Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
Východoslovenská energetika reaguje na Matoviča: Zákazníkov neplánujeme odpojiť

28.02.2017 22:05 KOŠICE - Východoslovenskí energetici neplánujú odpájať ľudí od dodávky elektriny pre prípadné nezaplatenie januárových či februárových faktúr. Ako informovala spoločnosť Východoslovenská energetika , k dnešnému dňu žiadnemu zákazníkovi neprerušila dodávku elektriny pre neplatenie zvýšených záloh pre rok 2017.

Protiextrémistické novely? Niektorí si ich vybrali ako nástroj boja o Kotlebovho voliča

28.02.2017 19:03 BRATISLAVA – Protiextrémistické novely trestných kódexov, ktoré sú účinné od januára, si niektorí politici vrátane predsedu SaS Richarda Sulíka vybrali ako nástroj svojho boja možno o Kotlebovho voliča a je to na škodu veci, vyhlásila dnes pred novinármi ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská.

Premiér si zavolal na koberček Druckera: VIDEO Nepodporujme dezinformácie!

28.02.2017 18:04 BRATISLAVA - Minister zdravotníctva Tomáš Drucker neodobrí žiadny návrh, ktorý by viedol k obmedzeniu zdravotnej starostlivosti. Vyhlásil to dnes po stretnutí s premiérom Robertom Ficom na Úrade vlády SR. Informácie o obmedzovaní zdravotnej starostlivosti zo strany Všeobecnej zdravotnej poisťovne označil šéf kabinetu za možnú hru súkromných zdravotných poisťovní, ako získať klientov tej štátnej.

Zvrat v korupčnej kauze: Obvinený Peter bude nakoniec stíhaný väzobne

28.02.2017 18:04 BRATISLAVA - Zamestnanec poľnohospodárskej platobnej agentúry Peter O. obvinený v korupčnej kauze bude definitívne stíhaný väzobne. Rozhodol o tom dnes popoludní Najvyšší súd SR .

Ďalšia bizarná nehoda na východe: Zrážka, tehotná prišla o nohu, 5 promile a TOPka na záver

28.02.2017 17:05 KOŠICE - Včera večer sa stala v Turni nad Bodvou v okrese Košice okolie vážna dopravná nehoda. Vodič si nevšimol chodkyňu Zuzanu bez reflexných prvkov a takmer došlo k tragédii. Na prípade je zarážajúce, že Zuzana je tehotná, no napriek tomu sa poriadne potužila alkoholom.

Slovensko sa zrejme stane jediným štátom v Európe: Zákaz mešít by mal podporiť aj Smer

28.02.2017 16:05 BRATISLAVA - Hnutie Sme rodina chce zakázať na Slovensku stavbu mešít. Dnes to na tlačovej konferencii povedal jeho podpredseda Milan Krajniak. Toto však nie je vtip. Vyzerá to totiž tak, že návrh by mohol prejsť.

Kauza exposlanca znovu na súde: Senát pod vedením Harabina vyhovel dovolaniu

28.02.2017 15:04 BRATISLAVA - Päťčlenný senát Najvyššieho súdu SR pod vedením Štefana Harabina dnes na svojom verejnom zasadnutí vyhovel dovolaniu bývalého poslanca Národnej rady Petra Ďuračku v dlhoročnej kauze podvodu.

Liberáli vyzývajú Sólymosa, aby vykonal kontrolu v Elektrárni Nováky

28.02.2017 14:05 BRATISLAVA - Minister životného prostredia László Sólymos by mal čo najskôr vykonať kontrolu na prevádzke Elektrárne Nováky. Vyzýva ho k tomu opozičná SaS, ktorá už viackrát upozornila na to, že spaľovanie uhlia z Hornonitrianskych baní Prievidza v treťom bloku v Elektrárni Nováky má negatívny vplyv na zdravie ľudí a životné prostredie.

Lekári adresujú Ficovi list: Situácia vo VŠzP je znepokojujúca

28.02.2017 13:04 BRATISLAVA – Štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa sa svojimi úspornými opatreniami snaží preniesť poistné riziko na nemocnice a ambulancie. Tvrdia to lekári, nepáči sa im to. Pýtajú sa, na základe čoho takéto opatrenia vznikli a či má VšZP objektívne zdôvodnenie.

Kollárovci navrhnú zákaz mešít na Slovensku

28.02.2017 13:04 BRATISLAVA - Opozičné hnutie Sme rodina navrhuje zákonom zakázať výstavbu mešít na Slovensku, pretože tieto stavby považuje za bezpečnostné riziko. Na dnešnej tlačovej konferencii to uviedol podpredseda Sme rodina Milan Krajniak.

Je rozhodnuté: Exkukláč Štvrtecký strávi za mrežami viac ako dvadsať rokov

28.02.2017 13:04 BRATISLAVA - Bývalý kukláč a šéf zločineckej vydieračskej skupiny zo Záhoria Miroslav Štvrtecký si odsedí za mrežami 21 rokov. Rozhodol o tom dnes trojčlenný senát Najvyššieho súdu SR.

Dráma v Bratislave: Hrozivý nález pri ministerstve vnútra, pyrotechnik v akcii

28.02.2017 12:06 BRATISLAVA - Dráma v bratislavskom Novom meste. Pri výkopových prácach bol nájdený zatiaľ neznámy predmet pripomínajúci granát. Podľa svedka na miesto dorazila polícia. Pyrotechnik potvrdil tušenie.

Škandál s cenami energií opäť vypukol naplno: Hrozba pre Slovákov, ktorí nezaplatili faktúry

28.02.2017 12:06 BRATISLAVA - Problémy s cenami energií pokračujú. Vyhlásil to dnes poslanec Igor Matovič. Tomu sa začali ozývať ľudia, ktorí posielajú svoje problémové zmluvy. Podľa neho hrozí, že budú platiť oveľa viac a to vrátane pokút. Vyzval Fica a jeho vládu, aby konala a nerozdávala ženám po celom Slovensku kytice. Na tlačovku priviedol aj ľudí, ktorí majú byť poškodení veľkopodnikateľom Fiľom.

Ministerstvo vyčlenilo financie pre obce s nelegálnymi skládkami

28.02.2017 12:06 BRATISLAVA - Obce v siedmich slovenských krajoch okrem Bratislavského, v ktorých sa nachádzajú rómske osady, dostanú vyše deväť miliónov eur na odstránenie nelegálnych skládok a na zlepšenie systému nakladania s odpadom.

Krajniak navrhuje razantný krok: Výstavba mešít na Slovensku neprichádza do úvahy

28.02.2017 12:06 BRATISLAVA - Opozičné hnutie Sme rodina navrhuje zákonom zakázať výstavbu mešít na Slovensku, pretože tieto stavby považuje za bezpečnostné riziko. Na dnešnej tlačovej konferencii to uviedol podpredseda Sme rodina Milan Krajniak.