurzov, prinášame vám Palo Alto Networks Firewall 10.0   zobrazený najskôr Popchips.sk.

Zbavte sa vírusov a baktérií pomocou koloidného striebra

27.04.2024 06:00 Možno ste už počuli o koloidnom striebre a jeho vlastnostiach v súvislosti s bojom proti vírusom a baktériám. Tento menej známy doplnok pre zdravie, ktorý dokáže pomôcť svojimi veľmi silnými antiseptickými a dezinfekčnými vlastnosťami, sa stal čoraz viac používaným okrem farmaceutického aj v kozmetickom priemysle. Tu predstavuje obľúbený  prírodný kozmetický produkt, ktorý sa používa na ... Príspevok Zbavte sa vírusov a baktérií pomocou koloidného striebra zobrazený najskôr Popchips.sk.

Stavebná chémia – moderná a kvalitná výstavba

19.04.2024 19:30 Stavebná chémia prešla v posledných desaťročiach obrovským vývojom. Vďaka novým technológiám a inovatívnym materiálom sa stala neoddeliteľnou súčasťou moderného stavebníctva. Vďaka stavebnej chémii sú súčasné stavby odolnejšie a realizácia výstavby oveľa rýchlejšia. Prínosy modernej stavebnej chémie pre stavebníctvo Moderná stavebná chémia hrá kľúčovú úlohu v rozvoji moderného stavebníctva. Vďaka novým technológiám a inovatívnym materiálom prináša veľa ... Príspevok Stavebná chémia – moderná a kvalitná výstavba zobrazený najskôr Popchips.sk.

4 športové aktivity, ktoré vám spestria jeseň

16.04.2024 06:00 Jeseň so sebou zvyčajne prináša okrem dažďov a ochladenia aj nádhernú žlto-oranžovú prírodu, ktorá tvorí tie najkrajšie scenérie.  My vám prinášame tipy na 4 športové aktivity, vďaka ktorým si túto špeciálnu atmosféru vychutnáte v teple a pohodlí. Turistika Zdolávanie kopcov či hôr má na jeseň svoje čaro. Zelené koruny sa zmenia na zlatisté a slnko vám ukazuje ... Príspevok 4 športové aktivity, ktoré vám spestria jeseň zobrazený najskôr Popchips.sk.

Deti na trampolíne

07.04.2024 06:31 Keď sme kupovali záhradu, plánovali sme nielen zeleninové záhony a ovocný sad. Naším cieľom bolo tiež získať miesto na oddych mimo ruchu mesta a priestor, kde by sa aj malé deti cítili bezpečne. V našom prípade ide o budúce vnúčatá. Stále mám spomienky na to, ako rád som chodieval k babičke na dedinu, behal po ... Príspevok Deti na trampolíne zobrazený najskôr Popchips.sk.