Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Bubán za úspech vďačí aj tejto žene, teraz rozdáva moderátorské rady on: Toto NEROBTE!

31.03.2024 16:46 BRATISLAVA - Nikdy to neoľutoval! Miloš Bubán sa už ako študent medicíny dostal do televízie, kde na dlhé roky zakotvil ako hlásateľ. Ak by sa dnes mal rozhodnúť pre jedno z týchto dvoch povolaní, opäť by si vybral obidve.

Narodeniny slovenského speváka: Zorganizoval si POHREB...Pred očami hostí vyliezol z TRUHLY!

31.03.2024 16:46 BRATISLAVA - Biela sobota sa v Bratislave niesla v netradičnom duchu. Teda, aspoň čo sa týka jedného zo známych večerných klubov. Práve tam si totiž svoju narodeninovú oslavu zorganizoval spevák David Key. A postaral sa o veľké prekvapenie - úvod jeho šou sa totiž niesol v znamení pohrebu a zmŕtvychvstania!

Puškárová je PN už 4 mesiace: Ozvala sa divákom... Jej návrat na obrazovky je v NEDOHĽADNE!

31.03.2024 16:46 BRATISLAVA - Zlatica Puškárová začiatkom roka vystrašila divákov svojimi zdravotnými problémami. Od novembra sa totiž neobjavila v Televíznych novinách. A hoci vo februári opäť vysielala, napokon sa vrátila na PN-ku. Je na nej už 4 mesiace... Teraz sa ozvala divákom a nemá dobré správy. Jej návrat na obrazovky je v nedohľadne!

Dnes má narodeniny Adamcov syn, on mu pokazil prekvapenie: DARČEK, aký nemôže dostať HOCIKTO!

31.03.2024 16:46 BRATISLAVA – Lukáš Adamec je otcom dvoch detí, so súčasnou manželkou vyženil ešte syna. Pribudne aj ďalší súrodenec?

ÚLETY z českých Andělov: Herečka vo VRECI na zemiaky, NAHÉ prsia, aj chodiaca POHROMA!

31.03.2024 16:46 PRAHA - U našich západných susedov sa včera odovzdávali hudobné akademické ceny Anděl 2023. Galavečer si nenechalo ujsť množstvo známych osobností. A mnohé z nich sa postarali o poriadny rozruch na červenom koberci. Herečka Rozálie Havelková prišla vo vreci na zemiaky, speváčka Žofie Dařbujánová ukazovala nahé prsia a Eva Burešová ? Chodiaca pohroma!

NÁHLA SMRŤ mladého herca : Zomrel pri nehode na motorke!

31.03.2024 16:46 LOS ANGELES - Zo sveta šoubiznisu prišla v týchto dňoch smutná správa. Na druhý svet odišiel talentovaný herec Chance Perdomo , ktorý sa zviditeľnil napríklad účinkovaním v seriáloch Gen V, Sabrinine desivé dobrodružstva, či vo filmoch After. Osudným sa mu stala jazda na motorke.

Víťazka Farmy sľubovala rozdelenie výhry: 3 mesiace od finále ZMENA PLÁNU... Nika nedostala NIČ!

31.03.2024 06:46 BRATISLAVA - Pätnásta séria reality šou Farma vyvrcholila 17. decembra veľkým finále. Po dlhých týždňoch boja na markizáckom statku zabojovali o výhru 83 600 eur Lucia Gašparíková , Nika Škrváňová a Denis Čatlóš . A hoci počas celého večera bola favoritkou Nika, napokon zvíťazila Lucia. Vtedy sľubovala, že o výhru sa s finalistami rozdelí. Nika však nedostala nič!

Ženy po ňom šaleli, ale tento herec je na mužov: Chlapi, zatĺkajte!

31.03.2024 06:46 LOS ANGELES - Ani keď mu zomrel dlhoročný partner, neprihlásil sa Richard Chamberlain k homosexuálnej orientácii. Urobil tak až v poriadne pokročilom veku. A ostatným hercom tiež radí zatĺkať.

Obrovský STRACH trénera z Extrémnych premien: Jeho miláčika uhryzol JEDOVATÝ HAD... Plánuje ODPLATU!

31.03.2024 06:46 LOS ANGELES - Veľká noc v strachu! Takto by sa v krátkosti dalo opísať, čo aktuálne prežíva slávny tréner z Extrémnych premien, Chris Powell . Jeho miláčika, psa Maxa, totiž uhryzol jedovatý štrkáč. Rozrušený majiteľ teraz plánuje odplatu!

Hatalová zdrhla do zahraničia: Odkázaná na muža? Takáto je pravda o jej živote mimo Slovenska!

30.03.2024 19:16 BRATISLAVA – Natália Hatalová Olcsváry sa do pamäte širokej verejnosti zapísala ako finalistka SuperStar. Dnes si už razí vlastnú cestu a spevácku kariéru muzikálovej herečky.

Sexi modelka provokovala v uliciach: Na tieto šaty by mnohé ženy nemali odvahu!

30.03.2024 19:16 MIAMI - Juhoafrická modelka Candice Swanepoel patrí medzi najkrajšie modelky sveta a rozhodne nepatrí medzi hanblivky. To potvrdila aj počas tohto týždňa na párty v Miami, kde sa ukázala v priesvitných modrých šatách, pod ktorými nemala podprsenku.

Tomáš Maštalír prehovoril o SÚKROMÍ: Takýto je z neho dvojnásobný OTEC!

30.03.2024 19:16 BRATISLAVA - Slovenský herec Tomáš Maštalír nás pustil do svojho súkromia a vyznal svoje pocity dvojnásobného otca. Takto to vidí on.

Jakab Rakovská OTVORENE o DROGÁCH: Nikdy som po nich nesiahla… OBÁVA sa o svoje deti?!

30.03.2024 19:16 BRATISLAVA - Nie nadarmo sa hovorí: Zober loptu, nie drogy! Človek dokáže veľmi ľahko prepadnúť temnu, a preto je dôležité robiť osvetu. Akákoľvek droga vie zničiť ľuďom životy, zbúrať všetky vzťahy či nalomiť zdravie.

Hanychová po SÚDOCH s Prachařom a Soukupom: VZDÁVA SA... Veľkonočné uzmierenie?!

30.03.2024 19:16 PRAHA - Agáta Hanychová posledných niekoľko mesiacov chodila na súd ako na hodiny klavíra. Doťahovala sa totiž s Jaromírom Soukupom a Jakubom Prachařom o ich dcéry - Rozárku a Miu. Obaja si neprajú, aby influencerka zverejňovala ich fotky na sociálnych sieťach. A ona sa vzdáva... Otcov vyzýva k veľkonočnému uzmiereniu!

Slávna blondínka zverejnila NÁDHERNÚ FOTO: Takýto záber by mal mať v rodinnom albume každý!

30.03.2024 19:16 Michelle Hunziker je verejnosti známa nielen ako obľúbená moderátorka, ale tiež ako exmanželka hviezdneho speváka Erosa Ramazzoti. A hoci to znie neuveriteľne, už istý čas si užíva aj úlohu babičky. Pozrite, akou krásnou fotkou sa nedávno na sociálnej sieti Instagram pochválila.