Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Šéf Infra Services prosí viceprimátorku Bratislavy, aby pomohla pri stotožnení páchateľa

30.09.2019 22:40 BRATISLAVA – Generálny riaditeľ Infra Services, dcérskej firmy Bratislavskej vodárenskej spoločnosti , Róbert Stanke prosí bratislavskú viceprimátorku Tatianu Kratochvílovú, aby nechránila osobu, ktorá jej dala informácie získané z nelegálneho odpočúvania a pomohla tak identifikovať páchateľa trestného činu. Stanke to uviedol vo svojom vyhlásení.

Súdna rada nepozná mená sudcov, ktorým zobrala NAKA telefóny

30.09.2019 22:40 BRATISLAVA – Súdna rada SR nepozná mená sudcov, ktorí vydali telefóny na výzvu príslušníkov Národnej kriminálnej agentúry , všetky informácie má z médií, prokuratúra jej informácie neposkytla, aj keď disponuje listom predsedu Krajského súdu v Bratislave, ktorý konkrétnych sudcov menuje. Na svojom zasadnutí Súdna rada zriadila päťčlennú komisiu, ktorá má zvážiť ďalší postup.

VIDEO Vrak stíhačky sa vracia na letisko po častiach, bude k dispozícii vyšetrovateľom

30.09.2019 21:03 NOVÉ SADY – Časť vraku havarovaného stíhacieho lietadla MiG-29 už smeruje na letisko Sliač. Z miesta havárie pri obci Nové Sady, časť Ceroviny, ho do hangárov letiska prevážajú dve nákladné vozidlá.

Šefčovič: Každý híring je iný, dnes som hovoril o spájaní dvoch rôznych agend

30.09.2019 21:03 BRUSEL - V Európskom parlamente musel v pondelok prezentovať portfólio, ktoré vzniká "na zelenej lúke", a presvedčiť europoslancov, ako sa dá spojiť strategický výhľad s agendou medziinštitucionálnych vzťahov. Týmito slovami zhodnotil slovenský eurokomisár Maroš Šefčovič svoje vypočúvanie pred členmi štyroch výborov europarlamentu a zástupcami európskych médií.

PRÁVE TERAZ Hasiči zasahujú pri požiari domu v Modre

30.09.2019 21:03 MODRA - Tucet hasičov momentálne zasahuje pri požiari rodinného domu na Národnej ulici v Modre. Požiar, ktorý vypukol pred siedmou hodinou večer, zasiahol prevažne strechu objektu. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

VIDEO Havária stíhačky pri Nitre sa neskončila tragicky vďaka pilotovi Jánovi: Chvíle hrôzy v kokpit

30.09.2019 19:36 NOVÉ SADY - Sobotná nehoda stíhacieho lietadla MiG-29 sa našťastie zaobišla bez strát na životoch. Pilot, ktorého stroj sa zrútil do poľa v blízkosti obce Nové Sady, časť Ceroviny, sa stihol katapultovať. Nemyslel však len na seba. Ako profesionál presne vedel, čo robiť, a stíhačku nasmeroval do neobývanej oblasti.

Šéf sýkorovcov Kýbel a iní odsúdenci opäť na súde, Lališ ani Roháč nebudú vypovedať

30.09.2019 19:36 BANSKÁ BYSTRICA – Ďalší proces s už odsúdeným bývalým šéfom sýkorovcov Róbertom Lališom, zvaným Kýbel, a ďalšími obžalovanými sa dnes začal pred senátom Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici. Medzi obžalovanými sú i na doživotie odsúdení Jozef Roháč, Ivan Cupper, zvaný Vincko, a Alojz Kromka, prezývaný Čistič.

Tragédia v bratislavskej Dúbravke: Záhadná smrť ženy, našli ju so strelnými poraneniami

30.09.2019 19:36 BRATISLAVA - V Bratislave došlo k tragickej udalosti. Jej príčiny sú však nateraz záhadou. Na Koprivnickej ulici v mestskej časti Dúbravka našli ženu, ktorá utrpela strelné poranenie. Žiaľ, nepomohla ani pomoc privolaných záchranárov. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Smutný koniec pátrania, nezvestnú Banskobystričanku našli po dvoch hodinách mŕtvu

30.09.2019 19:36 BANSKÁ BYSTRICA - Pátranie po nezvestnej Banskobystričanke malo v pondelok smutný koniec.

FOTO Vrak stíhačky sa vracia na letisko po častiach, bude k dispozícii vyšetrovateľom

30.09.2019 18:08 NOVÉ SADY – Časť vraku havarovaného stíhacieho lietadla MiG-29 už smeruje na letisko Sliač. Z miesta havárie pri obci Nové Sady, časť Ceroviny, ho do hangárov letiska prevážajú dve nákladné vozidlá.

Vyšetrovateľ Gorily neinformoval špeciálneho prokurátora o znaleckom posudku

30.09.2019 18:08 BRATISLAVA - Vyšetrovateľ kauzy Gorila Lukáš Kyselica neinformoval špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika o výsledkoch znaleckého posudku hlasov z nahrávok, ktoré našli u Mariana Kočnera. Informovala o tom hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová.

Muž skončil s autom na koľajisku: Bol agresívny, v škatuľke od cigariet mal zrejme drogy

30.09.2019 18:08 KOŠICE – Drogy mal pravdepodobne pri sebe vodič, ktorý utrpel ťažké zranenia po tom, ako skončil na električkovom koľajisku. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová s tým, že bol agresívny. K nehode došlo na Južnej triede v Košiciach v sobotu okolo 20.00 h.

Galkova skupinka reaguje: My nie sme žiadni vzbúrenci, Kiššová trojku u Sulíka odmieta

30.09.2019 16:32 BRATISLAVA - Richard Sulík dnes predložil prvých pätnásť mien svojej kandidátky, na ktorej budú okrem iného aj Juraj Droba či Václav Mika. O pár hodín na to reagovali na Sulíka aj členovia Demokratického jadra SaS, ktorý tento krok odsúdili. Sulík spravil jednu výnimku a tretie miesto nechal voľné pre Janu Kiššovú. Tá to však na sociálnej sieti rázne odmietla. Nebude na kandidátke SaS, ak na nej nebudú "kľúčoví saskári".

Vodiči, zvýšte opatrnosť: Polícia vás nemusí zastaviť, no pokuta vám môže prísť poštou

30.09.2019 16:32 BRATISLAVA - Polícia bude od utorka 1. októbra vo zvýšenej miere pri dohliadaní na bezpečnosť cestnej premávky využívať inštitút objektívnej zodpovednosti.

Desivá nehoda v okrese Žarnovica: FOTO Auto sa zrazilo s nákladiakom, vodič je ťažko zranený

30.09.2019 14:32 BREHY - S ťažkými zraneniami vyviazol 27-ročný vodič osobného auta, ktorý sa v piatok popoludní zrazil v smere od obce Brehy do Tekovskej Breznice s nákladným autom.