Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Nitra, mesto hriechu? Odporné, ďalší prípad onanistu, s rukou v teplákoch pri škole!

31.05.2019 22:43 NITRA - V stredu podvečer šokoval ľudí v Nitre muž, ktorý neváhal vytiahnuť to, čo malo rozhodne zostať skryté, priamo na vlakovej stanici. Podľa opisu svedkyne mal šedivé vlasy a okuliare so silnými dioptriami. Nitrianska mestská polícia však tento týždeň informovala aj o inom prípade onanistu v tomto meste. Najstrašnejšie je, že sa uspokojoval v blízkosti základnej školy!

Výsledky ekoauditu na stavbe D4: Zásadné pochybenia koncesionára, porušujú zmluvu

31.05.2019 22:43 BRATISLAVA - Pochybenia koncesionára projektu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7 v okolí Bratislavy zásadne porušujú podmienky koncesnej zmluvy. Zároveň zásadne ovplyvňujú výslednú kvalitu stavebných prác a následne tiež životnosť celého diela, čo môže v konečnom dôsledku zvýšiť náklady na prevádzku a údržbu po jeho prevzatí do správy štátu. Vyplýva to zo záverov ekoauditu na stavbe úsekov D4 Bratislava, Jarovce - Ivanka, sever - Bratislava, Rača. Zhotoviteľ prác spoločnosť D4R7 Construction, s. r. o., označila závery ekoauditu za neprípustné a nesprávne.

Máme obavy, ako bude Fond na podporu športu rozdeľovať financie, zaznieva z SaS

31.05.2019 22:43 BRATISLAVA - Vznik Fondu na podporu športu znamená návrat späť, keď pár ľudí bude subjektívne rozhodovať, ktorý šport, a ktorý projekt dostane peniaze, a ktorý nie. Myslí si to expert SaS pre šport Ivan Husár, ktorý reagoval na piatkové ohlásenie vzniku nového verejnoprávneho podporného fondu.

Tragická správa z Francúzska: Na Mont Blancu zahynul 25-ročný slovenský horolezec

31.05.2019 21:43 ANNECY - Dvadsaťpäťročný slovenský horolezec zahynul v piatok na francúzskej strane Mont Blancu, najvyššieho vrchu Álp, keď spadol z výšky približne 250 metrov na začiatku štandardnej trasy všeobecne známej ako "Route Royale" - kráľovský traverz. Informovala o tom francúzska tlačová agentúra AFP.

FOTO Český turista skolaboval v Poloninách: Záchranárom sa ho už nepodarilo oživiť

31.05.2019 20:38 POPRAD - Horskí záchranári z Polonín zasahovali pri kolapse 50-ročného českého turistu, ktorý odpadol počas skupinového výletu na Kremenec. Napriek úsiliu všetkých zúčastnených sa ho nepodarilo oživiť.

Ministerka Saková v sebe prebudila dušu rockera: FOTO Takto ste ju ešte nevideli

31.05.2019 20:38 BRATISLAVA - Toto málokto čakal. Ministerka vnútra Denisa Saková sa rozhodla spestriť si stredajší večer naozaj búrlivým spôsobom. Vybrala sa totiž do Viedne na koncert legendárnej skupiny Kiss a to nebolo všetko. Okrem zážitku z koncertu zvolila aj netradičný outfit.

Vyšetrovanie vraždy Jána Kuciaka: Nátlak na Zsuzsovú, inšpekčná služba už robí výsluchy

31.05.2019 20:38 BRATISLAVA - Vo veci údajného nátlaku na Alenu Zs., ktorá je obvinená v prípade vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, sa konali v piatok výsluchy na Úrade inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR. Pre TASR to potvrdil hovorca MV SR Petar Lazarov.

Výsledok veľkej protidrogovej policajnej akcie: V zločineckej skupine boli aj muži zákona

31.05.2019 19:34 BANSKÁ BYSTRICA - Sudca pre prípravné konanie na pracovisku Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici dnes vzal do väzby päticu mužov, zadržaných v rámci akcie Venal 3 a obvinených zo založenia zločineckej skupiny a za drogovú trestnú činnosť. Uviedla to hovorkyňa súdu Katarína Kudjáková. Štyria podali voči uzneseniu o väzbe sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať Najvyšší súd SR.

Muž sa snažil cez hranicu previesť 25 migrantov: Vo väzení môže stráviť až 10 rokov

31.05.2019 19:34 KALNÁ ROZTOKA - Policajti Úradu hraničnej a cudzineckej polície zadržali vo štvrtok 30. mája 41-ročného muža, ktorý sa pokúšal previesť cez východnú hranicu 25 nelegálnych migrantov. Tí pochádzali z Vietnamu, Bangladéša, Srí Lanky a Somálska. Mužovi hrozí trest odňatia slobody na sedem až desať rokov.

Ministerstvo spravodlivosti chce prijať desiatky justičných čakateľov: Čaká na nový zákon

31.05.2019 18:37 BRATISLAVA - Ministerstvo spravodlivosti SR chce prijať niekoľko desiatok justičných čakateľov, čaká však na schválenie návrhu zákona, ktorý zabezpečí ich vzdelávanie a transparentný výber. V V reakcii na list Združenia sudcov Slovenska, ktoré poukazuje na nedostatok justičných čakateľov, uviedla hovorkyňa rezortu Zuzana Drobová.

MIMORIADNE Streľba v Bratislave si vyžiadala troch zranených, medzi nimi aj dieťa: Detaily drámy

31.05.2019 18:37 BRATISLAVA - Na Obchodnej ulici v Bratislave, len pár desiatok metrov od miesta, kde sa odohral brutálny incident na Filipínca Henryho , sa v piatok popoludní strieľalo. Podľa dostupných správ polícia mala postreliť muža, ktorý ohrozoval okolie. Zranenia utrpelo aj dievča, ktoré v tom čase prechádzalo okolo a ďalšia dospelá osoba. Situáciu zachytili na videu náhodní svedkovia. Dôvod konania muža a aj to, či mal pri sebe iné zbrane je predmetom vyšetrovania. Polícia potvrdila, že tento prípad nebol terorizmom.

Pochybné prideľovanie poľovníckych revírov: SaS hovorí o zlyhaní Štátnych Lesov SR

31.05.2019 18:37 BRATISLAVA - Štátny podnik Lesy SR podľa strany Sloboda a Solidarita prideľoval poľovné revíry pochybne. Liberáli z tohto dôvodu plánujú podať podnet na Najvyšší kontrolný úrad SR . Podpredsedníčka Národnej rady SR Lucia Ďuriš Nicholsonová v piatok vymenovala viaceré poľovné revíry, ktoré sa mali prenajímať nevýhodne pre štát.

Tunel Branisko bol niekoľko hodín ochromený: Zrazil sa v ňom kamión s ukrajinskou dodávkou

31.05.2019 17:32 FRIČOVCE - Dopravná nehoda dnes na niekoľko hodín ochromila tunel Branisko. Našťastie nešlo o vážnu nehodu a tunel je už prejazdný. Zrazil sa tu kamión s ukrajinskou dodávkou, v ktorej sa viezlo 10 osôb.

VIEME PRVÍ Obeťou streľby na Obchodnej ulici je aj 14-ročné dievča

31.05.2019 17:32 BRATISLAVA – Na Obchodnej ulici v Bratislave sa strieľalo. Na mieste je polícia aj sanitka. TASR to potvrdil svedok, ktorý je na mieste. Podľa informácií Glob.sk je obeťou streľby aj 14-ročné dievča, ktoré záchranári previezli do nemocnice na Kramároch. Momentálne ju čaká operácia, pretože v jej tele sa nachádzajú projektily.

MIMORIADNE Dráma v centre Bratislavy: VIDEO zo streľby, traja zranení, medzi nimi aj dievča

31.05.2019 17:32 BRATISLAVA - Na Obchodnej ulici v Bratislave, len pár desiatok metrov od miesta, kde sa odohral brutálny incident na Filipínca Henryho , sa v piatok popoludní strieľalo. Na mieste mali plné ruky práce policajti aj záchranári. Presné okolnosti incidentu nateraz oficiálne potvrdené nie sú. Podľa dostupných správ polícia mala postreliť muža, ktorý ohrozoval okolie. Vážne zranenia malo utrpieť aj dievča, ktoré v tom čase prechádzalo okolo a ďalšia dospelá osoba. Situáciu zachytili na videu náhodní svedkovia.