Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Polícia obvinila agresívneho Trenčana, bývalej družke sa mal vyhrážať smrťou

31.01.2022 16:00 TRENČÍN - Trenčiansky policajný vyšetrovateľ obvinil 38-ročného muža z Trenčína z prečinu nebezpečného vyhrážania. Fyzicky napadol svoju bývalú družku a vyhrážal sa jej smrťou.

Koalícia hovorí o neúcte Žilinku voči výboru: Opozícia to vníma inak

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA - Koaliční poslanci a členovi Zahraničného výboru Národnej rady SR kritizovali generálneho prokurátora Maroša Žilinku za to, že neostal na rokovaní výboru a neodpovedal na otázky napriek tomu, že nebol uznášaniaschopný. Chceli od neho počuť vysvetlenie jeho cesty do Ruska a stretnutia s jeho tamojším náprotivkom Igorom Krasnovom, ktorý je na sankčnom zozname. Žilinka aj opoziční členovia výboru to vidia inak a hovoria o neúcte zo strany poslancov. Predseda výboru Marián Kéry podotkol, že koalícia by výbor dokázala otvoriť aj bez opozície, keby na rokovanie prišli všetci jej členovia.

POZOR! Pre nepriaznivé počasie vyhlásili mimoriadnu situáciu v ôsmich obciach

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA - Pre nepriaznivé počasie vyhlásili mimoriadnu situáciu v ôsmich obciach Slovenska. V siedmich platí od nedele a v jednej od pondelka. Uviedla to Júlia Andrejčíková z tlačového odboru Ministerstva vnútra SR.

Na sociálnej sieti sa objavila ďalšia vymyslená správa šíriaca strach: Vojaci a tanky sú už na Záhorí!

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA – Hoaxovej scéne minulý rok bezkonkurenčne kraľovali dezinformácie týkajúce sa koronavírusu a s ním súvisiaceho očkovania. Zdá sa však, že najbližšie mesiace u nás prevezmú pomyselné žezlo rôzne nepodložené informácie týkajúce sa skôr zahraničnej politiky, amerických vojakov, samopalov a tankov.

Lekár mal v Prievidzi ordinovať pod vplyvom alkoholu: Hrozí mu väzenie

31.01.2022 16:00 PRIEVIDZA - Trest odňatia slobody až na jeden rok hrozí 67-ročnému lekárovi, ktorý mal v Prievidzi na pohotovosti ordinovať pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky. Muža policajti obvinili z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V pondelok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Štyria obvinení z akcie Agentúra zostávajú na slobode

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA - Štyria obvinení z akcie Agentúra zostávajú na slobode. Na pondelkovom verejnom zasadnutí o tom rozhodol senát Najvyššieho súdu SR, keď zamietol sťažnosť prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry proti predchádzajúcemu rozhodnutiu Špecializovaného trestného súdu . Informovala o tom hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová.

Chcete schudnúť? Stačí vám 30 minút denne

31.01.2022 16:00 Vedeli ste, že pri chudnutí vám najviac pomôže správne mentálne nastavenie a zdravý vzťah k jedlu? Poďte si s nami prečítať o 4 mýtoch, ktoré mätú mnoho ľudí.

KORONAVÍRUS Najviac pozitívnych výsledkov PCR testov bolo vo veku od 35 do 44 rokov

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA - Najviac pozitívnych výsledkov PCR testov na nový koronavírus bolo v nedeľu vo vekovej skupine od 35 do 44 rokov. Z toho je 1026 žien a 750 mužov. Uviedla to hovorkyňa Národného centra zdravotníckych informácií Alžbeta Sivá.

KORONAVÍRUS Odporúčanie odborníkov: Riziko pri vlne omikron prináša infikovaným novú povinnosť

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA - Vo vlne variantu omikron je mimoriadne podstatné, aby pozitívne testovaná osoba iniciatívne informovala o výsledku testu svoje úzke kontakty. Ide o osoby, s ktorými sa pozitívny stretol v období do dvoch dní od odobratia pozitívnej vzorky, ak nemal príznaky, prípadne dva dni pred objavením sa príznakov ochorenia COVID-19. Uvádza sa to v manuáli Úradu verejného zdravotníctva SR.

TRAGICKÁ dopravná nehoda pri Nitre: Obeťou je dlhoročný policajt! FOTO Hrozivá bilancia čelnej zrážky

31.01.2022 16:00 ALEKŠINCE – Nitrianski hasiči aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste II/513 v katastri obce Alekšince v okrese Nitra. Pri nehode sa zrazili dve osobné motorové vozidlá, pričom obe skončili po náraze mimo vozovky.

Polícia pátra po mužovi, ktorý v Bratislave napadol ženu a chcel ju okradnúť

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA - Polícia pátra po mužovi, ktorý na Ševčenkovej ulici v Bratislave napadol ženu a chcel ju okradnúť. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Medzi drogami zadržanými v Strážskom bol aj kokaín

31.01.2022 16:00 STRÁŽSKE - Obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi čelí muž a žena z okresu Michalovce. Vznesením obvinenia polícia reagovala na nález drog vrátane kokaínu počas akcie kriminálneho úradu Finančnej správy Košice v meste Strážske. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Žilinka vníma neuznášaniaschopnosť výboru ako neúctu voči Generálnej prokuratúre

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA - Generálny prokurátor Maroš Žilinka vníma neuznášaniaschopnosť Zahraničného výboru Národnej rady SR ako prejav neúcty ku Generálnej prokuratúre SR. Hovorí o nebezpečnom trende "kopnúť si do GP". Trvá na tom, že pri ceste do Ruska neporušil žiadne predpisy, ani sankčné. Podotkol, že aj počas stretnutia so svojim ruským náprotivkom Igorom Krasnovom zdôrazňoval potrebu dodržiavania zákonnosti. Verí, že z histórie sa vedia všetci poučiť.

Policajti žiadajú o pomoc: Pátrajú po 31-ročnom Radovanovi

31.01.2022 16:00 PODLUŽANY - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 31-ročnom Radovanovi Labudovi, ktorý prechodne žije v Podlužanoch v okrese Bánovce nad Bebravou. Radovan Labuda odišiel ešte 22. januára z domu a jeho mama od tej doby o ňom nemá žiadne správy. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Povinné očkovanie je stále téma! Lekár Sabaka to povedal jasne: V takýchto situáciách by sme ho mali mať k dipozícii

31.01.2022 16:00 BRATISLAVA – Očkovanie proti koronavírusu u nás povinné nie je. Otázka, či by sa to ale minimálne pre niektoré skupiny ľudí nemalo zmeniť, však bola na stole už niekoľkokrát a nie je vylúčené, že v budúcnosti by sme sa ho mohli dočkať. Lekár Peter Sabaka povinné očkovanie za ideálne riešenie nepovažuje. Upozornil však, že k dispozícii by sme tento nástroj mali mať - ak bude nevyhnutný pre záchranu životov.