Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

GPS lokátor je pomocník

Datum: 19.08.2016

Zvlášť, keď si obchodný cestujúci, oceníš takéto vychytávky modernej doby. Ja viem, že vypisovanie papierovej knihy jázd je otravná činnosť a stále je niekedy potrebná. Mám pre teba tip. Možno si počul o sledovacom zariadení, ktoré je možné namontovať do auta a použiť z neho výstupy do elektronickej knihy jázd.

Papierová kniha jázd

Monitoring vozidiel je to, čo oceníš nielen pri vypisovaní knihy jázd. Kedysi dávno, keď som ako čerstvá vodička začala jazdiť aj mimo rodné mesto, sa mi naozaj veľmi často stávalo, že som pri obchodnom dome zaparkovala auto. Spokojná, ako som dobre nakúpila, vyšla som na parkovisko a miestami sa ma zmocnila až panika: „Kde mám moje auto?“ - bežalo mi hlavou. Ja som si len nebola schopná zapamätať, kde som ho zaparkovala. Neskôr som sa naučila pamätať si to podľa blízkych tabúľ a obrázkov. Pamätala som si napr.: Oranžová mrkva na zelenej tabuli. Bolo to úplne šialené.

Už vtedy som snívala o tom, že keby som mala GPS lokátor tak si nemusím pamätať rozprávkové postavičky alebo rôzne druhy zeleniny a parkovať v blízkosti takýchto tabúľ. Stačilo by mi jednoducho lokalizovať svoje auto. GPS tracker do auta vydrží až 200 dní na jedno nabitie. A to je už čo povedať, veď je to niekoľko násobne viac ako mobilný telefón. Takto vieš mať nielen pod kontrolou svoje súkromné auto. Môžeš kontrolovať celú firemnú flotilu áut a keď ho nedaj bože niekto ukradne, aspoň vieš kde hľadať.

Pokojné sny

Obavy zo straty ťa nechajú spať vďaka moderným vymoženostiam, ktoré jednoznačne skvalitňujú tvoj život. Zamestnanci týmto možno nebudú nadšení, lebo budú mať pocit, že sú stále pod dozorom. Pravidlá sú jasne stanovené a keď ich budú dodržovať, tak sa nemajú čoho obávať ani oni. Jednoducho im vysvetlíš, že už po nich nebudeš chcieť papierovú knihu jázd, lebo ich výjazdy budú spracované elektronicky.

Čítané: 3984 x