Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Tipy na údržbu kvôli životnosti stroja.

Datum: 25.10.2018

Všetky stavebné ale aj poľnohospodárske stroje si vyžadujú svoju údržbu, aby bola zachovaná a predĺžená ich životnosť.

Rovnako ako každé auto, tak aj stroje určené na ťažkú prácu si vyžadujú svoju starostlivosť. To že sú schopné pracovať v ťažkých podmienkach ešte neznamená, že sa o ne netreba starať. Nezáleží na tom, či ide o nové alebo použité stroje, ktoré boli repasované a našli si nového majiteľa. Všetky stroje potrebujú svoju údržbu. Pravidelnú alebo príležitostnú, prostredníctvom ktorých predídete nepríjemným problémom a škodám.

Pravidelná údržba dokáže zabezpečiť spoľahlivosť a predĺžiť životnosť stroja. Zeppelin vykonáva pravidelnú údržbu strojov na celom území za rovnakú cenu. Servis od Zeppelinu je na vysokej úrovni a vďaka nemu budú vaše stroje vždy pripravené k práci. Vedia dopredu určiť cenu pravidelnej údržby. Ich pracovníci vykonávajú pravidelnú údržbu podľa pracovných výkazov a teda presne vedia čo majú robiť.

Každé podozrenie na poškodenie stroja evidujú a teda všetko je dokumentované. Tieto informácie sa dostanú ako k vedeniu, tak k zákazníkovi, takže máte prehľad o všetkých výkonoch a takisto zistených problémoch. Na základe toho sa dohodne ďalší postup prác. Poskytované služby zahŕňajú všetky stavebné ale aj poľnohospodárske stroje, rovnako aj stroje na iné použitie.

Čítané: 3213 x