Rozšírené hľadanie
Utorok 21. Máj 2024 |
meniny má Zina
Turisti rozhodli: Toto je 15 najatraktívnejších európskych miest roku 2019

28.02.2019 20:30 Bratislava bola nedávno nominovaná medzi 20 najobľúbenejších turistických destinácií roku 2019 a uchádzala sa aj o titul "European Best Destination 2019". V internetovom hlasovaní rozhodlo vyše pol milióna turistov o tom, že prvenstvo si napokon odnáša susedná metropola. Naše hlavné mesto však skončilo na krásnom deviatom mieste a tešiť sa môže na ďalších zvedavých návštevníkov. A kam by ste mali tento rok na výlet zamieriť vy?

Dôkazy naznačujú postupný úpadok starobylého mesta Angkor

28.02.2019 20:30 BRATISLAVA - Výskum New University of Sydney ukázal, že staré kambodžské mesto Angkor postihol postupný pokles osídlenosti a nie náhly kolaps.

Dedko napísal zoznam požiadaviek pre frajerov svojej vnučky: Je hitom, toto sa nedá splniť!

28.02.2019 19:33 AIRDRIE - Dvadsaťjedenročná Amie McHughová to pravdepodobne nebude mať pri hľadaní životného partnera jednoduché. Jej starý otec totiž spísal veľmi náročný zoznam požiadaviek na budúceho priateľa svojej krásnej vnučky - po jeho prečítaní sa zrejme z poškuľovania po tejto dievčine vylieči každý potenciálny záujemca.

UNBOXING: Toto sa skrýva v slovenskom balení Samsung Galaxy S10+!

28.02.2019 19:33 BRATISLAVA - Od návratu zo San Francisca nepretržite testujeme nový Samsung Galaxy S10+, ktorý bol predstavený presne pred týždňom.

FOTORECEPT Muffiny bez múky a cukru: Blesková dobrota hotová za pár minút

28.02.2019 18:30 BRATISLAVA - Vylúčili ste z jedálnička múku a cukor? Stále však existuje spôsob ako si dopriať dezert. Dokonca na jeho prípravu použijete len tie najzdravšie suroviny. Banány, ktoré sú výborným zdrojom nízkotučných bielkovín. Vajcia, ktoré patria medzi najvýživnejšie potraviny, pretože vysokým obsahom proteínov vyvolávajú pocit sýtosti a škorica reguluje hladinu cholesterolu v krvi.

FOTO Najmenšie bábätko na svete: Chlapček pri narodení vážil len 268 gramov! Takto vyzerá teraz

28.02.2019 17:00 TOKIO - Nemocnica v Tokiu pustila domov chlapca, ktorý sa vlani v auguste narodil cisárskym rezom a vážil iba 268 gramov. Je najmenším zachráneným novorodencom mužského pohlavia na svete. S odvolaním sa na univerzitnú nemocnicu o tom informovala agentúra Reuters.

V Bratislave vystúpi Alfa Mist, senzácia súčasnej jazzovej scény

28.02.2019 17:00 BRATISLAVA - Vo svojej hudbe mieša jazz s hip-hopom a soulom a medzi jeho najväčšie vzory patria Robert Glasper či Herbie Hancock. Alfa Mist, multižánrový pianista a producent z Londýna, je druhým headlinerom jarných džezákov. V Bratislave bude mať svoju slovenskú koncertnú premiéru 15. apríla. O desať dní neskôr sa fanúšikovia môžu tešiť na koncert Stanleyho Clarkea.

Mŕtvy mladík ležal v rakve, zrazu ožil! VIDEO zmŕtvychvstania s nečakaným rozuzlením

28.02.2019 14:32 JOHANNESBURG - V Juhoafrickej republike údajne došlo k zmŕtvychvstaniu! Aspoň to tvrdí miestny kazateľ cirkvi Alleluia Ministries International. Počas podivného rituálu uprostred rušnej ulice v Johannesburgu podľa vlastných slov priviedol späť k životu mŕtvolu mladíka ležiaceho v rakve. O zázraku sa dá ale hovoriť iba do chvíle, kým sa do prípadu neobul právnik zastupujúci pohrebné spoločnosti.

Dokážete všetko, čo si zaumienite: Stačí, ak začnete robiť toto

28.02.2019 11:43 BRATISLAVA - Najlepším odborníkom na svoj život ste vy sami. Hovorí sa, že každý máme riešenie v sebe. Na akýkoľvek problém, otázku, rozhodnutie. Ale ako tú odpoveď v sebe nájsť? Nie je lepšie, ak mi niekto poradí, povie, čo mám spraviť? Z krátkodobého hľadiska možno áno. Avšak rada vždy vychádza z niekoho iného. Človek, ktorý vám poradí, vychádza z vlastného vnímania sveta – vlastných skúseností a prežitkov. Z toho, čo funguje jemu. Môžete mať pocit, že to je presne to, čo pomôže aj vám - veď aj samotnému radcovi jeho rada fungovala. Takto však len nechávate niekomu inému veľkú moc. V podobe prevzatia zodpovednosti za váš život.

VIDEO Nevesta hodila kyticu na svadbe: To, čo sa vzápätí strhlo, nečakala ani v najdivokejšom sne

28.02.2019 10:43 VLADIKAVKAZ - Z chytania kytice, ktorú zvyknú hádzať nevesty na svadbe, by sa už pomaly mohla stať športová disciplína. Táto tradícia nabrala v nasledujúcom videu dramatický charakter. Dve ženy sa o kvety od nevesty doslova pobili a jedna druhej ju nedopriali ani za nič.

Populárna Atkinsonova diéta ako hrozba? Strava s tukmi mení imunitný systém!

28.02.2019 10:43 BRATISLAVA - Súvislosť stravy s vysokým obsahom tukov a otravou krvi! Na to prišla nová štúdia, ktorá sa zaraďuje medzi ďalšie, potvrdzujúce to, čo bolo už známe. Škodlivosť nezdravej stravy! Tentokrát prichádzajú vedci so šokujúcim odhalením, ako taká strava pôsobí na imunitný systém.

Päťbodový plán na zabezpečenie vašich osobných financií

28.02.2019 09:44 NEW YORK - Väčšina zdrojov z Wall Street je zameraná na pomoc inštitucionálnym investorom na ich ceste za bohatstvom. My ostatní dostávame len okresané verzie rád a pohľadov. To ale nie je to, čo potrebujeme.

VIDEO Dôchodca vypil neprevarenú vodu, dva mesiace mal silný kašeľ: TOTO mu vytiahli z krku!

28.02.2019 05:41 YIBIN - Dôchodca údajne vypil neprevarenú vodu, v ktorej sa nachádzalo vajíčko pijavice. Tá sa po čase vyliahla a prežívala na stenách jeho priedušnice. Muž sa dva mesiace sťažoval na škrabanie v krku, napokon podstúpil operáciu. Šokujúce zábery zobrazujú, ako lekári odstraňujú červa z jeho krku.

Dievčatko nakreslilo svoju mamu: Tá sa takmer prepadla od hanby, ten DETAIL v rozkroku!

27.02.2019 19:41 LONDÝN - Obrázok mamičky, na ktorom jej dcéra preukázala svoje vnímanie anatómie žien, zabáva užívateľov internetu. Vyobrazená žena sa však nesmeje. Práve naopak, trpko skonštatovala, že bude musieť zvážiť estetickú úpravu svojej vagíny.

Čo ponúka Samsung Galaxy S10, S10+ a S10e? Pozrite si naše VIDEO!

27.02.2019 18:43 BRATISLAVA - Samsung minulý týždeň predstavil trio nových zariadení. Spoznali sme Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ a Galaxy S10e. TECHBYTE pri tom, ako inak, nemohol chýbať. Vybrali sme sa preto do ďalekého San Francisca a na všetky tri telefóny sme sa podrobne pozreli.