Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina
Nehoda štyroch áut pri Turčianskych Tepliciach: Auto na streche, traja ľudia sú zranení

31.05.2020 21:12 TURČIANSKE TEPLICE - Hasiči z Turčianskych Teplíc momentálne zasahujú pri dopravnej nehode štyroch osobných áut na rýchlostnej ceste R3 v smere do Hornej Štubne. Informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru .

Ďalší HOAX, Slovákov majú zdierať: Testy na KORONAVÍRUS v Nemecku sú lacnejšie! Je to lož

31.05.2020 21:12 BRATISLAVA - Sociálnymi sieťami sa šíri ďalší hoax. Jedna z internetových stránok uvádza, že testy na koronavírus sú v Nemecku lacnejšie a Slováci sú zdieraní. Ide o falošnú správu, ktorá však mala viac ako 13-tisíc zdieľaní. Upozornili na to policajti na stránke Hoaxy a podvody- Polícia SR.

Na pekné počasie zabudnite! Daždivá PREDPOVEĎ: Hrozí silný vietor aj búrky

31.05.2020 20:04 BRATISLAVA - Do pondelka rána spadne na území Slovenska väčšinou 1-15 milimetrov zrážok. Na severe a v oblasti Tatier až okolo 30 mm. Informuje o tom na sociálnej sieti SHMÚ, ktorý vydal výstrahy prvého stupňa pred dažďom, rizikom povodní i silným vetrom na horách. Nepriaznivé počasie tak bude pokračovať aj cez týždeň.

OBRAZOM Krása, z ktorej prechádza zrak: Pole pri Trnave pokryli fialové maky

31.05.2020 17:06 Jar je podľa mnohých ľudí najkrajším obdobím v roku. Nielen kvôli príjemnému počasiu, ale aj preto, že celý svet opeknie vďaka kvitnúcim kvetom. Ak ste v poslednom období mali možnosť cestovať po vidieku, určite ste si všimli nádherné zlatožlté lány repky olejnej. Tých je síce na Slovensku najviac, pri troche šťastia sa vám však podarí naďabiť aj na iné farby.

Minister Krajčí o zmenách po koronakríze: Chce posilniť kompetencie všeobecných lekárov

31.05.2020 17:06 BRATISLAVA - Za dôležitú prioritu po zmiernení krízy spôsobenej novým koronavírusom Ministerstvo zdravotníctva SR považuje posilnenie kompetencií všeobecných lekárov a tiež zdravotných sestier.

Prekvapujúci PRIESKUM: Focus do neho zaradil aj Pellegriniho fiktívnu stranu, OĽaNO je stále prvé

31.05.2020 17:06 BRATISLAVA – Podľa exkluzívneho prieskumu Focusu pre TV Markíza by potenciálna nová strana Petra Pellegriniho predbehla Smer. Len tesne by zaostávala za najsilnejšou vládnou stranou OĽaNO. Smer by skončil na treťom mieste so ziskom necelých desať percent.

Do škôl sa chce vrátiť až 80 percent detí: Šéf výboru kritizuje Gröhlinga! Dvojité zaťaženie učiteľo

31.05.2020 15:38 BRATISLAVA - Do základných škôl na Slovensku sa po zmiernení opatrení súvisiacich s koronakrízou od 1. júna vracia v priemere 70 až 80 percent žiakov, v materských školách je to 50 až 60 percent detí. Regionálne sa tieto počty však rôznia. V diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to povedal minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Branislav Gröhling .

Koalícia nebude mať spoločného kandidáta na šéfa generálnej prokuratúry

31.05.2020 15:38 BRATISLAVA - Vládna koalícia hnutí a strán OĽaNO, Sme rodina, SaS a Za ľudí sa dohodla, že nebude mať spoločného kandidáta na funkciu generálneho prokurátora. V nedeľnej diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza to povedal minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Milan Krajniak s tým, že to bude na slobodnom posúdení a hlasovaní poslancov Národnej rady SR.

Prekvapujúci PRIESKUM: Pellegriniho strana by predbehla Smer! OĽaNO je stále prvé

31.05.2020 14:34 BRATISLAVA – Podľa exkluzívneho prieskumu Focusu pre TV Markíza by potenciálna nová strana Petra Pellegriniho predbehla Smer. Len tesne by zaostávala za najsilnejšou vládnou stranou OĽaNO. Smer by skončil na treťom mieste so ziskom necelých desať percent.

KORONAVÍRUS Rezort vnútra zaznamenal počas soboty rekordný záujem o eKaranténu

31.05.2020 14:34 BRATISLAVA – Ministerstvo vnútra SR zaevidovalo počas soboty rekordný záujem o aplikáciu eKaranténa. Možnosť ísť do domácej karantény využilo 1268 ľudí. Aplikácia aktuálne funguje na 12 hraničných priechodoch. Informovala o tom hovorkyňa ministerstva Barbara Túrosová.

KORONAVÍRUS Kollár má jasno: Slovensko nepotrebuje núdzový stav! Matoviča však chápem

31.05.2020 14:34 BRATISLAVA – Slovensko už nepotrebuje mať vyhlásený núdzový stav pre pandémiu nového koronavírusu. Vyhlásil to predseda parlamentu Boris Kollár v nedeľnej diskusnej relácii V politike na TA3. Napriek tomu, ako tvrdí, chápe pohnútky premiéra Igora Matoviča, prečo tento stav ešte nebol zrušený, a to byť pripravený na druhú vlnu pandémie.

Megaproces v prípade vraždy Jána Kuciaka: Vypovedať má kriminalista z odboru IT

31.05.2020 12:05 BRATISLAVA – Pred senátom Špecializovaného trestného súdu by mal v pondelok v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej vypovedať kriminalista z odboru informačných technológií Dušan Mikulaj.

KORONAVÍRUS Úrad vlády ešte nezačal rozdeľovať peniaze z Fondu vzájomnej pomoci

31.05.2020 12:05 BRATISLAVA - Z Fondu vzájomnej pomoci, ktorý začiatkom apríla založil premiér Igor Matovič , sa ešte nezačali rozdeľovať peniaze. Vedúci Úradu vlády SR Július Jakab rokuje o príprave systému pomoci s neziskovým fondom ĽudiaĽuďom.sk, výsledný systém fungovania má predstaviť v najbližšom období.

Naozaj sa nikdy nepoučíme? Internet zvalcovali stránky ponúkajúce poukážky, mnohí naleteli

31.05.2020 12:05 BRATISLAVA - Vo svete Instagramu na všetkých platia dve meradlá – počet lajkov a počet followerov. Už pred časom internet čelil vlne falošných stránok, ktoré sľubovali peniaze alebo poukážky za ozaj jednoduchý úkon. Danú stránku stačí začať sledovať a screenshot zdieľať v story. Už vtedy mnohí pochopili, že ide o podfuk a poučili sa.

Pokračujeme v skvelých číslach! Nepribudol ani jeden prípad KORONAVÍRUSU: Počet vyliečených stúpa

31.05.2020 12:05 BRATISLAVA - Ďalší deň a ďalšie skvelé správy. Na Slovensku včera nepribudol ani jeden prípad nákazy. Kĺzavý medián tak ostáva na nule. Otestovaných bolo necelých dvetisíc ľudí. Informoval o tom portál korona.gov.sk.