Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Mladík sa ponáhľal za svojou umierajúcou mamou: Pokazilo sa mu auto, no TOTO nečakal

31.03.2019 19:34 CAMBRIDGE - Keď sa Ron a Sharleen Gilliesovci presúvali zo škótskeho Edinburghu do anglického Cambridge, náhle sa im pokazilo auto. Zúfalý mladík by možno bežnú poruchu vnímal úplne inak, keby nebol pod emočným tlakom a neponáhľal sa domov za zomierajúcou matkou. Takto sa ocitol v nezávideniahodnej situácii, z ktorej ho nečakane dostal neznámy dobrodinec.

KVÍZ Ako dopadneš v písaní diktátu? Otestuj sa z veľkých a malých písmen!

31.03.2019 18:34 BRATISLAVA - Ach tie časy, keď sme na základnej škole písali diktáty. Či už ste ich zvládali na jednotky, alebo vôbec, veríme, že ste sa z nich aspoň niečo naučili. Teraz prišiel čas na to, aby ste to dokázali! Nebudeme však riešiť najviac nenávidené i/y, dokonca ani čiarky, ale posvietime si na písanie veľkých a malých písmen.

Dievčatá, máte brata dvojičku? Podľa vedcov je pravdepodobné, že vám pokazí život

31.03.2019 17:33 OSLO/NEW YORK - Ak má dievča brata-dvojča, poškodzuje to nielen jej školské výsledky a budúcu pracovnú pozíciu, ale aj šancu na šťastný rodinný život. Tvrdí to nová štúdia, ktorá dvojice zmiešaných dvojčiat sledovala tridsať rokov, napísal denník The Daily Telegraph.

Milovaný hnedý nápoj: Káva nám môže aj prospievať, kedy to však preháňame?

31.03.2019 16:32 BRATISLAVA - Káva je každodenným a obľúbeným rituálom mnohých z nás. Mnohí si bez nej svoje ráno ani nevedia predstaviť a vo vedeckých kruhoch sa stala témou rôznych diskusií. Pre náš organizmus nie je takým strašiakom, akoby sa mohlo zdať. Má množstvo benefitov, avšak s jej konzumáciou to netreba preháňať. Aj kofeínom je možné sa predávkovať.

Na rande s ľadovým medveďom: Cestovateľ Ľuboš Fellner zoči-voči predátorom

31.03.2019 15:33 Známy slovenský cestovateľ Ľuboš Fellner sa pred pár mesiacmi vydal v stopách dobrodruha Fridtjofa Nansena Osla cez Špicbergy po Grónsko, severnú Sibír a drsnú, nedostupnú Zem Františka Jozefa, aby napokon dosiahol svoju veľkú métu - Severný pól. Počas výpravy zažil mnoho výnimočných situácií, k takým určite patrí aj stretnutie s ľadovým medveďom.

V Bratislave vystúpi portugalská jazzová diva Maria João aj Lenka Dusilová

31.03.2019 15:33 BRATISLAVA - Fenomenálna portugalská speváčka a hlasová improvizátorka Maria João sa po desiatich rokoch opäť vracia do Bratislavy. Jej predskokankou bude česká speváčka a šesťnásobná držiteľka ocenenia Anděl, Lenka Dusilová. Koncert, organizovaný pod hlavičkou festivalu Zvuk for Štiavnica, sa uskutoční 11. mája v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Mamička básni o zázračnom jedle, ktoré jej pomohlo schudnúť: Tu je RECEPT

31.03.2019 13:32 WASHINGTON - Tridsaťosemročná mamička a blogerka v jednej osobe porozprávala o tom, ako jej jedno lahodné jedlo pomohlo pri chudnutí. Ide o karfiolovo-syrový pokrm, ktorého recept zverejnila nedávno na svojom Instagrame nemecká sieť supermarketov. Oslovil nielen mladú ženu, ale množstvo nadšencov keto diéty.

Nespia, nesexujú, nežijú: Kruté pracovné podmienky v mekke IT priemyslu

31.03.2019 11:31 BRATISLAVA - Priemerné obdobie, v ktorom ľudia vydržia pôsobiť v mekke IT priemyslu, americkom Silicon Valley, je 3,65 roka. V Číne, kde existuje podobná oblasť, v ktorej sa sústreďujú najväčší technologickí hráči, zamestnanci vydržia len menej ako 2,6 roka. Ešte pred 30. rokom života zažijú vyhorenie, pretože sú pod neustálym pracovným tlakom.

Zaplaťte koľko môžete: Obed zadarmo existuje

31.03.2019 11:31 BRATISLAVA - Dokázali by reštaurácia typu zaplať koľko dokážeš prežiť? Vyvážili by tí, ktorí by platili viac tých, ktorí by platili menej? Pýta sa ekonóm Timothy Taylor z časopisu Journal of Economic Perspectives.

Mladík zverejnil FOTO svojho nechutného jazyka: Je výsledkom bežnej závislosti

31.03.2019 10:31 LONDÝN - Pohľad na fotografie, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Dan Royals, nie je vôbec príjemný. Mladík na nich ukazuje svoj znetvorený jazyk, čo je výsledkom dlhodobého popíjania energetických nápojov. Cieľom príspevku je varovať všetkých, ktorí sa nimi radi dobíjajú, a pritom si vôbec neuvedomujú si, že do seba týmto spôsobom dostávajú obrovské množstvo cukru.

Veľký omyl o stredomorskej diéte? Vytriezvenie o strave, ktoré vás prekvapí!

31.03.2019 09:31 BRATISLAVA - Odjakživa bola všetkými ospevovaná do nebies. Je bohatá na ryby, celé zrná, ovocie a zeleninu, čo je predzvesťou pevného zdravia. Nie je však všetko zlato, čo sa blyští. A u stredomorskej diéte to platí dvojnásobne!

FOTO Rodičia dali svojej dcérke nezvyčajné meno: Ľudia ich kvôli nemu vysmiali

31.03.2019 07:31 WESTON-SUPER-MARE - Mladí rodičia z Veľkej Británie dali svojej vytúženej dcére veľmi nezvyčajné meno. Keď ho však mamička spomenula na internete, mnoho ľudí ju za neobvyklý výber vysmialo a nemalo preň žiadne pochopenie. Napriek kritike voľbu mena neľutuje.

Ring - skvelý wifi zvonček

30.03.2019 22:03 BRATISLAVA - Napriek tomu, že sa zabezpečovacím zariadeniam príliš často nevenujeme, nezaškodí ak občas nahliedneme aj do ich sveta. Keď som si kúpil zvonček Ring dostal som nápad na krátku recenziu, pretože Ring je pomerne zaujímavý produkt. Jeho idea je jasná - po zazvonení vám príde notifikácia na mobil plus video feed. Áno, správne ste sa dovtípili, je to wifi zvonček.

Podvádzanie sa nevypláca: Aj toto sa vám môže prihodiť

30.03.2019 20:01 PEKING - Žena z Číny porodila dvojčatá od rôznych otcov. K tomu, že podviedla manžela, sa priznala až pod ťarchou dôkazov z testov DNA.

Kráľ džungle a jeho tajomstvá: 10 vecí, ktoré o tigroch neviete

30.03.2019 20:01 Jedno z najkrajších zvierat planéty, aj tak býva táto nádherná a vzácna pruhovaná šelma označovaná. Ako dobre ale tigre poznáte? Viete, ktorý poddruh je najväčší, ako dlho sa stará samica o mláďa, či koľko mäsa za rok tento predátor skonzumuje? Tu prinášame odpovede.