Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav
Pálffyovci by boli hrdí! Zrenovovaný Pezinský zámok bude hostiť HVIEZDY

31.01.2020 09:31 Viac ako pred 150 rokmi začal otec posledného majiteľa zámku v Pezinku, z rodu Pálffy, stavať rozľahlú sálu – dnes Zlatú sálu Kataríny Pálffy. V tom čase mala nevídané rozmery a mala byť pokrytá zlatom. Po rekonštrukcii súčasným majiteľom sa zámok stal vyhľadávaným kultúrnym miestom, ktoré bude hostiť také mená ako Matt Bianco, David Koller, Olympic, dokonca aj anglickú hviezdu Delegantion.

Štefan Štec predstavuje pieseň Duje Vitor. Je jeho osobnou výpoveďou nekonečnosti lásky

30.01.2020 10:09 Vietor raz prestane fúkať, stromy sa prestanú kývať, ale láska je večná. Túto krásnu myšlienku pretavil Štefan Štec do textu k rusínskej hudbe, ktorú začul počas svojej výpravy za krásami folklóru v Rumunsku. K skladbe, ktorú objavil na tamojšej tradičnej svadbe, napísal poetický text a tak vznikla pieseň „Duje Vitor“.

VIDEO 3 herečky, 3 izby, 10 dní a 2458 sexuálnych predátorov: Nový český film ti vyrazí dych

30.01.2020 10:09 PRAHA - #Českí režiséri Barbora Chalupová a Vít Klusák po takmer troch rokoch práce dokončili film V SIETI. Celovečerný dokument o zneužívaní detí na internete bude mať na Slovensku premiéru 5. marca 2020. Do kín ho prinesie distribučná spoločnosť FILMTOPIA. Slovenským koproducentom filmu je Peter Kerekes.

Slovenská megašou Angry Birds on Ice má za sebou fantastickú premiéru, teraz vyráža za divákmi do sv

29.01.2020 17:05 Fantastická atmosféra, dychvyrážajúce výkony a nadšené deti aj dospelí! Tak vyzerala premiéra megašou Angry Birds on Ice v Košiciach. Slovenská ľadová revue, ktorá má svetovú úroveň, sa pripravovala rok a pol a na konte má niekoľko rekordov! Teraz sa tešia na predstavenie v sobotu 1. februára 2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Peter Bič Project chystá turné! Naživo na ňom zahrá skladby z nového albumu Labyrint a aj nádhernú p

29.01.2020 12:15 Peter Bič Project len koncom minulého roka vydali nový album Labyrint, no sklady z neho sú už hitmi, ktoré atakujú prvé priečky hranosti v rádiách. Konečne je to tu! Obľúbená skupina ide na turné, kde plánuje hrať predovšetkým novinky z albumu. Prvý koncert bude už v apríli v Bratislave.

Sedem a pol tisíc eur sa podarilo vyzbierať na Benefičnom koncerte pre bytovku na Mukačevskej

28.01.2020 16:05 Na benefičnom koncerte vystúpilo zadarmo až 30 umelcov z celého Slovenska a spoločne tak prispeli ľudom, ktorí prišli o všetko pri výbuchu bytovky na ulici Mukačevská.

RECENZIA Bad Boys sú po rokoch späť: Výsledkom je jedno z najlepších pokračovaní poslednej dekády

28.01.2020 11:36 LOS ANGELES - #V roku 1995 sa na filmovej scéne naplno ukázal dovtedy neznámy Michael Bay so svojím režisérskym debutom s názvom Bad Boys. Do hlavných úloh sa sa dostalo nehviezdne obsadenie , konkrétne Will Smith a Martin Lawrence. Zatiaľ čo prvého spomínaného Američania poznali hlavne zo seriálu Fresh Prince, Lawrence zase bavil ľudí svojimi stand-upmi.

Filip Jančík prinesie nové aranžmány známej filmovej hudby do Starej tržnice

27.01.2020 12:01 Mladý husľový virtuóz Filip Jančík si opäť pripravil špeciálny program pre návštevníkov nášho hlavného mesta. Po vypredanom koncerte na Bratislavskom hrade mieri do priestorov ikonickej Starej tržnice, aby vytvoril intímnu atmosféru počas Akustického večera filmovej hudby.

Ako osloviť ženu, ktorú nechcete len do postele?

27.01.2020 10:36 Na TešíMa – singles parties pomohol Miro desiatkam mužov osloviť ženu, ktorá sa im páči. V rozhovore prezrádza svoj návod na úspešné zoznámenie.

VIDEO Obľúbený seriál zo sveta Star Wars sa blíži ku koncu: Premiéru The Clone Wars si užiješ už o m

24.01.2020 11:10 NEW YORK - Príbeh rodu Skywalkerovsoc sa definitívne uzavrel v decembri minulého roku po premiére deviatej epizódy s podtitulom Vzostup Skywalkera. Okrem toho sme sa však dočkali aj hraného seriálu Mandalorian, ktorý stihol pozbierať dobré hodnotenia a množstvo rekordov v sledovanosti. To však zo seriálovej produkcie z tohto sveta rozhodne nie je všetko.

Megašou Angry Birds on Ice vypukne o pár dní, vypočujte si nový song autorov Rózsa-Benčík!

23.01.2020 16:06 Už o pár dní bude mať v Košiciach a v Bratislave premiéru megašou Angry Birds on Ice, ktorá spája krasokorčuľovanie, akrobaciu, parkour a ďalšie disciplíny. Hudbu do šou, akú ste ešte nevideli, zložil skvelý skladateľ a multiinštrumentalista Oskar Rózsa, ktorý na projekte intenzívne pracoval s režisérom Jurajom Benčíkom niekoľko mesiacov. V ľadovej revue budete môcť počuj aj energickú a rebelskú pieseň „ Hatchlings The Eggs“, ktorá sa perfektne hodí k neposedným mladých vtáčatám.

Dnes to vypuklo! Medzinárodné veľtrhy cestovného ruchu a gastronómie vás zavedú na kulinársku cestu

23.01.2020 11:33 Množstvo cestovateľských inšpirácií a turistických tipov, ale aj najnovšie gastronomické trendy spoznáte už od dnes na bratislavskom výstavisku, kde sa začali veľtrhy cestovného ruchu a gastronómie ITF Slovakiatour a Danubius Gastro.

Štefan Štec a jeho Fajta plnia želanie fanúšikov! S originálnym turné pokračujú aj na jar

22.01.2020 12:31 Koncertovanie je jeho vášeň! Štefan Štec koncom minulého roka žal obrovský úspech na pódiách po celom Slovensku a napriek tomu, že aj s kolegami z kapely Fajta už boli riadne unavení, po pár týždňoch oddychu im koncertovanie chýbalo. Aj preto sa rozhodli vypočuť volanie fanúšikov a so svojim originálnym turné sa za nimi vyberú aj na jar.

Labková patrola bude koncom januára opäť zasahovať v kinách!

22.01.2020 12:31 Dobrá správa pre všetkých fanúšikov neohrozených labiek! Po megaúspechu v roku 2019 prichádzajú do kín ďalšie dobrodružstvá slávnej Labkovej patroly. Odvážne šteniatka budú tentokrát pomáhať pri veľkolepých automobilových pretekoch v Adventure Bay. Niektoré z nich sa dokonca samy posadia za volant pretekárskeho auta a predvedú všetkým divákom parádnu jazdu! Okrem špeciálneho dlhšieho pretekárskeho dielu sa môžete tešiť aj na dve najnovšie epizódy.

VIDEO Jedenkrát James Bond, navždy James Bond: Z vtipnej reklamy s Danielom Craigom pôjdeš do kolien

22.01.2020 09:31 BRATISLAVA - Už o pár mesiacov sa do našich kín dostane nová bondovka s názvom Nie je čas zomrieť . Zároveň pôjde o posledný film, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstaví Daniel Craig. Tomu totiž vypršala zmluva a ako sám niekoľkokrát povedal, táto postava mu neprirástla k srdcu tak, ako si predstavoval.