Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Kde si dať opraviť turbo?

Datum: 27.01.2019

Pokazilo sa Vám turbo v aute a vy potrebujete odbornú pomoc? Tento článok poradí všetkým ako tento problém jednoducho a čo najlacnejšie vyriešiť. Vďaka aktuálnym možnostiam, ktoré by boli pred pár rokmi pre nás nepredstaviteľné, teraz dokážeme vyriešiť takmer všetko.

Pokazilo sa Vám turbo v aute a vy potrebujete odbornú pomoc? Tento článok poradí všetkým ako tento problém jednoducho a čo najlacnejšie vyriešiť. Vďaka aktuálnym možnostiam, ktoré by boli pred pár rokmi pre nás nepredstaviteľné, teraz dokážeme vyriešiť takmer všetko.

Máte pokazené turbo v aute, čo je nutné začať robiť? V prvom rade treba zistiť či skutočná príčina pokazeného turba je turbo samotné alebo niečo iné pokazilo vaše turbo. 

Ak neodstraníte príčinu skôr ako nasadíte nové turbo, môže sa problém opakovať a vy vyhodíte ďalšie peniaze za turbo. Problém môže byť v prepúštaní oleja, vo vstrekovačoch alebo v motore. Najjednoduchší spôsob je aby ste sa pozreli vy alebo automechanik aj na tieto súčasti auta. Ak sú poškodené alebo úplne zničené, viete, že pokazenie turba nespôsobilo turbo samotné.

Tým pádom, ak by ste turbodúchadlo vymenili z anové a nič ďalšie neopravili, po pár kilometroch sa vám auto opäť pokazí.

Po tom ako odstránite všetky problémy prichádza na rad výber turba do vášho auta. Pred samotnou kúpou by ste sa mali rozhodnúť či budete kupovať originálne alebo repasované turbo. Hlavný rozdiel medzi týmito turbami je v cene. Cena repasovaného turba je väčšinou výrazne nižšia ako toho nového originálneho. Aktuálne už viacero predajcov ponúka na samotné repasované turba záruku, pri originálnych turbách je to záruka 2 roky. 

My ako jeden z predajcov originálnych a repasovaných turbodúchadiel ponúkame záruku 2 roky na repasované aj originálne turbá. Tým pádom vieme, že naše turbodúchadlá, ktoré ponúkame majú požadovanú kvalitu srovnateľnú s originálnym turbom. Originálne turbo odporúčame hlavne klientom, ktorí si za kvalitu priplatia a chcú na turbodúchadle najazdiť ďalšie stotisíce kilometrov.

Ako si vybrať správne turbo do auta?

Bohužiaľ každé auto je špecifické a to sa týka aj turbodúchadiel. Neexistuje žiadne univerzálne turbo do každého auta. Pri výbere turba je nutné vedieť viac informácií o vašom aute. Najčastejšie stačí vedieť VIN kód, v ktorom sú zakódované všetky informácie o vašom aute. V druhom prípade je nutné aby ste o svojom aute vedeli mesiac a rok výroby, obsah a objem motorka, počet kw a niekedy aj kód motora. Podľa týchto vecí bude vedieť uršiť výrobca to správne turbodúchadlo.

Akú firmu vybrať?

Naša firma TURBOARENA.SK pôsobí na celom Slovensku v oblasti predaja repasovaných a originálnych turbodúchadiel. Všetko riešime cez internet, email a telefonicky. Kuriér vám rovno dovezie už zrepasované turbo alebo to originálne turbo na vybranú adresu po celom Slovensku. Nemusíte niekoľko dní čakať a všetko máte vyriešené ihneď. Všetky turbodúchadlá sú testované na továrenských hodnotách aby spĺňali tú najvyššiu kvalitu. Nie sme žiadny podomový opravári turbodúchadiel.

Sme firma s tradíciou, kvalitnými prístrojmi a zamestnancami aby sme vám ponúkali maximum.

TURBOARENA.SK

info@turboarena.sk

+421 948 138 927

Čítané: 3778 x