Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Masívna protidrogová razia dopadla úspešne: NAKA obvinila osem dílerov

31.01.2017 20:49 TRNAVA - Výsledkom sobotňajšej protidrogovej akcie, ktorú príslušníci Národnej kriminálnej agentúry vykonali na viacerých miestach Trenčianskeho, Trnavského i Žilinského kraja, je osem obvinených osôb. Policajti zasahovali v Beluši, Turčianskych Tepliciach, Dubnici nad Váhom, Košeci a Trnave.

Zlá správa pre študentov: S odchodom RegioJetu končia aj viaceré zľavy!

31.01.2017 19:37 BRATISLAVA - Odchod prepravcu RegioJet z trasy Bratislava - Košice asi znamená koniec niektorých zliav pre vysokoškolákov. Upozornil na to dnes predseda Študentskej rady vysokých škôl SR Bálint Lovász v priestoroch bratislavskej vlakovej Hlavnej stanice. O možných zľavách pre študentov vo vlakoch štátneho prepravcu Železničná spoločnosť Slovensko zástupcovia ŠRVŠ rokovali v pondelok aj so štátnym tajomníkom Ministerstva dopravy a výstavby SR Petrom Ďurčekom. Ten im prisľúbil hľadanie možnosti zliav pre doktorandov.

Podržte sa, naše zdravotníctvo sa zlepšuje! Tieto štáty v Európe sú na tom ešte horšie ako my

31.01.2017 19:37 BRATISLAVA - Ako je na tom slovenské zdravotníctvo? Ako uvádza hodnotenie zdravotných systémov z pohľadu pacienta EHCI za rok 2016, umiestnenie Slovenska potešujúce rozhodne nie je.

Motoristi, dajte si mimoriadny pozor: Na viacerých cestách hrozia komplikácie!

31.01.2017 18:40 BANSKÁ BYSTRICA - Motoristi jazdiaci na cestách v Banskobystrickom i Nitrianskom kraji musia byť mimoriadne opatrní, Slovenská správa ciest ich upozorňuje na mrznúce mrholenie.

Poslanci sa postavili prezidentovi na odpor: Prijali sporný zákon, registrácie cirkví sa sprísnia

31.01.2017 18:40 BRATISLAVA - Podmienky na registráciu cirkví a náboženských spoločností sa od marca sprísnia. Poslanci Národnej rady SR dnes prelomili veto prezidenta SR Andreja Kisku a opätovne schválili novelu zákona o slobode náboženskej viery a postavení cirkví a náboženských spoločností z dielne SNS. Za zmeny hlasovalo 103 poslancov zo strán Smer-SD, SNS, Most-Híd, Sme rodina, ĽSNS a nezaradení poslanci Martina Šimkovičová, Peter Marček a Rastislav Holúbek.

Danko útočí na šéfa Regulačného úradu: Musí skončiť, prehovoril o skrytých útokoch na SNS

31.01.2017 17:39 BRATISLAVA – Predseda parlamentu útočí na šéfa Regulačného úrad Holjenčíka. Za zvyšovaním cien energií sú skryté záujmy a finančné skupiny, tvrdí šéf SNS a urobí všetko preto, aby vo svojej funkcii Holjenčík skončil. Zároveň naznačil, že za útokmi na jeho osobu a stranu je energitická firma EPH, ktorá si dokáže zaplatiť aj novinárov.

Roman na FOTO zmizol ešte v novembri v noci: Polícia po ňom stále pátra, pomôžte

31.01.2017 16:38 TRENČÍN - Policajti z Považskej Bystrice majú plné ruky práce. Už od novembra uplynulého roka pátrajú po Romanovi Galkovi z Púchova. Zatiaľ bezvýsledne. Ak ste mladého muža videli, alebo viete, kde by sa mohol nachádzať, volajte 158.

MIMORIADNE Poslanci porušili nový zasadací poriadok: Vyhadzov z rokovania!

31.01.2017 16:38 BRATISLAVA - Podpredsedníčka parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová prerušila po dvoch hodinách prvú tohtoročnú schôdzu NR SR. Dôvodom bol fakt, že poslanci Ľudovej strany Naše Slovensko mali na sakách odznaky, ktoré propagujú ich stranu. Podľa nej tým porušili rokovací poriadok.

Ozbrojený lupič na FOTO prepadol herňu: Preboha, čo to má s rukou?!

31.01.2017 16:38 BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti neznámeho muža so zvláštnym znamením, ktorý v utorok 24. januára v noci prepadol herňu na Holubyho ulici v Pezinku. Pod hrozbou použitia zbrane mu zamestnankyňa vydala 3000 eur, s týmto lupom páchateľ zmizol.

Úkladná vražda nitrianskeho podnikateľa Dalibora : Obvineného prepustili na slobodu

31.01.2017 15:40 BANSKÁ BYSTRICA - Vlani v auguste otriasla celým Slovenskom správa o brutálnej poprave nitrianskeho podnikateľa Dalibora . Do väzby vtedy posadili dvoch podozrivých. Dnes jedného z nich sudca prepustil.

Kiska poukázal na katastrofálny stav slovenskej armády: Zastaraná technika a plané sľuby!

31.01.2017 15:40 BRATISLAVA - Podvádzame občanov, pretože im nehovoríme pravdu, ako na tom skutočne naša armáda je. A podvádzame vojakov, ktorým neustále niečo len sľubujeme. Uviedol to dnes prezident SR Andrej Kiska, ktorý sa v priestoroch ministerstva obrany zúčastnil na každoročnom veliteľskom zhromaždení náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR. Prezident taktiež zdôraznil, že vojaci majú zastaranú techniku a armáda mešká so záväzkami voči spojencom.

Škandál s vojenskými hodnosťami v parlamente: Matovič zagratuloval Dankovi k povýšeniu

31.01.2017 14:39 BRATISLAVA - Predseda OľaNO Igor Matovič zablahoželal na úvod parlamentnej schôdze Andrejovi Dankovi k povýšeniu na kapitána. Zároveň Danka oslovoval vo svojich vystúpeniach hodnosťou kapitán.

FOTO Vážna nehoda pri Holíči: Vodiči ostali šokovaní, na cestu vybehlo asi 20 diviakov

31.01.2017 14:39 HOLÍČ - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes skoro ráno pri Holíči. Vodičom skrížila cestu svorka diviakov, zrážke už nedokázali zabrániť.

Bugár otvoril parlamentnú schôdzu: Poslanci musia rokovať podľa nových pravidiel

31.01.2017 14:39 BRATISLAVA - Podpredseda Národnej rady SR Béla Bugár dnes otvoril 12. schôdzu parlamentu, ktorá je prvým zasadnutím zákonodarného zboru v roku 2017. Zároveň ide o prvé rokovanie pléna podľa nových pravidiel, ktoré priniesla širokodiskutovaná novela Rokovacieho poriadku NR SR.

Proces v kauze vraždy bossa Sýkoru sa opäť nekonal: Neočakávané ranné problémy!

31.01.2017 13:37 BRATISLAVA - Proces v prípade vraždy zakladateľa bratislavskej skupiny sýkorovcov Miroslava Sýkoru spred takmer 20 rokov sa dnes pred senátom Okresného súdu Bratislava I nekonal.