Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
PRÁVE TERAZ Alarmujúci výsledok kontroly: Z muničného skladu v Trenčíne mali zmiznúť granáty

31.03.2017 20:41 TRENČÍN - Kontrola v Muničnom sklade ozbrojených síl v Trenčíne - Kubrej zistila, že v ňom chýba časť materiálu. Dnes o tom informovala hovorkyňa Ministerstva obrany SR Danka Capáková.

Alarmujúce výsledky kontroly: Vo vojenskom sklade chýba munícia

31.03.2017 19:38 TRENČÍN - Kontrola v Muničnom sklade ozbrojených síl v Trenčíne - Kubrej zistila, že v ňom chýba časť materiálu. Dnes o tom informovala hovorkyňa Ministerstva obrany SR Danka Capáková.

Kaliňák nemá čo súdiť Kiskove činnosti, hovorí Hrabko: Prezident má veľa právomocí

31.03.2017 19:38 BRATISLAVA - Prezident Andrej Kiska je prezidentom 24 hodín denne, aj keď spí alebo sa sprchuje. Pre TABLET.TV tak reagoval publicista Juraj Hrabko na správu ministra Roberta Kaliňáka o využívaní letky ministerstva vnútra.

Slovensko pod drobnohľadom sveta: 20-ročná záhada malého štátu stále nevyriešená!

31.03.2017 18:38 BRATISLAVA - Mečiarove amnestie a únos syna prezidenta Kováča zaujíma aj svet. S týmito udalosťami sa Slovensko zatiaľ nevysporiadalo. Tieto udalosti si všíma aj celosvetovo uznávaný magazín The Economist.

Chrípka sa nevzdáva: Školy ostávajú zatvorené, pacientov skoro neubúda

31.03.2017 17:43 BRATISLAVA - Chorých v čakárňach lekárov naďalej ubúda. Ambulancie tento týždeň nahlásili 39.464 akútnych respiračných ochorení vrátane chrípky. Chorobnosť v porovnaní s predchádzajúcim týždňom klesla o 1,6 percenta.

Krutá realita Slovenska: Jarné upratovanie v plnej paráde, FOTO táto drzosť nemá obdoby

31.03.2017 17:43 ROVINKA - Slnečné počasie nám konečne praje. Po dlhej zime sme privítali krásnu jar. S ňou úzko súvisí upratovanie a zbavovanie sa nepotrebných vecí. Ľudia vyšli z bytov či domov a namierili do záhrad. Žiaľ, pri niektorých platí, "čo je za mojím plotom, to ma netrápi". Pozrite sa, ako to aktuálne vyzerá v jednej z obcí neďaleko Bratislavy. Drzosť a nezodpovedné konanie niektorých obyvateľov nemá obdoby.

Železnice sú čoraz nebezpečnejšie: Kolízií s vlakmi pribúda, o život prišli traja ľudia

31.03.2017 17:43 BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky evidujú za prvý štvrťrok 2017 na železničných priecestiach 16 nehôd, z toho 10 v januári. V porovnaní s rokom 2016 sa počet nehôd zdvojnásobil. Zrážky s vlakom si vyžiadali životy dvoch chodcov a jedného vodiča. Piati ľudia utrpeli ťažké zranenia. Dne o tom informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

Dráma v Bratislave: FOTO Zásah hasičov, dve uzamknuté deti v autách na dvoch miestach naraz

31.03.2017 16:39 BRATISLAVA - Neuveriteľné. Až dve obdobné dramatické situácie sa dnes odohrali na bratislavských parkoviskách. V oboch prípadoch išlo o deti zatvorené v autách.

Po rodinnej oslave sa stretli v nemocnici: Salmonelu dostalo 13 ľudí

31.03.2017 16:39 BANSKÁ BYSTRICA - Až 13 ľudí ochorelo na salmonelovú enteritídu po konzumácii doma pripravovaného zemiakového šalátu s majonézou z domácich vajec. Rodinná oslava v jednej z obcí okresu Banská Bystrica tak skončila hospitalizáciou dvoch ľudí v nemocnici. Dnes o tom informovala hovorkyňa Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Banskej Bystrici Mária Tolnayová.

FOTO VIDEO Slovenskí vojaci si zacvičia v Pobaltí: Mechanizovaný prápor to posunie dopredu

31.03.2017 15:40 LEVICE - Minister obrany Peter Gajdoš a náčelník Generálneho štábu Ozbrojených síl SR generál Milan Maxim sa dnes v priestoroch 13. mechanizovaného práporu v Leviciach rozlúčili s vojakmi, ktorí odchádzajú na výcvikovú misiu do Pobaltia. 149 profesionálnych vojakov Ozbrojených síl SR bude plniť úlohy v Lotyšsku v účelovom zoskupení s názvom Štefánik 2017. Na pôsobenie v tejto krajine sú pripravení aj dvaja vojenskí policajti. Vyslaním vojakov tak Slovenská republika napĺňa svoj záväzok z minuloročného samitu NATO vo Varšave.

V nedeľu zatvorené: Liberáli navrhujú obmedzenie práce v maloobchodoch, priblížime sa Európe

31.03.2017 15:40 BRATISLAVA - Poslanci NR SR za hnutie OĽaNO-NOVA navrhujú zatvoriť obchody aj v nedeľu. Prijatím návrhu novely Zákonníka práce z dielne poslancov Národnej rady Slovenskej republiky za hnutie OĽANO-NOVA by sa Slovensko priblížilo k vyspelým krajinám.

Dráma v Bratislave: Zásah hasičov, dve uzamknuté deti v autách na dvoch miestach naraz

31.03.2017 15:40 BRATISLAVA - Neuveriteľné. Až dve obdobné dramatické situácie sa dnes odohrali na bratislavských parkoviskách. V oboch prípadoch išlo o deti zatvorené v autách.

Krajniak by najradšej zrušil europarlament: Poslanci mi to museli vysvetliť

31.03.2017 15:40 BRATISLAVA - Zrušenie Európskeho parlamentu nie je dobrý nápad. Je to totiž jediná priamo volená inštitúcia v Únii, ktorá zastupuje záujmy členských štátov. Zhodujú sa v tom slovenskí europoslanci, ktorí tak vysvetľovali význam europarlamentu poslancovi Národnej rady SR Milanovi Krajniakovi .

Ako na pieskovisku: Danko sa obul do Sulíka, ešte sa len názorovo hľadá

31.03.2017 14:44 BRATISLAVA - Líder SaS Richard Sulík sa názorovo hľadá a bojuje medzi pozíciami lídra opozície a europoslanca. Vyhlásil to dnes predseda Národnej rady SR Andrej Danko v reakcii na to, že sa Sulík odmietol zúčastniť dnešného slávnostného uvítania poslancov Európskeho parlamentu na pôde NR SR.

Zrušenie Mečiarových amnestií je na dosah: Teraz je to v rukách prezidenta

31.03.2017 14:44 BRATISLAVA - Novela Ústavy SR, ktorá otvára cestu k zrušeniu amnestií Vladimíra Mečiara, je už v Prezidentskom paláci. Povedal to dnes podpredseda NR SR Béla Bugár s tým, že dnes dopoludnia ju podpísali predseda parlamentu Andrej Danko aj premiér Robert Fico , a teraz je na rade hlava štátu.