Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Dobré správy od vedca Čekana! Nový kloktací test prináša veľké výhody: Bude dostupný aj u nás?

28.02.2021 22:07 BRATISLAVA - Slovenská spoločnosť MultiplexDX ponúka najnovší kloktací LAMP-test. Ten dosahuje takmer takú citlivosť ako RT-PCR testy, no odobraté vzorky sa vyhodnocujú jednoduchšie, rýchlejšie a v prípade základného technického vybavenia aj na mieste. Kedy bude test dostupný aj u nás? Odborník verí, že už čoskoro.

KORONAVÍRUS Vláda v nedeľu schválila nové opatrenia: Tu sú podrobnosti

28.02.2021 22:07 BRATISLAVA - Vláda SR v nedeľu rokovala o opatreniach, ktoré vzišli z diskusií odborníkov s premiérom Igorom Matovičom. Prinášame vám detaily toho, čo čaká Slovensko. Informácie vyplývajú z uznesenia, ktoré v nedeľu prijal vládny kabinet.

Adrenalín, kreativita či zvieratká? Tu sú pracovné pozície, na ktorých sa nebudete nudiť

28.02.2021 22:07 Bratislava - Túžite po práci, v ktorej vždy zažijete niečo nové? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber 10 zaujímavých pracovných ponúk, ktoré okrem aktívnej pracovnej náplne ponúkajú aj slušné ohodnotenie a rôzne zamestnanecké benefity. Ak momentálne premýšľate nad zmenou práce, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber pracovných príležitostí z celého Slovenska i zahraničia, v ktorých vám nuda určite nehrozí.

Toto slová nepotrebuje, napísal minister obrany Naď: FOTO Romantické gesto na odberovom mieste!

28.02.2021 20:37 BRATISLAVA - Minister obrany Jaroslav Naď upriamil pozornosť na skutočne romantický okamih. Došlo k nemu na odberovom mieste v obci Trnávka. V hlavných úlohách sa ocitli Annamária a Adrián. Darmo, láska kvitne aj v čase pandémie.

VIDEO Z diaľnice si spravil pretekársku dráhu: Policajti neverili vlastným očiam, pedál až na podlah

28.02.2021 20:37 BRATISLAVA - Policajti prichytili na diaľnici D2 vodiča, ktorý prekročil povolenú rýchlosť o 73 kilometrov za hodinu . Vodič bol tak na mieste prejednaný v blokovom konaní. Informuje o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Zodpovednosť za obete má pre stav zdravotníctva hlavne Ficova vláda, tvrdí Kolíková

28.02.2021 20:37 BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR Robert Fico podá podnet na začatie disciplinárneho konania voči sudcovi Jurajovi Klimentovi pre jeho zaujatosť pri rozhodovaní. Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková povedala, že podnet prijme a bude sa ním zaoberať. Obaja to uviedli v nedeľnej diskusnej relácii V politike na televízii TA3.

Konkurencia pre Sulíka? FOTO V kuchyni sa zvŕta aj Pellegrini: Outfitom pod zásterou baví Slovákov

28.02.2021 19:04 BRATISLAVA - Richard Sulík sa netají tým, že kuchtenie mu nie je cudzie. Na päty mu však, zdá sa, šliape ďalší politik. Multifunkčný Peter Pellegrini sa za hrnce postavil skutočne štýlovo. Napriek tomu, že varí v pohodlí domova, pod zásterou má outfit, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani v divadle.

VIDEO Slovenské lietadlo ide pre Sputnik V, hlási Danko: On sám sa očkovať nechce

28.02.2021 17:45 BRATISLAVA - Predseda mimoparlamentnej SNS Andrej Danko uviedol, že "slovenské lietadlo ide najbližšie dni pre Sputnik". Vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, adresoval ďalšiu výzvu premiérovi Igorovi Matovičovi.

Silné slová prezidentky! Obeťou nie je vláda, ale ľudia na cintorínoch: Výmena Krajčího podľa nej ne

28.02.2021 16:06 BRATISLAVA - Prezidentka SR Zuzana Čaputová považuje za nevyhnutné, aby vláda vyvodila sebareflexiu a politickú zodpovednosť. Nestačí len výmena na poste ministra zdravotníctva. Uviedla to v diskusnej relácii Na telo na televízii Markíza.

Od volieb prešiel rok: Najnovší PRIESKUM preferencií má jasného víťaza, kto by oslavoval triumf?

28.02.2021 16:06 BRATISLAVA - Voľby do Národnej rady SR by vo februári vyhrala strana Hlas - sociálna demokracia so ziskom 23 percent hlasov. V prieskume preferencií volebných strán nasleduje SaS, ktorá by získala 12,9 percenta, a OĽANO so ziskom 10,4 percenta hlasov. Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza.

AKTUÁLNE Matovič potvrdil sprísňovanie opatrení! Na programe je mimoriadne rokovanie vlády

28.02.2021 16:06 BRATISLAVA - Najzásadnejšie opatrenie je, aby ľudia dodržiavali opatrenia, ktoré sú už v súčasnosti platné. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to uviedol predseda vlády Igor Matovič. Dokument o tom, ako by mohli vyzerať nové protipandemické opatrenia od marca, ktorého obsah zverejnili niektoré médiá, je z veľkej časti pravdivý, tvrdí. Potvrdil tým, že Slovensko čaká prísnejší režim.

KORONAVÍRUS Za ľudí názor na vakcínu Sputnik V nemení: Kmec z Hlasu by ju doviezol

28.02.2021 16:06 BRATISLAVA - Koaličná strana Za ľudí názor na ruskú vakcínu Sputnik V nemení, povedal v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike predseda Výboru Národnej rady SR pre európske záležitosti Tomáš Valášek . Naopak, podpredseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Peter Kmec z mimoparlamentnej strany Hlas-SD uviedol, že vakcína by sa mala doviezť.

Rok od volieb: PRIESKUM preferencií má jasného víťaza, kotlebovcov predbehli progresívci

28.02.2021 14:34 BRATISLAVA - Voľby do Národnej rady SR by vo februári vyhrala strana Hlas - sociálna demokracia so ziskom 23 percent hlasov. V prieskume preferencií volebných strán nasleduje SaS, ktorá by získala 12,9 percenta, a OĽANO so ziskom 10,4 percenta hlasov. Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza.

Horskí záchranári pomáhali v Kvačianskej doline: 46-ročná žena si poranila hlavu

28.02.2021 14:34 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Horských záchranárov požiadali v nedeľu na poludnie o pomoc pre 46-ročnú slovenskú turistku. Zranila sa v Kvačianskej doline. Ako na svojej webovej stránke informovala Horská záchranná služba , žena sa pošmykla na zľadovatenom chodníku a pri páde si poranila hlavu a bedro.

V sobotu večer zomrel bývalý pilot a politik Peter Švec

28.02.2021 14:34 BRATISLAVA - V nedeľu Slovensko obletela správa o smrti Petra Šveca. Poslednýkrát mal vydýchnuť ešte v sobotu večer. Pred jeho domom bolo niekoľko sanitiek. Švec pôsobil ako pilot, bezpečnostný expert a angažoval sa aj v politike.