Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Ľudí v bratislavskom obchodnom centre ovalil smrad: FOTO Vlado len treštil oči, plávali tam...

28.02.2019 22:38 BRATISLAVA - Gastro pasáž v Eurovei s výhľadom na Dunaj bola v utorok o 12:15 hodine plná ľudí. Medzi nimi bol aj náš čitateľ Vlado, ktorý by najradšej to, čo nám opísal, nikdy nezažil. Viete si prestaviť, že vám počas jedenia do nosa udrie taký smrad, že pocítite nutkanie jedlo naspäť vyvrátiť na tanier? Alebo že sa prechádzate po centre a zočíte plaviace sa výkaly? Vlado to, bohužiaľ, zažil.

Denis si dal extázu poslať na košický internát: Jeho prefíkanosť nepozná hraníc, poistil sa

28.02.2019 21:39 KOŠICE - Obvineniam z drogovej trestnej činnosti čelí 18-ročný Denis z okresu Snina. Tínedžer si drogy zaobstaral naozaj netradičným spôsobom. Extázu si nechal poslať poštou na internát. Bol však prefíkaný, urobil tak na meno iného študenta. Jeho konanie sa mu aj napriek tomu napokon vypomstilo.

Prezidenti Bukureštskej deviatky podpísali spoločnú deklaráciu

28.02.2019 20:36 KOŠICE – Podpísaním spoločnej deklarácie dnes v Košiciach vyvrcholilo stretnutie prezidentov Bukureštskej deviatky , teda štátov, ktoré sú na východnom krídle Severoatlantickej aliancie . Na rokovaní sa zúčastnil aj generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg. Témou rokovania hláv štátov boli otázky bezpečnosti.

V prípade vraždy Kuciaka padajú ďalšie hlavy: Vorobjov, ktorý mal novinára lustrovať, končí v NAKA

28.02.2019 20:36 BRATISLAVA - Elitný policajt Pavol Vorobjov, ktorý mal lustrovať novinára Jána Kuciaka niekoľko mesiacov pred jeho vraždou, končí v Národnej kriminálnej agentúre. Bol šéfom finančnej spravodajskej jednotky NAKA.

Chrípka zaútočila v plnej sile: V nemocnici v košickej Šaci zomrela žena

28.02.2019 20:36 KOŠICE - V nemocnici v košickej Šaci zomrela 62-ročná žena na chrípku. Potvrdila to patologicko-anatomická pitva. Nemocnica vo štvrtok informovala, že žena bola hospitalizovaná na internej klinike.

Ďalší prezidentský prieskum: Čaputová by vyhrala s obrovským náskokom

28.02.2019 20:36 BRATISLAVA – V prvom kole prezidentských volieb by koncom februára viedla Zuzana Čaputová so ziskom 44,8 percenta, nasledovaná Marošom Šefčovičom s 22,1 percenta. Stretli by sa tak v druhom kole.

Profilový ROZHOVOR s prezidentským kandidátom Marošom Šefčovičom: Rusko nemôžeme ignorovať

28.02.2019 19:40 BRATISLAVA - Prezidentské kampane sú v plnom prúde a Slovákom sa postupne prezentuje štrnásť kandidátov. V profilových rozhovoroch odpovedal pre Topky každý kandidát na základné otázky, medzi ktorými bolo zakotvenie Slovenska v EÚ, sankcie proti Rusku, vystúpenie z NATO, zákaz potratov, homosexuálne partnerstvá či odluka cirkvi od štátu.

Zlaticu Kušnírovú nepustili na oslavy MDŽ: Chcela sa stretnúť s Ficom a vrátiť mu kvety pokropené kr

28.02.2019 18:42 PREŠOV - Matka zavraždenej Martiny Kušnírovej, Zlatica, sa plánovala zúčastniť osláv najsilnejšej vládnej strany Smer-SD ku dňu žien v Prešove. Tam sa zhromaždili desiatky ľudí. Pani Kušnírová sa chcela stretnúť s predsedom Robertom Ficom a vrátiť mu kvety, ktoré jej dal pred rokmi. Na oslavy ju však nepustili. Vraj nemala pozvánku.

Kauza Rapid life, pri ktorej zasahovala NAKA: Dvoch pracovníkov NBS nebudú stíhať väzobne

28.02.2019 18:42 BRATISLAVA - Dvoch pracovníkov Národnej banky Slovenska , ktorých polícia obvinila v kauze poisťovne Rapid life, budú stíhať na slobode.

Starenke ostali oči pre plač: Neznámy páchateľ jej ukradol viac ako 11-tisíc eur

28.02.2019 18:42 BRATISLAVA - Polícia v Prešove vyšetruje krádež peňazí z rodinného domu v obci Abranovce, ktorú nahlásila 78-ročná žena. Informovala o tom vo štvrtok hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Dušan spory riešil po svojom: Bratovi sa vyhrážal podpálením domu a smrťou, do tretice pritvrdil

28.02.2019 17:38 POVAŽSKÁ BYSTRICA - Tak tomu sa povie zlé súrodenecké vzťahy. Dušan mal v pondelok navštíviť svojho brata pod vplyvom alkoholu. Nešlo však o príjemné stretnutie. Súrodencovi sa mal viackrát vyhrážať smrťou, podpálením domu či auta, napokon sa vrátil vyzbrojený sekerou. K bratovražde však našťastie nedošlo. Prípad už je v rukách polície.

Tragédia v Bielovodskej doline: Lavína vzala život záchranárovi Romanovi , jeho kamarátovi pomáhali

28.02.2019 17:38 VYSOKÉ TATRY - V Bielovodskej doline vo Vysokých Tatrách spadla vo štvrtok lavína. Nanešťastie zasiahla dvoch horolezcov. Jednému z nich sa stal prírodný živel osudným. Druhému dlhé hodiny pomáhali záchranári z Popradu, pomocnú ruku podali aj ich kolegovia zo susedného Poľska.

Nepríjemná nehoda pri Ekonomickej univerzite v Bratislave: Škody za tisíce, vodička skončila v nemoc

28.02.2019 17:38 BRATISLAVA - Vo štvrtok dopravu v hlavnom meste skomplikovala nehoda, ktorá sa odohrala neďaleko Ekonomickej univerzity na Dolnozemskej ulici. Zranenia utrpela 59-ročná vodička, ktorú previezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Celkovú škodu predbežne vyčíslili na 14-tisíc eur.

Starenke z Prešova ostali oči pre plač: Neznámy páchateľ jej ukradol viac ako 11-tisíc eur

28.02.2019 16:32 BRATISLAVA - Polícia v Prešove vyšetruje prípad krádeže, pri ktorej neznámy páchateľ z rodinného domu dôchodkyne ukradol viac ako 11-tisíc eur. Starenke ukradli peniaze zo skrine v spálni a aj z barovej skrinky, čím vznikla dôchodkyni škoda 11 110 eur.

Prekvapivý PRIESKUM parlamentných strán: Kotlebova strana je druhá, SaS a OĽaNO klesajú

28.02.2019 16:32 BRATISLAVA - Približne rok pred parlamentnými voľbami, ktoré sa uskutočnia v roku 2020, prichádza agentúra Focus s najnovším prieskumom volebných preferencií parlamentných strán. Na prvom mieste sa umiestnila strana Smer-SD s miernym poklesom oproti predchádzajúcemu prieskumu. Kotlebova strana vyskočila na druhé miesto. Opozičné strany SaS a OĽaNO klesajú. Súčasná koalícia by už v nadchádzajúcich voľbách neodkázala vytvoriť vládu v terajšom zložení. Pre stranu SNS ide o zatiaľ najhorší výsledok.