Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
V septembri sa zvolia kandidáti na ústavných sudcov, tvrdí Danko: Urobí preto všetko

30.06.2019 22:32 BRATISLAVA – Predseda Národnej rady SR Andrej Danko verí, že zostávajúcich kandidátov na ústavných sudcov sa podarí zvoliť v septembri. "Urobím všetko preto, aby v septembri tento príbeh skončil," uviedol v nedeľnej diskusnej relácii RTVS O päť minút dvanásť. Zdôraznil tiež, že trvá na tom, aby voľba bola verejná.

Tragický začiatok prázdnin v Snine: Policajný kadet zrazil len 9-ročného Števka

30.06.2019 20:34 SNINA - Horší začiatok letných prázdnin si rodičia zo Sniny ani nevedia predstaviť. Pod kolesami auta zahynul ich len 9-ročný syn. Prípad vyšetruje Inšpekcia Ministerstva vnútra. Za volantom auta mal totiž sedieť policajný kadet.

Jeho záľuba sa mu stala osudnou: O život prišiel muž zo Sokoliec

30.06.2019 20:34 KOMÁRNO - Pri rybačke v Komárne o život prišiel 37-ročný muž zo Sokoliec.

Motokrosové preteky v Stropkove sa zmenili na boj o život: Chlapca zachraňoval vrtuľník

30.06.2019 20:34 STROPKOV – Šestnásťročný mladík sa zranil v nedeľu napoludnie na motokrosových pretekoch v Stropkove. Na pomoc mu priletel záchranársky vrtuľník z Košíc. Informuje o tom Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE na svojej webovej stránke.

Horskí záchranári opäť v akcii: Pomáhali zranenej turistke

30.06.2019 20:34 VYSOKÉ TATRY – O pomoc pre 51-ročnú slovenskú turistku vo Vysokých Tatrách s úrazom ruky bola v nedeľu popoludní požiadaná Horská záchranná služba Informuje o tom na svojej webovej stránke.

Leteckí záchranári pomáhali mužovi , ktorý sa topil: Neskôr upadol do bezvedomia

30.06.2019 19:12 BRATISLAVA - Leteckí záchranári dnes pri Rusovskom jazere v Bratislave pomáhali mužovi, ktorý bol po topení sa v bezvedomí.

Tragická nehoda pri obci Pata: O život prišiel muž , jeho syn je zranený

30.06.2019 19:12 PATA - Pri dopravnej nehode pri obci Pata, okres Galanta, prišiel o život 39-ročný vodič z Hájskeho. Ako informovala hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová, muž viedol Škodu Octavia z obce Hájske smerom na Patu.

PREDPOVEĎ počasia na celý týždeň: Začiatok bude horúci, ku koncu príde vytúžené ochladenie

30.06.2019 18:03 BRATISLAVA - Horúčavy nás budú trápiť aj naďalej. V pondelok čaká obyvateľov Slovenska opäť horúce počasie. Slovenský hydrometeorologický ústav v tejto súvislosti vydal výstrahy pred vysokými teplotami.

Ak zvieraťu v aute hrozí smrť, môžete rozbiť okno: Takéto sú podmienky

30.06.2019 18:03 BRATISLAVA - Ak zvieraťu v aute hrozí pre vysoké teploty smrť a majiteľa nie je možné kontaktovať, okoloidúci človek môže na aute rozbiť okno a vyslobodiť ho. Upozorňuje na to Sloboda zvierat, podľa ktorej to umožňuje občiansky zákonník.

Pretrvávajú snahy o zneužitie legálnych spôsobov vstupu na Slovensko: Rastie trend migrácie

30.06.2019 16:32 BRATISLAVA - Aj v roku 2018 na území SR pretrvávali snahy občanov z rizikových krajín o zneužitie legálnych spôsobov vstupu na územie SR. O individuálnych prípadoch takéhoto konania Slovenská informačná služba informovala externých príjemcov zo zákona. Píše sa to v odtajnenej časti Správy o činnosti SIS za minulý rok, ktorá bola v piatok zverejnená na jej internetovej stránke.

SNS bude rapídne zvyšovať dôchodky, tvrdí Danko: Nedovolí, aby tu boli americké základne

30.06.2019 16:32 BRATISLAVA - „Slovenská národná strana vždy deklarovala a nedovolí, aby na Slovensku boli americké základne,“ vyhlásil v nedeľnej diskusnej relácii predseda parlamentu a SNS Andrej Danko.

Danko odletel s podnikateľmi na misiu do Ruska: Majú nachystané konkrétne kontrakty

30.06.2019 16:32 BRATISLAVA - Predseda parlamentu Andrej Danko v nedeľu popoludní odletel na podnikateľskú misiu do Ruska. Tú absolvuje od 30. júna do 3. júla s viac ako dvadsiatimi slovenskými podnikateľmi v mestách Moskva a Kazaň.

V septembri sa zvolia kandidáti na ústavných sudcov, tvrdí Danko: Urobí preto všetko

30.06.2019 16:32 BRATISLAVA – Predseda Národnej rady SR Andrej Danko verí, že zostávajúcich kandidátov na ústavných sudcov sa podarí zvoliť v septembri. "Urobím všetko preto, aby v septembri tento príbeh skončil," uviedol v nedeľnej diskusnej relácii RTVS O päť minút dvanásť. Zdôraznil tiež, že trvá na tom, aby voľba bola verejná.

Danko to v diskusii povedal narovinu: Ak prejde novela zákona o štánom jazyku, SNS odíde z koalície

30.06.2019 16:32 BRATISLAVA - Predseda parlamentu trvá na tom, že ak opozičná novela zákona o štátnom jazyku prejde tretím čítaním, SNS odíde z koalície. Bude však apelovať na koaličných partnerov, aby spoločne dovládli so cťou.

Matovič chce predvolebnú spoluprácu: Hlina pakt o neútočení

30.06.2019 15:02 BRATISLAVA - Líder opozičného hnutia OĽaNO Igor Matovič ponúkol predsedovi neparlamentného KDH Alojzovi Hlinovi vytvorenie predvolebnej koalície. Hlina reagoval, že KDH Matovičovu pomoc nepotrebuje, prípadná spolupráca by sa podľa neho mala dohadovať mimo kamier. Vie si predstaviť akýsi „pakt o neútočení“ či inú predvolebnú koordináciu opozičných strán. Uviedol to v diskusnej relácii TA3 V politike.