Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Servis Škoda: online objednanie a výhodnejšie ceny pre staršie vozy

Datum: 29.07.2018

Škoda je tradične najpredávanejšou značkou automobilov na Slovensku. Len v minulom roku sa jej predalo 18 907 kusov. Volkswagen, ktorý je na druhej priečke, dosiahol len polovičné predaje. Aj preto je záujem o servis Škoda vysoký. Kvalita a rýchlosť služieb sa však veľmi líši servis od servisu. Dôležité je preto vedieť si dobre vybrať.

Servis Škoda Auto Gábriel ponúka pohodlie aj kvalitu

V dnešnej online dobe by malo byť samozrejmosťou možnosť objednať sa do servisu online. Servis by vám mal byť schopný poskytnúť náhradné vozidlo na dobu opravy či servisnej kontroly. Prípadne ponúknuť službu dovozu a odvozu servisovaného vozidla. Požadovať by ste mali originálne diely a príslušenstvo.

Kvalitný autoservis Škoda, akým je košický Auto Gábriel, má vo svojej ponuke tzv. dialógový príjem. Behom pár minút je na vašom automobile urobená diagnostika, kam patrí test bŕzd, tlmičov, prejazdovej 3D geometrie, aj test nastavenia geometrie náprav. O svojom vozidle sa tak behom niekoľkých minút dozviete dôležité informácie a servis vám rovno ponúkne opravu zistených problémov. Dialógový príjem, ktorý vám poskytne prehľad o technickom stave automobilu, máte ako zákazník zadarmo. Na svoje auto sa máte možnosť pozrieť aj zospodu (vozidlo je na zdvihnuté na plošine do výšky očí). Získate informáciu o potrebných opravách, cene aj čase, ktorý je k oprave nutný.

Auto je nákladné ako ďalší člen domácnosti: šetrite na jeho údržbe

Servis Škoda Auto Gábriel má vo svojej ponuke výhodné riešenie servisu pre staršie vozidlá ŠkodaEconomy Service so zľavami 5 až 40 % sa vzťahuje na škodovky staršie ako 2 roky. Vek vozidla sa určuje podľa VIN kódu. Zľavy sú odstupňované podľa veku vozidla a získavate ich na diely, prácu aj olej. Svoju zľavu si jednoducho vypočítate na stránkach servisu pomocou online kalkulačky zliav pre staršie vozidlá Škoda.

Samozrejmosťou servisu Auto Gábriel sú služby pneuservisu

Auto Gábriel vám vašu škodovku aj prezuje. Ceny prezutia sú prehľadné a nájdete ich na webových stránkach servisu. O svojich pneumatikách získate dokonalý prehľad. Budete upozornení na stav vašich pneumatík, v servise vám ponúknu zaujímavý sortiment letných aj zimných dezénov a urobia potrebné opravy na stávajúcich (defekty, chýbajúce ventily apod.)

Končí vám technická?

V Auto Gábriel vaše auto pripravia na technickú aj emisnú kontrolu. O STK sa však servis postará v prípade záujmu aj komplexne na kľúč a to vrátane získania zvýhodnenej sadzby a bonusu mobility. Vaša technická a emisná kontrola tak prebehne rýchlo a bez problémov. Všetko vybavíte v servise, máte možnosť nechať automobil odviesť z miesta určenia a na rovnaké miesto ho zas doviesť, či si požičať na dobu STK náhradné vozidlo.

Auto Gabriel ponúka pre „škodovkárov“ mnoho výhod

Mnoho z nich sme už zmienili, ale rozhodne nie všetky. Servis vám trebárs dokáže poskytnúť výhodne riešenie poistných udalostí. V servise vám napríklad uhradia spoluúčasť z havarijného poistenia, a to až do výšky 166 €. 

Samozrejmosťou servisu Auto Gábriel je naprostá profesionalita a tým špecialistov práve na značku Škoda. Využite to.

Čítané: 3668 x