Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Jojkárska hviezdička zmenená na NEPOZNANIE: To čo so sebou DOROBILA?!

18.05.2024 04:45 BRATISLAVA - V roku 2021 zahviezdila v jojkárskej šou svojím výberovým šatníkom. No a ani po troch rokoch to inak s obliekaním nemá. Stále je verná svojmu štýlu a vkusu, len jej výzor je iný. Tak tú by ste teraz ani nespoznali! Čítané: (1)

Minúty nespútanej radosti zachytené na videu: Studenková sa pochválila darčekom od Braňa

18.05.2024 04:45 BRATISLAVA - Zdena Studenková oslavuje sedemdesiatku, pričom 30 rokov žije spolu s partnerom Braňom Kostkom. Ten ju obdaroval krásnym darčekom k výročiu, ktorý neskrývala ani pred kamerami. Čítané: (1)

Sexi modelka na červenom koberci LEN v šnúrovom závese: Ukázala nohavičky, aj HOLÉ PRSIA!

18.05.2024 04:45 NEW YORK - Vo štvrtok sa v newyorkskom Hard Rock Hoteli konali oslavy 60. výročia a vydania výročného čísla plavkového časopisu Sports Illustrated. Medzi pozvanými nemohla chýbať ani modelka a herečka Brooks Nader , ktorá sa na titulke spomínaneho magazínu objavila tiež. A upútala na seba všetku pozornosť... Na červenom koberci ukazovala nohavičky aj nahé prsia! Čítané: (1)

NECHUTNOSTI zo spálne budú minulosťou: Kontroverzná Slovenka sa ide ROZVÁDZAŤ po roku a pol!

17.05.2024 18:30 BRATISLAVA - Mikela a Miri Vlčekovci sa zasnúbili v októbrii 2022 a o mesiac na to sa zobrali. Vyzeralo to tak, že ich láska je večná, no opak je pravdou. Rozišli sa! Čítané: (1)

Zosnulý Harapes nemal ŽIADNU šancu: Nádor mu našli len TÝŽDEŇ pred smrťou... Vďaka nehode!

17.05.2024 18:30 PRAHA - V stredu popoludní zasiahla Česko mimoriadne smutná správa. Vo veku 77 rokov zomrel jeden z najslávnejších českých tanečníkov a herec Vlastimil Harapes. Podľahol ťažkej chorobe. Ako sa však ukázalo, nebola taká dlhá, ako sa prvotne predpokladalo. Nádor mu lekári našli len týždeň pred smrťou... Vďaka malej nehode pred domom! Čítané: (1)

ZVLÁŠTNE tehotenské chute Hailey Bieber: FUJ, toto fakt zjedla?!

17.05.2024 18:30 Tehotenské chute vedia byť naozaj zaujímavé! Svoje o tom vie aj manželka Justina Biebera, Hailey. To fakt zjedla toto?! Čítané: (1)

Wisterovej NOČNÁ MORA je späť: Chlap, ktorý jej UNIESOL synov, je na Slovensku!

17.05.2024 18:30 BRATISLAVA - Vera Wisterová žije opäť v strachu! Jej exmanžel a otec jej dvoch synov Jeremy Hulsh je znovu na Slovensku. V tichosti bol eskortovaný z Chicaga za spolupráce slovenskej a americkej strany. Čítané: (1)

Celý svet hovorí o ROZVODE Bena a JLo: A speváčka? DETAIL, ktorý hovorí o opaku!

17.05.2024 18:30 LOS ANGELES - Včera svet obletela šokujúca správa o údajnej kríze vo vzťahu Bena Afflecka a Jennifer Lopez . Vraj sa v ich súvislosti začalo skloňovať aj slovo rozvod. Zástupcovia dvojice sa k tomu zatiaľ nevyjadrili... No a speváčka sa rozhodla špekulácie dementovať týmto detailom! Čítané: (1)

LUXUSNÉ chudnutie Zábranskej: Za ŠTYRI procedúry by ste si kúpili AUTO!

17.05.2024 18:30 BRATISLAVA - Pomaličky sa nám blíži čas letných dovoleniek a nejedna žena túži po perfektnej postavičke do plaviek. A rovnaký zámer má zjavne aj herečka Martina Zábranská. V prípadne brunetky by ste si možno ani nepovedali, že potrebuje chudnúť, no nejaké to kilečko navyše ju podľa všetkého predsa len trápi a rozhodla sa, že s týmto problémom definitívne zatočí! Čítané: (1)

Slávny hudobník nezaháľa: Pred dvoma týždňami oznámil rozvod… Už ho spájajú s inou !

17.05.2024 18:30 LONDÝN - Slávny gitarista Adam Clayton , ktorý sa preslávil vďaka pôsobeniu v legendárnom zoskupení U2, pred dvoma týždňami oznámil, že po viac ako 10-tich rokoch sa jeho manželstvo rozpadlo. V týchto dňoch ho však začali spájať s novou ženou, ktorá je od neho o 25 rokov mladšia. Čítané: (1)

Smútok slávneho herca: Zomrel jeho kaskadér … Zverejnil emotívnu reakciu!

17.05.2024 18:30 ORLANDO - Počas včerajšieho dňa zasiahla filmový svet smutná správa o smrti kaskadéra Tonyho McFarra , ktorý sa objavil vo viacerých známych filmoch namiesto hereckých hviezd. Jednou z nich bol aj Chris Pratt , ktorý sa k tejto udalosti vyjadril na svojich sociálnych sieťach. Čítané: (1)

Legendárny francúzsky herec by oslávil 120 rokov: Neprial si hrob, ani pomník... Nepotreboval ich!

17.05.2024 08:30 PARÍŽ - Bol jednou z najväčších francúzskych filmových hviezd 20. storočia. Ako hercovi mu nerobilo problém stvárniť tulákov bez domova, dedinčanov i neúprosných gangstrov. Rovnako presvedčivo a neopakovateľne zahral aj policajných komisárov, aristokratov či intelektuálov. Do dejín kinematografie sa zapísal úlohami vo filmoch Veľká ilúzia, Nábrežie hmiel, Noc je mojím kráľovstvom, Bedári či Svätý rok. Čítané: (1)

Félix Slováček EXKLUZÍVNE o škandalóznej Dáde: Jej k životu stačí víno, nik jej už nepomôže

17.05.2024 08:30 PIEŠŤANY – Felix Slováček nikdy nechýba tam, kde to vrie! Cez víkend sa objavil v Piešťanoch, kde sa konala veľká sláva. Na otvorenie výstavy dorazilo 28 členov rodiny Alfonza Muchu. Čítané: (1)

Dara Rolins priznala, že jej zo zákroku už HRABE: Trvá to DLHO... Nevedela o tom!

17.05.2024 08:30 BRATISLAVA - Uplynuli už tri mesiace od skrášlovacieho zákroku, ktorý Dara Rolins podstúpila v Taliansku. Dala si urobiť face lifting, lifting krku a operáciu viečok. A hoci uplynuli toľké týždne stále nevidí výsledný efekt. Sama vraj netušila, že to bude trvať tak dlho... A priznala, že jej z toho už začína hrabkať! Čítané: (1)

ŠOKUJÚCA SPRÁVA z Hollywoodu: Schyľuje sa k ROZVODU páru snov? On sa vraj už ODSŤAHOVAL!

16.05.2024 23:00 LOS ANGELES - Keď sa dvojica v roku 2022 k sebe vrátila a povedala si svoje áno, fanúšikovia boli vo vytržení. Aktuálne informácie však hovoria o tom, že idylka Jennifer Lopez a Bena Afflecka vydržala len dva roky. Vraj sa u nich schyľuje k rozvodu a herec sa už odsťahoval zo spoločného domu! Čítané: (1)