Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Hľadáte priestranné rodinné vozidlo? Tieto modely Opel sú skvelým riešením

Datum: 26.11.2018

Na rodinné autá bývajú často kladené tie najvyššie nároky: aby bolo priestranné, bezpečné, spoľahlivé, výkonné, no zároveň efektívne, ľahko sa doň nakladali nákupy i kočík a dalo sa s ním bez problémov zaparkovať.

Na prvý pohľad náročné kritériá, no v ponuke nemeckej automobilky Opel objavíte hneď niekoľko modelov, ktoré tieto požiadavky spĺňajú. Ktoré to sú?

Priestranný Opel Zafira

Opel Zafira je výbornou ukážkou toho, ako by malo vyzerať dokonalé rodinné auto. Ponúka neuveriteľných 7 miest na sedenie, takže na výlety môžete so sebou zobrať aj starých rodičov či priateľov. Veľkým plusom je aj flexibilné usporiadanie vnútorného priestoru. Ak potrebujete viac batožinového priestoru, jednoducho sklopíte dve „nepotrebné“ sedadlá a získate veľkorysých 1 860 litrov. Okrem toho máte na drobnosti pripravených ďalších 34 odkladacích schránok. O vysokú bezpečnosť sa starajú aj asistenčné systémy – napríklad monitorovanie mŕtveho uhla či parkovací asistent. Hoci je Opel Zafira väčšia ako kolegovia v strednej triede, tešiť sa môžete na živú jazdu a skvelé ovládanie. 

Univerzálny Opel Crossland X

Opel Crossland X v sebe spája nezlomnosť SUV a dynamiku výkonnejších vozidiel. Kompaktný crossover je výborná voľba pre rodiny, ktoré okrem mesta túžia tráviť čas aj v prírode. Interiér vozidla poteší aj tých najnáročnejších, čaká tu na vás povestná nemecká precíznosť – kvalitné materiály, výborný výhľad z auta, intuitívne ovládanie či panoramatická strecha, ktorá poteší hlavne najmenších. Spoľahnúť sa môžete tiež na veľkorysý batožinový priestor. Či už na dovolenku k moru, alebo na chalupu vám Opel Crossland umožní zbaliť sa do 410-litrového kufra, ktorého objem môžete rozšíriť až na 1 255 litrov. Veľkým plusom sú tiež ergonomické sedadlá, vďaka ktorým sa bude vaša rodina cítiť príjemne aj na dlhších výletoch. Vybrať si tiež môžete z viacerých motorizácií, ktoré sú hospodárne a zároveň vám doprajú dynamickú jazdu.

Nielen rodinná Astra Sports Tourer

Astra Sports Tourer je ideálnym variantom, ak hľadáte nielen rodinné vozidlo, ale aj auto na pracovné cesty. Dynamický dizajn zaujme už na prvý pohľad, precízny interiér len potvrdí, že Opel si na tomto modeli dal obzvlášť záležať. Batožinový priestor s objemom 540 litrov dokážete rozšíriť až na 1 630 litrov, spoľahnúť sa môžete i na jeho bezdotykové otváranie, ktoré oceníte najmä pri väčších nákupoch. Opel Astra Sports Tourer disponuje agregátmi, ktoré sú výkonné, no zároveň efektívne a šetrné k životnému prostrediu. Počas dlhších ciest oceníte pohodlné sedadlá a tiež multimediálny zábavný systém.

Oslovilo vás niektoré z týchto vozidiel? Vyskúšať si ho môžete na testovacej jazde u autorizovaného predajcu automobilov tejto značky Final-CD. Okrem toho tu na vás čaká zľava až do 9 500 € na vozidlá Opel a ich doživotný servis. Zistite o tejto možnosti viac.

 

 

 

Čítané: 3069 x